Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
martinik
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de martinik »

Se poate sa ai si tu dreptatea ta.
DAR sunt sigur ca nu prea ai fost la ultimele meciuri desfasurate pe National Arena. Inclusiv cel cu Dinamo. Crede-l pe fratele tau ca au disparut 90% din cele scrise de tine mai sus :wink:

si ca sa sustin, te invit la orice meci al stelei (la alegerea ta), sa iei un loc langa mine. Gratuit la masa presei :wink:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Madalin Dirla scrie:Altii castiga pe '' Old Trafford" in CL si stau linistiti in banca lor,altii se bucura la un egal cu o echipa de pescari :D .
Va doresc o primavara albastra-neagra,asta pentru cunoscatori :lol:
Caine adevarat ! :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Madalin Dirla scrie:Altii castiga pe '' Old Trafford" in CL si stau linistiti in banca lor,altii se bucura la un egal cu o echipa de pescari :D .
Mai zi cu iphonu ca le ziceai bine.
Unde l-ai bagat? :lol:
C. S. PELICANUL

SlCB

Mesaj de SlCB »

Incredibil!! Javrele astea au mare noroc , de la anu dinamovistii vor juca in Liga Campionilor!!! PE IPHONE 6

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

GClaudiu scrie:
Caine adevarat ! :lol:
Eu zic sa faceti cheta sa le luati cateva console XBOX sau PS3 impreuna cu FIFA13 sa le dati de lucru in timpul saptamanii :lol: :lol:
Pescar de rând

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Sunt suporter stelist din totdeauna .Inainte de 90 am chiulit de la scoala sa văd si sa aplaud echipa Dinamo când bătea pe Hamburg cu golul fabulos al lui Multescu ,am plâns atunci când Benfica elimina Craiova Maxima si bineinteles am fost super încântat când Steaua a câstigat C.L.Soarta a facut ca dupa anii 2000 sa am un angajat dinamovist .Cu băietii din firma am o relatie mai mult decât prieteneasca dar....Vine momentul când Steaua elimina Valencia si chem toti băietii din firma la o bere.Dintre toti băietii dinamovistul era ....negru.Il intreb ce are la care imi spune foarte natural ce inseamna ptr.el când castiga Steaua cum a plâns in 86 ,cum a topait de fericire când huliganii au incendiat peluza din Ghencea si cum ptr.el campionatul se rezumă doar la meciul direct .Din acel moment am incercat sa ma uit si eu la meciurile lui Dinamo cu alti ochi si sa tin cu adversarii .Insa la meciurile internationale oricât de stelist as fi.......nu pot.De aceea useri ca Decebalus si altii ca el sunt de aplaudat ptr.ca sunt foarte foarte rari.In rest ceilalti dinamovisti cu GClaudiu in frunte sunt de compatimit .....

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

de-ar fi mai multe mesaje celebrale vizavi de topic ... dar de unde intelegere de la o turma de catei si oare ce ar putea spune ei coerent si logic cand se aude doar latratul ?! :mrgreen:

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Chiar dacă o sa cădem cu Inter vom pica de pe un cal frumos.Daca ii vom elimina sigur am blatuit meciul ,arbitru ne-a ajutat ori Inter a jucat cu rezervele.Dar poate cădem cu Bate Borisov ca tot avem bulan la tragere :wink:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Cristi Chiritoi scrie:de-ar fi mai multe mesaje celebrale vizavi de topic ... dar de unde intelegere de la o turma de catei si oare ce ar putea spune ei coerent si logic cand se aude doar latratul ?! :mrgreen:
Eu stiam ca-s turme de oi :lol: , efectul de turma..etc, pe care voi il aveti.

@ ClaudiuPascu, nu pot tine cu steaua NICIODATA, NICIODATA !
Am plans de fericire can Rapidul ii ardea pe germani prin Europa, m-am ofticat cand Bricheta a intrerupt meciul, m-am culcat devreme miercuri seara (de nervi, amaraciune) ca CFR nu s-a dus in Champions League.
Insa cu steaua, NU POT TINE NICIODATA, am aproape 20 ani si tin cu Dinamo de la 6-7 ani, au trecut 13 ani de zile, si multe meciuri pe care le-am urmarit : pe stadion, pe net, la tv, la radio (Dinamo-Rapid, SuperCupa, ne-au batut, Pulhac a ratat penalty) sau mai stiu eu pe unde.

Iar cel mai frumos meci contra Stelei,, a fost Dinamo-Steaua 3-2, din SuperCupa, atunci cand Claudiu Niculescu a fost eliminat la 3-2 ca si-a dat tricul jos dupace a marcat.. De ce ramane in amintirea mea? Era vara si vara o petreceam la tara (era bucuria mea sa-mi petrec vacanta la tara), meciul se vedea cu purici, insa atunci am simtit cu adevarat ce inseamna s-o bati pe steaua. A fost singura zi, cand am intrat mai devreme in casa ca sa pot urmari meciul.

Asa ca... crezi ca tata nu imi zice sa tin si cu steaua in Cupele Europene ca-s romani? D-aia nu mai pot!!! Aseara cand a dat gol Copenhaga, am sarit ca si cum ar fii dat gol Dinamo si asteptam ca Copenhaga sa mai marcheze odata :)

DI-NA-MOO !

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

GClaudiu scrie:
Cristi Chiritoi scrie:de-ar fi mai multe mesaje celebrale vizavi de topic ... dar de unde intelegere de la o turma de catei si oare ce ar putea spune ei coerent si logic cand se aude doar latratul ?! :mrgreen:
Eu stiam ca-s turme de oi :lol: , efectul de turma..etc, pe care voi il aveti.

@ ClaudiuPascu, nu pot tine cu steaua NICIODATA, NICIODATA !
Am plans de fericire can Rapidul ii ardea pe germani prin Europa, m-am ofticat cand Bricheta a intrerupt meciul, m-am culcat devreme miercuri seara (de nervi, amaraciune) ca CFR nu s-a dus in Champions League.
Insa cu steaua, NU POT TINE NICIODATA, am aproape 20 ani si tin cu Dinamo de la 6-7 ani, au trecut 13 ani de zile, si multe meciuri pe care le-am urmarit : pe stadion, pe net, la tv, la radio (Dinamo-Rapid, SuperCupa, ne-au batut, Pulhac a ratat penalty) sau mai stiu eu pe unde.

Iar cel mai frumos meci contra Stelei,, a fost Dinamo-Steaua 3-2, din SuperCupa, atunci cand Claudiu Niculescu a fost eliminat la 3-2 ca si-a dat tricul jos dupace a marcat.. De ce ramane in amintirea mea? Era vara si vara o petreceam la tara (era bucuria mea sa-mi petrec vacanta la tara), meciul se vedea cu purici, insa atunci am simtit cu adevarat ce inseamna s-o bati pe steaua. A fost singura zi, cand am intrat mai devreme in casa ca sa pot urmari meciul.

Asa ca... crezi ca tata nu imi zice sa tin si cu steaua in Cupele Europene ca-s romani? D-aia nu mai pot!!! Aseara cand a dat gol Copenhaga, am sarit ca si cum ar fii dat gol Dinamo si asteptam ca Copenhaga sa mai marcheze odata :)

DI-NA-MOO !
Ai viata grea prietene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne bucuram pentru amaraciunea ta, ai grija ca se va agrava mai ceva decat criza din Europa :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”