Doua blonde calatoresc cu trenul.
In compartiment calatoreste cu ele un barbat mai in varsta, cu barba.
Sopteste una la alta:
- Uita-te! Asta-i Mircea cel Batran...
- Esti proasta. El e mort de vreo 600-700 de ani.
In acel moment intra un alt barbat in compartiment si-l saluta pe barbos:
- Ciao, Mircea, ce faci, batrine! nu te-am mai vazut de sute de ani....
Prima blonda:
- Na, cine-i proasta?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
- O blonda merge la un magazin de electrocasnice, se uita prin magazin si la un moment il
intreaba pe vanzator;
Blonda: Cat costa televizorul asta?
Vanzator: Nu vindem produse blondelor!
A doua zi vine blonda vopsita bruneta si il intreaba din nou pe vanzator:
Blonda: Cat costa televizorul asta?
Vanzatorul: Nu vindem produse blondelor!
Blonda: De unde ti-ai dat seama ca sunt blonda?
Vanzator: Pai asta e cuptor cu microunde!
Un băieţel de 10 ani îi scrie lui Moş Crăciun. “Dragă Moşule, sunt un copil sărac şi te rog frumos să-mi aduci un calculator performant să pot munci, să câştig un ban cinstit şi să-mi ajut familia. Te mai rog să-mi aduci şi o bicicletă să mă pot relaxa după ce muncesc pentru familia mea. Moşule, te mai rog să-mi aduci şi o ciocolată mare să o impart cu fraţii mei mai mici care nu au mai mâncat dulciuri de la Crăciunul trecut”. Copilul duce scrisoarea la Poştă şi poştăriţele citesc scrisoarea şi, impresionate de povestea copilului, decid să îi facă ele cadoul dorit. Pun mână de la mână şi îi cumpără calculatorul şi bicicleta. De ciocolată uită. Lasă pachetul la uşa copilului şi se felicitau pentru gestul frumos pe care l-au făcut. După câteva zile primesc o nouă scrisoare de la băieţel şi deschid repede plicul. “Dragă Moşule, multumesc pentru cadourile minunate! Calculatorul e suuuper, bicicleta e magnifică! Sunt convins că mi-ai trimis şi ciocolată, dar proastele alea de la poştă au mâncat-o”
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide) Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.
Trei prietene povesteau ce au primit de la Moş Crăciun. - Eu am primit o cutie de bomboane belgiene şi un buchet imens de trandafiri! - Ce frumos, dragă! Eu am primit o lenejerie din dantelă şi un coş plin cu dulciuri franţuzeşti - A treia răspunde sec: “Eu nu am primit nimic, dar a rămas cu mine până dimineaţă!”
Două blonde hotărăsc să meargă în pădure, să-şi caute brad de Crăciun. După câteva ore de căutare, una dintre ele îi spune celeilalte: Aşa nu mai merge! Eu propun să luăm primul brad pe care îl găsim… indiferent dacă are globuri sau nu!
Discuţie între doi copii, în camera lor. Fetiţa către băieţel: - Ce vrei să-ţi aducă Moş Crăciun? - O maşinuţă. Dar tu? - Eu îi voi cere un Tampax! - Tampax? Ce e asta? - Hmmm, habar n-am! Dar zic la televizor că dacă-l foloseşti poţi merge la plajă în fiecare zi, să mergi cu bicicleta, să inoţi în piscină, să dansezi, să alergi, să faci o mulţime de lucruri... fără ca nimeni să-şi dea seama!
O femeie da un anunt la matrimoniale: “Caut barbat cu urmatoarele calitati: sa nu ma bata, sa nu fuga de la mine si sa fie bun in pat.”
Primeste multe telefoane, dar un tip vine chiar la usa:
– Buna, sunt Bob. Nu am maini, deci n-o sa te bat si nu am picioare, deci n-am cum sa fug.
– Si de unde stiu eu ca esti bun in pat?
– Am sunat la usa, nu-i asa?
Fiul o intreaba pe mama:
- Mama, ce-i ala sex oral?
- Pai....cum sa-ti spun? Atunci cand se ia in gura ....!!!
- Tata: Tampito !!
- Nu se IA, ci se DA in gura !!! Noi crestem baiat !!!