Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Decebalus
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de Decebalus »

Da` tu cine te crezi sa-i vorbesti omului astuia care poate sa-ti fie tata, daca nu chiar bunic asa prietene?!!!!!!!! Vad ca si cu mine iti permiti si cu altii la fel. Chiar vrei sa demonstrezi altceva inafara de faptul ca nu sti sa fii un om cu care se poate discuta? Da-o la vale ca vad ca iti permiti sa fi bolnav de tupeu. Profiti ca nu ne porcaim p-aici ca sa salvam niste aparente?!!!!!!!!!!!
Nea Gabi ia-l usor ca o sa cada el intr-un final.

Ne-a Cornele hai sa iti raspund cu toate ca am renuntat sa mai citesc ce scrii dumitale
Imi permit si pot cu cine isi permite....si poate.
Nu cred ca este cazul sa faci pe moralistul ..vorba aia ai scos din tastele alea o gramada de prostii
Cum naiba te astepti sa iti vorbeasca cineva frumos cand tu arunci cu rahat si folosesti tot felul de apelative la adresa lui.
Respecta si vei fi respectat
SpritZCarp

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Decebalus scrie:
Da` tu cine te crezi sa-i vorbesti omului astuia care poate sa-ti fie tata, daca nu chiar bunic asa prietene?!!!!!!!! Vad ca si cu mine iti permiti si cu altii la fel. Chiar vrei sa demonstrezi altceva inafara de faptul ca nu sti sa fii un om cu care se poate discuta? Da-o la vale ca vad ca iti permiti sa fi bolnav de tupeu. Profiti ca nu ne porcaim p-aici ca sa salvam niste aparente?!!!!!!!!!!!
Nea Gabi ia-l usor ca o sa cada el intr-un final.

Ne-a Cornele hai sa iti raspund cu toate ca am renuntat sa mai citesc ce scrii dumitale
Imi permit si pot cu cine isi permite....si poate.
Nu cred ca este cazul sa faci pe moralistul ..vorba aia ai scos din tastele alea o gramada de prostii
Cum naiba te astepti sa iti vorbeasca cineva frumos cand tu arunci cu rahat si folosesti tot felul de apelative la adresa lui.
Respecta si vei fi respectat
Neicusorule! Nu cred ca se poate plange cineva de pe vreun forum de pescuit, nu numai de-aici ca nu l-am respectat atata timp cat el m-a respectat pe mine. Si cu tine la fel. Am proprietatea termenilor si nu vreau sa polemizez aiurea ca sa dezvolt niste discutii sterile. Inafara de Fane federalu daca exista cineva lezat sa spuna ca poate nu mi-oi fi dat seama la bautura, dar nici s-o ti langa asa fratica. Basca ca le cam arunci aiurea si repet. Io nu, dar Nea Gabi cred ca are copii deoseama cu mine si nu-i nici vre-un neica nimeni. Nu-i poti vorbi unui om in halul ala.
Fa bine si cunoaste-l inainte sa-l vezi si nu uita. Ascultatul rezolva multe in viata.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

" Ne trebuie doi ani sa invatam sa vorbim si intreaga viata sa invatam sa tacem "(prov. chinezesc)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

"Neiculica,fratica,fratioare,bosulica,boss.".....cuvintele astea spun multe despre modul in care abordezi tu o conversatie,nu stiu daca esti indicat sa fi purtatorul de cuvant al lui gabi1
Nu stiu daca etatea iti da dreptul sa detii adevarul absolut,iar daca gabi1 imi este bunic tin sa il anunt ca are 2 stranepoti :lol:
SpritZCarp

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Decebalus scrie:"Neiculica,fratica,fratioare,bosulica,boss.".....cuvintele astea spun multe despre modul in care abordezi tu o conversatie,nu stiu daca esti indicat sa fi purtatorul de cuvant al lui gabi1
Nu stiu daca etatea iti da dreptul sa detii adevarul absolut,iar daca gabi1 imi este bunic tin sa il anunt ca are 2 stranepoti :lol:
Nimic nu te indreptateste, in special pe forumul asta pe care l-ai denaturat cu perla aia despre Duckadam sa emiti pretentii asupra caracterului cuiva. Si in mod special, ma repet, asupra celor pe care nu-i cunosti.
Sa-ti traiasca copii si sa fiti sanatosi cu totii, sa aveti parte numai de bucurii. Si eu am tot doi, dar am crezut initial ca esti un pusti fara minte in cap dupa modul in care ai "dezbatut" sau ai "combatut" pa cineva. Cu Nea Gabi iti pot spune mai multe. Fara sa-l cunosc aici pe foru inca de la inceput am reusit sa leg o conversatie ca intre doi oameni care se inteleg unul cu altul. O intamplare a facut sa ne si intalnim face to face. Ce sa vezi, surprizaaaa?!!!!! Este unul dintre oamenii care m-au vazut crescand in cartier, intr-un fel sau altul. Poate acum intelegi mai bine despre ce fel de purtator de cuvant e vorba.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate ar fi interesant ca fiecare dintre combatanti sa scrie (apoi sa dovedeasca) ce studii au.... vreau sa vad 10 stelisti care au studii superioare (la stat, nu la platite) si apoi cu cei zece vom face niste teste de cultura generala. Astept. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Vladut Mateianu scrie:Poate ar fi interesant ca fiecare dintre combatanti sa scrie (apoi sa dovedeasca) ce studii au.... vreau sa vad 10 stelisti care au studii superioare (la stat, nu la platite) si apoi cu cei zece vom face niste teste de cultura generala. Astept. :wink:

Nea Vladut, ma-ti facut sa rad. Unde ati vazut suporteri stelisti cu studii superioare? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

GClaudiu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Poate ar fi interesant ca fiecare dintre combatanti sa scrie (apoi sa dovedeasca) ce studii au.... vreau sa vad 10 stelisti care au studii superioare (la stat, nu la platite) si apoi cu cei zece vom face niste teste de cultura generala. Astept. :wink:

Nea Vladut, ma-ti facut sa rad. Unde ati vazut suporteri stelisti cu studii superioare? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nu esti sanatos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

:lol: :lol: :lol:

Einstein la un dineu, inainte sa intre in vorba cu cei de acolo ii intreba ce IQ au.
Primul raspunde:
- Am IQ 245!
- Bine, vin imediat sa vorbim de fizica nucleara si atomi, zice Einstein.
Mai incolo altul raspunde:
- Am IQ 145!
- Vin imediat sa vorbim de forta de propulsie si franare, ii spune Einstein.
Si mai incolo, ultimul zice:
- Am IQ 45!
Einstein se scarpina in cap si zice:
- Bine, sa vorbim despre steaua

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Apoi si io as fi curios sa vad 100 de dinamovisti macar cu liceul...Daca vorbesti de studii superioare, e aiurea pt voi, ca nu reusiti sa treceti de anul I :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”