bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de doru_croc »

Nu-i asa?
Fişiere ataşate
16174611_1345433302185672_8589475576177754745_n.jpg
16174611_1345433302185672_8589475576177754745_n.jpg (56.38 KiB) Vizualizat de 1345 ori
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Când te-ai născut şi ai crescut la ţară, judeci lucrurile altfel decât copiii de la oraş de aceeaşi vârstă. Iată o întâmplare care dovedeşte pe deplin acest adevăr.
• • •
Un satean, bate la uşa casei vecinului său. Îi deschide un băiat de vreo nouă ani. Omul îl întreabă:
- Tatăl tău este acasă?
Puştiul răspunde:
- Nu, tata şi mama sunt în oraş!
- Dar fratele tău Gheorghe, e acasă?
- Nu, e în oraş cu mama şi tata!
Omul se leagănă stingherit de pe un picior pe altul.
Puştiul încearcă să îl ajute:
Dacă aveţi nevoie să împrumutaţi vreo unealtă, pot să vă dau, eu ştiu unde sunt toate.
Fermierul e vădit jenat:
- Ştii... e vorba de faptul că fratele tău, Gheorghe, a lăsat-o însărcinată pe fiica mea Marioara....
- Da, cred că e mai bine să vorbiţi cu tata. Ştiu că încasează 50 de lei pentru taur şi 15 pentru vier, dar nu ştiu cât o să vă ia pentru Gheorghe !!!
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Hamlet: A fi sau a nu fi, aceasta-i întrebarea!
Iordache: Altă întrebare!

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Ion ii spune Mariei, dupa o partida de sex:
- Tu, Marie, stii ca o partida de sex face cat drumul de la noi la Bucuresti?
- No, bine! dar sa stii ca daca nu ma duci inapoi acasa, fac autostopul!
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

bogdan5
pescar de competitie

Mesaj de bogdan5 »

Intr-o seara vine Ion acasa mort de beat.
- Maria din prag: ma nu ti-e rusine, iarasi ai baut ca porcul…
- Ion: Taci tu Marie, ca nu am baut numai doua beri, daca nu crezi intreaba cainele!
- Maria: Mai caine, cate beri o baut?
- Cainele: Hammm Hammm…
- Maria: Nu se poate, doua beri si esti mort de beat?
- Ion: Bine no, si doua pahare de vin, daca nu crezi intreaba cainele!
- Maria: Mai caine, cate pahare de vin o baut?
- Cainele: Hammm Hammm
- Maria: Da i-a stai asa…mai caine, tuica o baut?
- Cainele: Auuuuuuuuuuu
Crede în cel ce caută Adevărul,
Fereşte-te de cel ce l-a găsit.
(A.Gide)
Sinceritatea nu te lasa fara prieteni. Ii triaza.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Nu este banc:
Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat, în plenul Camerei Deputaților, că lanterna telefonului consumă minute din abonamentul telecom oferite de Parlamentul României. Ba mai mult, senatorul le-a atras atenția colegilor săi să nu ridice costurile prin utilizarea lanternei, după ce parlamentarii Opoziției și-au aprins telefoanele în semn de solidaritate cu protestatarii din Piața Victoriei.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Rog Biserica Ortodoxa Romana sa modifice in Biblie porunca nr. 8 din:
"Sa nu furi" in "Sa nu furi mai mult de 200.000 RON".
Multumesc!
Fişiere ataşate
image.png
image.png (164.62 KiB) Vizualizat de 2774 ori

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Crucea lui Severin la Sapanta
Fişiere ataşate
image.jpeg
image.jpeg (220.26 KiB) Vizualizat de 2702 ori

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

O femeie vine acasa si-i zice sotului, "Iti amintesti de toate durerile de cap pe care le-am avut in ultimii ani? Ei bine, nu le mai am."
"Nu mai ai dureri de cap?" intreaba sotul, "Ce s-a intamplat?"
Sotia ii raspunde: "Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator.. Acesta mi-a spus sa stau in fata unei oglinzi, sa ma holbez la mine insami si sa-mi repet 'Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap.' Si a mers! Durerile de cap au disparut.."
Sotul a replicat, "Ei bine, este extraordinar."
Atunci sotia-i spuse, "Stii, tu nu ai prea fost un "macho" in pat in ultimii ani. De ce nu te duci si tu la acest hipnotizator sa vezi daca nu poate sa te ajute in aceasta problema?"
Sotul a fost de acord sa incerce.
Dupa consultatie, sotul vine acasa, isi rupe hainele, isi ridica in brate sotia si o duce in dormitor. O pune pe pat si-i spune: "Nu misca, ma intorc imediat." Se duce in baie, se reintoarce dupa cateva minute si sare in pat si face dragoste pasional cu sotia sa asa cum nu o mai facuse niciodata.
Nevasta-sa e uluita, "Iubitule, a fost minunat!" Barbatul ii spune "Nu misca, ma intorc imediat." Se intoarce in baie, sta cateva minute, se intoarce in dormitor si runda a doua a fost mai buna chiar si decat prima oara. Sotia ramane ametita si extaziata.
Barbatul ii spune din nou, "Nu misca, ma intorc imediat." Si se intoarce iar in baie. De data asta, sotia il urmeaza in liniste si acolo, in baie, il vede stand in fata oglinzii si repetand: "Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea...!"

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

:lol:
Fişiere ataşate
ATT00001.jpg
ATT00001.jpg (55 KiB) Vizualizat de 2603 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”