Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut
SalutSmooth scrie:Buna ziua, colegi pescari. Pentru finele lunii mai am rezervat standul 3(fostul stand 4) pt prima mea partida pe acest carpodrom, partida de 72 h. Din ce am citit si am auzit, acest stand are cateva agataturi, insa nu am reusit sa aflu unde mai exact. Bineinteles ca voi sonda zona cu markerul (pescuiesc lansat), dar mi-ar fi de ajutor sa aflu ce fel de agatatura este si pana la ce distanta se intinde(incepand de la malul de vis-a-vis inspre mine). Mai exact pana la ce distanta pot eu lansa, asftel incat sa nu dau in agatatura. Totodata, orice fel de informatie legata de stand, substrat, strategie si momeala folosita, este binevenita. Va multumesc anticipat.
ionut voicu scrie:SalutSmooth scrie:Buna ziua, colegi pescari. Pentru finele lunii mai am rezervat standul 3(fostul stand 4) pt prima mea partida pe acest carpodrom, partida de 72 h. Din ce am citit si am auzit, acest stand are cateva agataturi, insa nu am reusit sa aflu unde mai exact. Bineinteles ca voi sonda zona cu markerul (pescuiesc lansat), dar mi-ar fi de ajutor sa aflu ce fel de agatatura este si pana la ce distanta se intinde(incepand de la malul de vis-a-vis inspre mine). Mai exact pana la ce distanta pot eu lansa, asftel incat sa nu dau in agatatura. Totodata, orice fel de informatie legata de stand, substrat, strategie si momeala folosita, este binevenita. Va multumesc anticipat.
Standul 3 este acelasi ca in 2017
Nu ai agatatura pana in malul de vis-a-vis.
In partea stanga este agatatura pe jumatate din stand(max 5m de la mal),agatatura pe care o vezi la suprafata, iar jumatate din partea dreapta este formata dintr un platou cu apa de 1,7 m,de la mal la maxim 10m. Pe pancarta 4 la aprox 15m de mal este o buturuga in apa.
Sper ca te am ajutat!!