Imi poate spune si mie cineva care e treaba cu pietrele astea?
Ce e special la ele ca am auzit o gramada de povesti fantastice?

Moderator: Mihai B
Daca-i asa cum zici cratita asta de ce nu e nociva?Mihai B scrie: Nu incerca sa folosesti vreo data placa de marmura sau de granit poate fi daunator sanatatii.
Nici cratita asta nu e din granit.Daca era din granit nu o vindeam si nici nu se mai importa.Albert scrie:Daca-i asa cum zici cratita asta de ce nu e nociva?Mihai B scrie: Nu incerca sa folosesti vreo data placa de marmura sau de granit poate fi daunator sanatatii.
Domnule Dan,DAN BERHECI scrie:Am cumparat o piatra si un gril neted de fonta si le-am primit prin curierat.
Am vorbit cu o doamna amabila la telefon eu intrebind-o daca produsele cumparate au instructiuni de folosire si dinsa mi-a spus ca da.
Astazi cind au sosit constat ca piatra are un carton mare si colorat cu niste instructiuni in ITALIANA si un mic cartonas in romana care nu cuprinde date pentru folosirea pietrei de un incepator ca mine.
De asermenea la grilul din fonta neteda nu exista nimic care sa iti spuna cu ce se spala dupa folosire, daca se unge cu ulei sau nu.......etc.
Ce ar mai trebui sa fac ca sa intru in posesia lor?