Razvan Ulmeanu scrie:Stii tu mai bine..nu?
Ce iti mai face iphon-ul 7?
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Razvan Ulmeanu scrie:Stii tu mai bine..nu?
Ce iti mai face iphon-ul 7?
In timp ce joi Steaua va juca un meci pt calificare, voi tot la TV o sa fiti prezenti, ca in ultimii 12 ani (pardon, la voi e cu pregatirea). Stii vorba aia: " intreaba copilul pe tat'su: tati, tati, ce-i aia grupele europene? Nu stiu mai copchile, ca io mi-s dinamovist !!! "Madalin Dirla scrie:.....nu se poate compara Ajax cu Copenhaga,in plus acum sunteti pe VAL in 10 amicale ati facut un egal si ala cu o echipa din liga 2 rusa![]()
![]()
Idoli doar voi dinamovistii aveti, in nici un caz io, am alte preocupari literare. Vezi azi cu Borcica ce faceti...Decebalus scrie:Vezi ca pe idolul tau din care dai citate il paste puscaria,cat de curand o sa i se alature si Memelusa
Chiar ne faci sa radem de luni dimineata si iti multumim ca reusesti sa de binedispui. Stii cine a fost seful Cooperativei?: Jean....dar adjunctul lui?: Borcica....in rest ma abtin, nu merita efortul de a da replica. Doar rezultatele vorbesc, mai ales in Europa.Decebalus scrie:Pe langa echipa voastra plina de blatisti si infractori Dinamo este icoana,voi va terfeliti valorile si altii vi le apara pe la tv de ceata tiganilor manelisti numita Reghecampf
Apropo, in dosarul transferurilor sunt 4 dinamovisti si 1 stelist (si asta pt fapte cand nu era la Steaua). Oare cum suna si ce ne spune acest lucru?....Decebalus scrie:Pe langa echipa voastra plina de blatisti si infractori Dinamo este icoana,voi va terfeliti valorile si altii vi le apara pe la tv de ceata tiganilor manelisti numita Reghecampf