Cristi Chiritoi scrie:de-ar fi mai multe mesaje celebrale vizavi de topic ... dar de unde intelegere de la o turma de catei si oare ce ar putea spune ei coerent si logic cand se aude doar latratul ?!

Eu stiam ca-s turme de oi

, efectul de turma..etc, pe care voi il aveti.
@ ClaudiuPascu, nu pot tine cu steaua NICIODATA, NICIODATA !
Am plans de fericire can Rapidul ii ardea pe germani prin Europa, m-am ofticat cand Bricheta a intrerupt meciul, m-am culcat devreme miercuri seara (de nervi, amaraciune) ca CFR nu s-a dus in Champions League.
Insa cu steaua, NU POT TINE NICIODATA, am aproape 20 ani si tin cu Dinamo de la 6-7 ani, au trecut 13 ani de zile, si multe meciuri pe care le-am urmarit : pe stadion, pe net, la tv, la radio (Dinamo-Rapid, SuperCupa, ne-au batut, Pulhac a ratat penalty) sau mai stiu eu pe unde.
Iar cel mai frumos meci contra Stelei,, a fost Dinamo-Steaua 3-2, din SuperCupa, atunci cand Claudiu Niculescu a fost eliminat la 3-2 ca si-a dat tricul jos dupace a marcat.. De ce ramane in amintirea mea? Era vara si vara o petreceam la tara (era bucuria mea sa-mi petrec vacanta la tara), meciul se vedea cu purici, insa atunci am simtit cu adevarat ce inseamna s-o bati pe steaua. A fost singura zi, cand am intrat mai devreme in casa ca sa pot urmari meciul.
Asa ca... crezi ca tata nu imi zice sa tin si cu steaua in Cupele Europene ca-s romani? D-aia nu mai pot!!! Aseara cand a dat gol Copenhaga, am sarit ca si cum ar fii dat gol Dinamo si asteptam ca Copenhaga sa mai marcheze odata
DI-NA-MOO !