Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Lipseste stampila primariei si da cu rest, 3,14 & 3,14 !!GClaudiu scrie:Stiu ca daca donezi bani, scapi de plata impozitelor. Nu se afla si gigi in aceiasi situatie? Nu ma refer cand da bani la semafor sau cu la baietii care merg cu colindul, si casele alea la sarmani, alea sunt facute pe persoana juridica, deci facturile .... ???
Si Copos a scos bani din fotbal, chiar daca se plange ca cel mai sarac om de pe pamant, la fel si Borcea, de ala de la Urziceni & Otelul, nu mai vorbim. Poate in pierdere, a iesit Porumboiu, cred ca-i singurul.
facturile le plateste tot el, din banii lui, indiferent ca sunt din buzunar sau din vreo firma. Repet, a facut ceva si a ajutat multi oameni bolnavi, chiar daca ar fi la mijloc si unele interese... Dar daca dai 5.000 euro unui copil bolnav pentru tratament nu prea vad mare interes. Vizavi de donatie si scapatul la plata impozitelor, citeste leagea sponsorizarii. Ca informatie pentru tine, poti "scapa" doar de donatia de 20% din impozit pe profit si mai este o conditie, asta dupa donatie impozitata cu 16%. Inainte sa afirmi ceva, informeaza-te... Daca faci donatie legala ca persoana fizica catre o alta persoana fizica, tot platesti ceva la notar, adika iar vreun "interes"GClaudiu scrie:Stiu ca daca donezi bani, scapi de plata impozitelor. Nu se afla si gigi in aceiasi situatie? Nu ma refer cand da bani la semafor sau cu la baietii care merg cu colindul, si casele alea la sarmani, alea sunt facute pe persoana juridica, deci facturile .... ???
Sionut scrie:.........
in cat timp dispare de la stoia ?
Asta-i viata...eu o sa mor sarac si "lavabil" iar mioriticul sef o sa moara inecat cu mici si pastrama cu foita de aur !GClaudiu scrie:Gor, te credeam baiat "lavabil", dar ai indraznit sa-l denigrezi pe Seful Mioarelor, m-ai dezamagit ... (ironie +1).
.......
asta-i dilema ta, e greu sa treci peste off-ul personal. sa vedem cat de departe va fi negoita de "media tv" pe care o imputati lui Gigi...gor965 scrie:Asta-i viata...eu o sa mor sarac si "lavabil" iar mioriticul sef o sa moara inecat cu mici si pastrama cu foita de aur !GClaudiu scrie:Gor, te credeam baiat "lavabil", dar ai indraznit sa-l denigrezi pe Seful Mioarelor, m-ai dezamagit ... (ironie +1).
.......