Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de zfcristian »

papyllon scrie: am tot schimbat canalele aseara cautand meciul lui Dinamo! :oops:
cred ca nu a fost transmis ca nu l-am gasit! :oops:
Dinamovistii au fost in oras aseara cu pitipoancele si au stat toata seara pe un suc
De fotbal nu se pune problema ca nu a inceput inca returul iar ei nu stiu ce e aia Europa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

papyllon scrie:
GClaudiu scrie:HiHAAA ..

Imi pare rau de CFR, nu cred ca o sa treaca de Inter la Cluj.
Cred ca steaua merita o bataie mai zdravana, nu de alta, dar sa fie totul frumos.
am tot schimbat canalele aseara cautand meciul lui Dinamo! :oops:
cred ca nu a fost transmis ca nu l-am gasit! :oops:
Schimba firma de cablu ca te-au sabotat :D . Au jucat azi noapte ( table in vestiar ca pe teren nu mai ies de foame si frica hingherilor ) :mrgreen: .
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ce glume rasuflate ca ati schimbat canalul si Dinamo nu juca. Ce naiba e mandria asta sa joci si sa furi cu 5-0? Eu sper sa nu ne calificam anul asta, sa prinda ceva experienta echipa asta si apoi.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

GClaudiu scrie:Ce glume rasuflate ca ati schimbat canalul si Dinamo nu juca. Ce naiba e mandria asta sa joci si sa furi cu 5-0? Eu sper sa nu ne calificam anul asta, sa prinda ceva experienta echipa asta si apoi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Treaba asta cu "sa nu ne calificam anul asta" este singura care va iese de ani buni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

zfcristian scrie:
GClaudiu scrie:Ce glume rasuflate ca ati schimbat canalul si Dinamo nu juca. Ce naiba e mandria asta sa joci si sa furi cu 5-0? Eu sper sa nu ne calificam anul asta, sa prinda ceva experienta echipa asta si apoi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Treaba asta cu "sa nu ne calificam anul asta" este singura care va iese de ani buni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Imi aduc aminte ca ne-am calificat intr-o cupa europeana, de multi ani, din 2004 cred.

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

zfcristian scrie:
1. Mai degraba: Tati, Tati..ce-i aia grupele europene? Nu stiu mai copchile, io sunt suporter dinamovist. Devine penibila orice discutie despre dinamo si grupele europene.
2. Cica ar fi posibil ca dinamo sa fie exclusa din grupele europene pe urmatorii 3 ani pt neplata datoriilor. Ce gluma proasta, de parca dinamo s-ar fi calificat in ultimii ani in vreo grupa europeana.
3. In timp de Steaua se antrena si pregatea pentru Europa League, dinamo se antrena pt amicale..iar ultimul nejucat.

Io am vazut aseara urmatoarele:
- Ajax, o echipa puternica, cu jucatori valorosi, mai motivata si avantajul primului meci acasa.
- Steaua, o echipa putin crispata si cu o lipsa acuta de jocuri oficiale. Sa nu uitam ca Ajax a jucat deja 6-7 meciuri oficiale in campionat, lucru care spune foarte mult despre angrenarea unei echipe.
- Comportament civilizat pe stadion...aviz suporterilor din Romania.

Si intr-adevar, am cautat si io aseara sa vad unde joaca dinamo... mai lasati voi comentariile despre jocul Stelei, mai bine vedeti pe unde sunteti voi, ar tb sa aveti alte preocupari.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Nu va atacati, nu va enervati.

Steaua este nr.1 pe sistem mondial. Am vazut ca aveti o noua manea, care o sa va incante urechile.

La 3, cantati dupa mine...1...2...3.

SUIE PE MASINAAA !!!! NEA GIGI, URCA PE MASINA !!!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

GClaudiu scrie:Nu va atacati, nu va enervati.

Steaua este nr.1 pe sistem mondial. Am vazut ca aveti o noua manea, care o sa va incante urechile.

La 3, cantati dupa mine...1...2...3.

SUIE PE MASINAAA !!!! NEA GIGI, URCA PE MASINA !!!
1...2...3 !! hai bag-o p'aia de o canta Torje, Ropotan, Pulhac & Co !!! :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cristi Chiritoi scrie:- Comportament civilizat pe stadion...aviz suporterilor din Romania.
.
Am vazut la televzizor in schimb comportamentul suporterilor stelisti la Amsterdam..... :oops: :oops: :oops:
O alta pata neagra la adresa romanilor.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Vladut Mateianu scrie:
Cristi Chiritoi scrie:- Comportament civilizat pe stadion...aviz suporterilor din Romania.
.
Am vazut la televzizor in schimb comportamentul suporterilor stelisti la Amsterdam..... :oops: :oops: :oops:
O alta pata neagra la adresa romanilor.

Au vrut sa fie si ei baieti cu cea mai puternica grupare de ultrasi din Olanda, :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”