Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut
Nu stiu ce dialog visezi, ca n-am avut nici unul. 2 intrebari ironice nu se cheama dialog. Tu ai citit macar despre ce e vorba aici sau ai venit doar sa faci putina bascalie, n-a mers si te-ai suparat?Dan Serban scrie: Uite, vezi.. aici gresesti.
Daca vorbesc despre contributia ta pe acest forum incep sa ma usture ochii din cauza ineptiilor pe care le debitezi zilnic.
Aici inchei tentativa de dialog cu tine, nu imi place sa dau din maini pe forum; te las pe tine sa iti etalezi vastele cunostinte din domeniu.
Daca eu am aberat explica-i tu baiatului te rog, ca daca explicatiile unuia care a descoperit apa calda nu sunt suficiente atunci trebuie apelat la explicatiile celui care a inventat apa calda.Filip Mihai scrie:Salutare pescari, in weekendul 12-13 martie suntem cam 5 pescari (standuri), care vom face o partida de 36 ore pe aceasta minunata balta, fiind prima data cand merg aici, as dori cateva indrumari: ce standuri, apa mica/mare, pat de nada sau saculeti solubili, distanta la care sa pescuiesc, diverse detalii daca se poate.
Va multumesc mult si fire intinse !!
Pai, cel care a deschis topicul exact asta dorea fiind incepator: ralatii despre "apa calda"!Dan Serban scrie:Bine domle, m-ai convins.. daca e ceva, inchide ca te sunam noi.DumiD scrie: Cauti galceava cu mine? Tocmai ti-am explicat. Vrei si un desen? Tu daca te duci la pescuit in martie cauti cea mai lata portiune a baltii? Sau cea mai ingusta? Pe primele standuri distanta intre maluri e de 70-80m, mai incolo ajunge la 170
Se pare ca ai descoperit apa calda.![]()
Baiete, cu tine n-am cum sa fac bascalie; dar sa ma mai si supar?!DumiD scrie:Nu stiu ce dialog visezi, ca n-am avut nici unul. 2 intrebari ironice nu se cheama dialog. Tu ai citit macar despre ce e vorba aici sau ai venit doar sa faci putina bascalie, n-a mers si te-ai suparat?Dan Serban scrie: Uite, vezi.. aici gresesti.
Daca vorbesc despre contributia ta pe acest forum incep sa ma usture ochii din cauza ineptiilor pe care le debitezi zilnic.
Aici inchei tentativa de dialog cu tine, nu imi place sa dau din maini pe forum; te las pe tine sa iti etalezi vastele cunostinte din domeniu.Daca eu am aberat explica-i tu baiatului te rog, ca daca explicatiile unuia care a descoperit apa calda nu sunt suficiente atunci trebuie apelat la explicatiile celui care a inventat apa calda.Filip Mihai scrie:Salutare pescari, in weekendul 12-13 martie suntem cam 5 pescari (standuri), care vom face o partida de 36 ore pe aceasta minunata balta, fiind prima data cand merg aici, as dori cateva indrumari: ce standuri, apa mica/mare, pat de nada sau saculeti solubili, distanta la care sa pescuiesc, diverse detalii daca se poate.
Va multumesc mult si fire intinse !!
Pai, cel care a deschis topicul exact asta dorea fiind incepator: ralatii despre "apa calda"!![]()
Domnule Bogdan5, vrei poza de la fiecare partida a mea pe baltile pentru care am cerut informatii, e adevarat ca fac asta des pentru ca imi place sa prind peste, e vorba de adrenalina, placere, relaxare, nu de sacosa, cine ma cunoaste poate sa confirmebogdan5 scrie:Pai, cel care a deschis topicul exact asta dorea fiind incepator: ralatii despre "apa calda"!![]()
![]()
![]()
Cel ce a deschis topicul, de un an de zile tot cere relatii despre toate baltile, ba ca merge cu tati, ba cu prietena,in final nu a ajuns nicaieri ca-i sacosar cu pretentii...![]()
Acum s-a plictisit din nou si va agita cu nuiaua prin gard...
Acelasi numar de oameni care beau Red Bull si asteapta apoi sa zboare...dancalinescu scrie: Sunt curios cati oameni aliniaza boiliesuri la 1m de mal si stau la panda cu sacul de pastrare sa ii prinda direct din saritura.![]()
Filip Mihai scrie: On topic: nu aveam de gand sa nadesc, voiam 2 cu momitor la distanta la care pot sa arunc si doua cu plumb pentru distante mai lungi, eram nehotarat in privinta standului pentru ca am avut mai multe recomandari.
(Personal am pescuit cu bile the one si cu 4carp si ambele mi.au adus peste pe salteaua de primire, the one e mai renumita pe baltile dn afara). Din partea mea sunt ok, dar sa ma ajute si pe mine))