Pana la partida viitoare iti trece...Dumnezeu a mai lasat si "ceaiul fermentat" de hamei ....receeee cu care m-am consolat aseara...

Moderatori: Dan Mateianu, iohann, florin masu, voicuionut
Pana la partida viitoare iti trece...Dumnezeu a mai lasat si "ceaiul fermentat" de hamei ....receeee cu care m-am consolat aseara...
osc1or scrie:Si noi am cazut prada valurilor de bradis de azi noapte. Am platit 24 ore, de la 18 la 18 a doua zi dar intre 20 si 7 dimineaya in zona syandurilor noastre 12-15 nu s-a putut pescui si am stat cu 16 lansete pe mal.... inteleg ca nu te poti pune cu natura, dar cred ca era mai bine daca eram anuntati de problema cand am ajuns pe balta. Nici nu ne dadusem jos din masina si paznicul deja ne incasa taxa....
Balta e ok in conditii normale de pescuit , insa in contextul in care o pui de o braila si stai cu betele pe mal si mai rupi si cativa inaintasi la recuperare din cauza ragaliilornorisss scrie:osc1or scrie:Si noi am cazut prada valurilor de bradis de azi noapte. Am platit 24 ore, de la 18 la 18 a doua zi dar intre 20 si 7 dimineaya in zona syandurilor noastre 12-15 nu s-a putut pescui si am stat cu 16 lansete pe mal.... inteleg ca nu te poti pune cu natura, dar cred ca era mai bine daca eram anuntati de problema cand am ajuns pe balta. Nici nu ne dadusem jos din masina si paznicul deja ne incasa taxa....
Asta suna cam nasol. Adica " sa va luam banii repede, ca ce-o fi dupa aia ce mai conteaza".
Prea se auzeau numai lucruri frumoase despre balta asta.
Ziua a fost insa ok asta poate datorita monturilor noijdmishere scrie:Balta e ok in conditii normale de pescuit , insa in contextul in care o pui de o braila si stai cu betele pe mal si mai rupi si cativa inaintasi la recuperare din cauza ragaliilornorisss scrie:osc1or scrie:Si noi am cazut prada valurilor de bradis de azi noapte. Am platit 24 ore, de la 18 la 18 a doua zi dar intre 20 si 7 dimineaya in zona syandurilor noastre 12-15 nu s-a putut pescui si am stat cu 16 lansete pe mal.... inteleg ca nu te poti pune cu natura, dar cred ca era mai bine daca eram anuntati de problema cand am ajuns pe balta. Nici nu ne dadusem jos din masina si paznicul deja ne incasa taxa....
Asta suna cam nasol. Adica " sa va luam banii repede, ca ce-o fi dupa aia ce mai conteaza".
Prea se auzeau numai lucruri frumoase despre balta asta.
deja ti se urca sangele la cap
Multumim. Vineri seara am stat la gratar si la vin deoarece nu am putut pescui. Stim ca a fost vina naturii si chiar speram ca se va rezolva intr-un fel pentru seara pierduta.voicuionut scrie:Pt toți pescarii care au fost deranjati de mizeria si plaurii care au intrat in balta vineri 25.07.2014 Hermes oferă câte o partida de 12 ore gratis....Mulțumit pt înțelegere
Sent from my iPhone using Tapatalk