Asa credeti voizfcristian scrie:Acum la voi e Paste in fiecare zi, aveti luminile stinse aproape definitivGClaudiu scrie: Sa nu uite ca de Paste le-am stins LUMINA!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa credeti voizfcristian scrie:Acum la voi e Paste in fiecare zi, aveti luminile stinse aproape definitivGClaudiu scrie: Sa nu uite ca de Paste le-am stins LUMINA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
GClaudiu scrie:gabi1 scrie:![]()
![]()
![]()
Ati ramas doar voi doi sa va confesati![]()
![]()
Rabdare catelus, rabdare, ca incepe acum returul si sa va vedem !GClaudiu scrie:Asa credeti voizfcristian scrie:Acum la voi e Paste in fiecare zi, aveti luminile stinse aproape definitivGClaudiu scrie: Sa nu uite ca de Paste le-am stins LUMINA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Numai un dinamovist putea gandi in felul acesta. Parca o echipa este in acelasi an exact in aceeasi forma, are aceleasi rezultate in permanenta. Cand Steaua a intalnit Anderlecht, aceasta din urma era o forta a Europei acelor vremuri.GClaudiu scrie:Noi nu tinem cu Dinamo ca a castigat Cupa Campionilor, noi tinem cu Dinamo din mentalitate. Dinamo a ajuns inaintea voastra in semifinalele Cupei Romaniei, dar am intalnit-o pe Liverpool, nu ca voi echipe gen Anderlecht sau eu mai stiu
Va rog lasati loserii sa se confesezezfcristian scrie:Acum la voi e Paste in fiecare zi, aveti luminile stinse aproape definitivGClaudiu scrie: Sa nu uite ca de Paste le-am stins LUMINA!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Tu nu est baiat rau dar , esti frustrat rau , pacat ca nu ai si o echipa pe care sa o sustii !GClaudiu scrie:Ce generatie glumoasa de stelisti)). Oricum, un dinamovist din peluza face cat 5 stelisti din peluza voastra. Un stelist de la t1/2, semantar sparge mai multe seminte in 90min decat o fabrica de ulei
Fugi la Cojesti, poate faci ceva prozeliti pe acoloDecebalus scrie:De ceva timp sufera altii pentru incompetenta clubului nostru.....
Mi se pare doar mie sau a mai sesizat si altcineva??
Oitele s-au deghizat in caini