Moderatori: Dan Mateianu, Toni Comsa
Va multumesc frumos pt aprecieri , incerc de la an la an sa creez conditii mai bune de pescuit si sa maresc densitatea de pesteFlorin Coacaza scrie:Am fost si eu la dvoastra pe balta. Intr-adevar, superb! Felicitari pentru ceea ce faceti pe aceasta balta.
Am prins f bine la boabe de porumb Enterprise in aroma.
De ce nu ai cumparat boiles de la patronache ? Ca mai are putin si ne si obliga sa cumparam ce vinde el pe baltoaca aia de 1 ha !Florin Coacaza scrie:Am fost si eu la dvoastra pe balta. Intr-adevar, superb! Felicitari pentru ceea ce faceti pe aceasta balta.
Nu te obliga nimeni ,nici macar sa vi pe baltoaca asta ,nu cred ca te-am obligat eu vrodata sa cumperi boiliesuri de la mine. Nu sunt producator de boiliesuri , nu am interes sa vand bilie, am interes sa prinda lumea peste .robert 82 scrie:De ce nu ai cumparat boiles de la patronache ? Ca mai are putin si ne si obliga sa cumparam ce vinde el pe baltoaca aia de 1 ha !Florin Coacaza scrie:Am fost si eu la dvoastra pe balta. Intr-adevar, superb! Felicitari pentru ceea ce faceti pe aceasta balta.