Va multumesc

Moderatori: Dan Mateianu, popescu59
Salut, da, am observat topicu, dar doream si alte informatii, mai ales in legatura cu standul 6...adancime, substratu, unde sa caut pestele, informatii pe care le poate da cineva care a pescuit acolo si a avut rezultate, in topic nu gasesc asa ceva. Multumesc oricum !kelu84 scrie:Mai jos aveai topicdedicat baltii. Spor la lectura. Te vei distra
http://www.crapmania.ro/forum/lazar-f13 ... 38469.html
Vorbeste cu Nae (popescu 59) ....el stieFilip Mihai scrie: Salut, da, am observat topicu, dar doream si alte informatii, mai ales in legatura cu standul 6...adancime, substratu, unde sa caut pestele, informatii pe care le poate da cineva care a pescuit acolo si a avut rezultate, in topic nu gasesc asa ceva. Multumesc oricum !
Ok, asa am sa fac, oricum vad ca sunt cateva detalii si in acel topic, cateva informatii lipsesc, dar pentru prima data pe balta, sunt informatii utileDigital scrie:Vorbeste cu Nae (popescu 59) ....el stieFilip Mihai scrie: Salut, da, am observat topicu, dar doream si alte informatii, mai ales in legatura cu standul 6...adancime, substratu, unde sa caut pestele, informatii pe care le poate da cineva care a pescuit acolo si a avut rezultate, in topic nu gasesc asa ceva. Multumesc oricum !
Stima
Am facut un mix de seminte ce l.am lasat la fermentat, iar navomodel am sa inchiriez de pe balta. Ca momeala ce pot folosi mai de succes ?Sionut scrie:Reteta cea mai simpla este navomodel, seminte preparate, duse pe malul opus la 5-10 m de stuf.
Porumb cu care nadesti, ii decojesti coaja, si pui si ceva flotant (dar sa nu ridice carligul) pentru a lua-o mai usor. Poti incerca si cu pop-uri mici.Filip Mihai scrie:Am facut un mix de seminte ce l.am lasat la fermentat, iar navomodel am sa inchiriez de pe balta. Ca momeala ce pot folosi mai de succes ?Sionut scrie:Reteta cea mai simpla este navomodel, seminte preparate, duse pe malul opus la 5-10 m de stuf.