Lucian SV scrie:
"Gandirea fanaticului: Din punct de vedere meta-medical, fanatismul este o boala mentala, foarte pernicioasa si extrem de contagioasa...Cu cat o minte este mai putin independenta, mai putin educata. deci mai indoctrinabila, apartinand unui creier mai (auto)lavabil, cu atat pericolul de imbolnavire este mai mare, cu atat boala are acelasi defect grav (vorba lui Octavian Paler) ca si timpul – ireversibilitatea.
Fanaticul are idei putine, dar foarte fixe... Modul lui de gandire este cel post-logic, bazat pe autoritate – dus pana la capat. Elimina usor logica, relatiile normale dintre cauza si efect din gandirea sa. Prejudeca. E rigid, brutal si primitiv in gandire. ...."
Eu sunt?
nu, tu eşti cam bolnav![/quote]
offf... esti DOCtor?[/quote] . Bah iti zic io ca in mod sigur nu esti. Esti doar un Dinamovist simpatic si daca te mentii cel putin in limitele de pana acum, dpmdv e mai mult decat in regula.
Lucian SV scrie:
. Bah iti zic io ca in mod sigur nu esti. Esti doar un Dinamovist simpatic si daca te mentii cel putin in limitele de pana acum, dpmdv e mai mult decat in regula.
Gata!! te-ai indoit la poshirca !!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
cornel.s scrie:
. Bah iti zic io ca in mod sigur nu esti. Esti doar un Dinamovist simpatic si daca te mentii cel putin in limitele de pana acum, dpmdv e mai mult decat in regula.
Nu sunt obligat sa apreciez o echipa/ persoana/ lucru, care nu imi place , si in nici un caz nu sunt bolnav . Dar fiecare isi da cu parerea . Mi-am facut si teste psihologice si sunt perfect sanatos.
Dar la SV li s-a terminat uleiul de motor si acum o iau pe aratura.
hai ca să te lămuresc cum stă treaba! tocmai am alimentat cu nişte ulei de prune. dacă în viaţa ta ai fi practicat un sport de perfomanţă, în speţă unul de echipă ai fi ştiut cum e să dai mâna cu adversarul după ce l-ai învins sau ai fost învins. în timpul jocului faci totul ca să-ţi aperi culorile şi să învingi. dacă pierzi ştii că doar la anul îţi poţi lua revanşa. iar anii trec, e posibil ca adversarul să-ţi fie coleg de echipă, suporterii vor rezultate şi victorii. numai că există nişte specimene care depăşesc limita suporterului care-şi iubeşte cu adevărat echipa, iar cel mai bun exemplu e al tâmpiţilor cu petarde şi alte pocnitori de la aeroport când s-a întors Steaua din Danemarca. eu chiar sunt curios dacă ai copii şi îi educi în spiritul în care postezi! pt. suporteri ca voi ar trebui ca jandarmii noştri să împrumute ciomegele de la poliţia turcă. de-abia atunci v-ar înmuia oasele că de la pulane v-aţi imunizat. sportul e un spectacol la care cumperi bilet sau abonament. asta nu-ţi dă dreptul decât să-ţi susţii favoriţii, să-i "cârâi" pe adversari, să mai faci o caterincă,etc. am şi eu neamuri, prieteni, colegi de servici care nu sunt stelişti. ne mai tachinăm, mai facem câte un pariu pe-o bere, dar nu uităm că suntem români şi asta n-o putem schimba fiindcă aşa au vrut părinţii noştrii. îmi place acest topic fiindcă sunt multe faze, replici, care smulg zâmbete în mod involuntar, însă nu trebuie amestecate ciobănia cu performanţa. ps. nu cumva ală de ţi-a făcut testul psihologic e dinamovist? vezi că au altfel de şabloane de evaluare! dacă mai şi mârîi sigur ai trecut testul!
Lasa colega, ca si eu am prieteni stelisti si ne atacam unul pe altul, nu ne certam si nu portam raca, insa n-am cum sa tin cu steaua pentru ca asta o simt eu, poate sa-mi ceara oricine sa tin cu steaua, nici la pariuri nu o joc pentru ca astfel ar trebui sa tin cu ea ca sa castige... Tin cu oricare echipa din Romania in cupele Europene, insa cu steaua nu voi tine niciodata!
Si am incheiat subiectu'!!! Cine vrea sa tina cu steaua sa tina si o sa-l atac de cate ori am ocazia, insa niciodata nu ma voi bate/certa cu acel om...
Nu merita, daca un meci Steaua-Dinamo 0-0 la pauza si 5-0 final, a fost blat. De ce nu s-ar intampla si in aceste timpuri.
Lucian SV scrie: ps. nu cumva ală de ţi-a făcut testul psihologic e dinamovist? vezi că au altfel de şabloane de evaluare! dacă mai şi mârîi sigur ai trecut testul!
Lucian SV scrie: ps. nu cumva ală de ţi-a făcut testul psihologic e dinamovist? vezi că au altfel de şabloane de evaluare! dacă mai şi mârîi sigur ai trecut testul!
Tuicare te-a tarnosit rau cu asta.
Lucica, e doar un copil si-l judeci prea aspru.
Cornele, stai sa mai treaca vre-o doi ani sa vezi cum te cere copilu' la manusi !!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate".
Tuicare te-a tarnosit rau cu asta.
Lucica, e doar un copil si-l judeci prea aspru.
Cornele, stai sa mai treaca vre-o doi ani sa vezi cum te cere copilu' la manusi !!!
Nea Cornel e simpatic si nu sunt genul, stai linistit, poate sa-l cer adversar sau coechipier intr-o echipa de pescuit peste cativa ani