gaby_po23 scrie:radeti aiurea..vb in necunostina de cauza..vb de anul 2012 2013 cam asa...
Moderatori: Dan Mateianu, george_gre
gaby_po23 scrie:radeti aiurea..vb in necunostina de cauza..vb de anul 2012 2013 cam asa...
vorbeste mai respectuos ca scuipa-n bile si nu mai prindem nimic !Florin Coacaza scrie:am primit acest mesaj privat de la gaby_poa23
gaby_po23 scrie:sincer nu cred ca aruncat dumneata bile cat peste am prins..nu vd despre mine..ca si pescar..ca dumneata s ar putea sa cumperi nada facuta de mine.
Le fac nada multor brenduri si ei si le ambaleaza..
FRATIOARE TU ESTI DILIU?
cred ca de cand am facut 500 de postari. nu mi-am dat inca seama de unde se dezactiveaza, ponturile sunt bineveniteionut72 scrie:DumiD, off-topic: de cand esti, taica, pescar de competitie?
E de ajuns sa scrii un fost/ex inainte!DumiD scrie:cred ca de cand am facut 500 de postari. nu mi-am dat inca seama de unde se dezactiveaza, ponturile sunt bineveniteionut72 scrie:DumiD, off-topic: de cand esti, taica, pescar de competitie?
în ce secol trăiești frățică?gaby_po23 scrie:radeti aiurea..vb in necunostina de cauza..vb de anul 2012 2013 cam asa...