Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de Claudiu Garlea »

Stiu ca daca donezi bani, scapi de plata impozitelor. Nu se afla si gigi in aceiasi situatie? Nu ma refer cand da bani la semafor sau cu la baietii care merg cu colindul, si casele alea la sarmani, alea sunt facute pe persoana juridica, deci facturile .... ???

Si Copos a scos bani din fotbal, chiar daca se plange ca cel mai sarac om de pe pamant, la fel si Borcea, de ala de la Urziceni & Otelul, nu mai vorbim. Poate in pierdere, a iesit Porumboiu, cred ca-i singurul.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

GClaudiu scrie:Stiu ca daca donezi bani, scapi de plata impozitelor. Nu se afla si gigi in aceiasi situatie? Nu ma refer cand da bani la semafor sau cu la baietii care merg cu colindul, si casele alea la sarmani, alea sunt facute pe persoana juridica, deci facturile .... ???

Si Copos a scos bani din fotbal, chiar daca se plange ca cel mai sarac om de pe pamant, la fel si Borcea, de ala de la Urziceni & Otelul, nu mai vorbim. Poate in pierdere, a iesit Porumboiu, cred ca-i singurul.
Lipseste stampila primariei si da cu rest, 3,14 & 3,14 !!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

GClaudiu scrie:Stiu ca daca donezi bani, scapi de plata impozitelor. Nu se afla si gigi in aceiasi situatie? Nu ma refer cand da bani la semafor sau cu la baietii care merg cu colindul, si casele alea la sarmani, alea sunt facute pe persoana juridica, deci facturile .... ???
facturile le plateste tot el, din banii lui, indiferent ca sunt din buzunar sau din vreo firma. Repet, a facut ceva si a ajutat multi oameni bolnavi, chiar daca ar fi la mijloc si unele interese... Dar daca dai 5.000 euro unui copil bolnav pentru tratament nu prea vad mare interes. Vizavi de donatie si scapatul la plata impozitelor, citeste leagea sponsorizarii. Ca informatie pentru tine, poti "scapa" doar de donatia de 20% din impozit pe profit si mai este o conditie, asta dupa donatie impozitata cu 16%. Inainte sa afirmi ceva, informeaza-te... Daca faci donatie legala ca persoana fizica catre o alta persoana fizica, tot platesti ceva la notar, adika iar vreun "interes" :mrgreen:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Ma crezi ca-s oameni, cu mai putini bani decat Gigi care doneaza bani si ar avea posibilitatea sa apara la TV si nu o fac. De ce? Pt ca n-au nevoie de publicitate! Nu ii mai luati apararea, ca totul se face cu un scop. Cati oameni cu salariu minim pe economie trimit mesaje la TV (cele de 2-5-10euro) pentru a ajuta o persoana? Cati? O groaza! Cati ies in public 0!!! Ai mei, au sunat intr-o seara de pe romtelecom de a venit factura dubla, n-au iesit in public. Asta inseamna sa ajuti pe cineva, sa taci din gura si sa iti vezi de treaba. Gigi o face cu un scop, mediatizare! Ma bucur ca face astfel de gesturi, sunt multe persoane care ar mai putea face astfel de gesturi, dar nu o fac si sunt la fel de multi care fac astfel de gesturi si tac din gura.

Hadeti sa numai luam apararea unor oameni din fotbal care fac asta, am vazut aici, un topic, unde era o donatie pentru o fata/baiat, iar Razvan Ulmeanu (pe care nu il cunosc, nici macar n-am dialogat cu el), a donat 2000 de euro!!!! Si nu cred ca se mandreste cu avere de marimea lui Gigi.

Respect!

Sionut

Mesaj de Sionut »

@Cristi Chiritoi,
Gigi cu banii pe care ii doneaza
de fapt isi plateste spatiul de spectacol la TV.
Si asa e si cu Steaua.
Sunt curios daca i s-ar taia macaroana la TV,
in cat timp dispare de la stoia ?
CS APS

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Sionut scrie:.........
in cat timp dispare de la stoia ?
:D ... nu pleaca ciobanul de la stana, cat timp are oi de muls ! :lol:
Lasand gluma la o parte, cred ca l-a vazut toata lumea pe Giginio cat poate sa fie de mizerabil fata cei cu al caror merite se mandreste el prin Europa ! :evil: Sa retina 8000 de bilete ptr. "obligatii" si sa ceara alora de i-au facut palmares sa vina sa-l roage sa le dai o invitatie, dovedeste ce caracter de kkt poate sa aiba atunci cand urmareste sa-i iasa ceva din gesturile "onorabile' si "sufletiste" pe care le face ! Gloriile Stelei nu-i mai pot aduce nici un plus-profit, in schimb tovarasii lui din parlament, il pot ajuta sa se pishe din cand in cand pe legea din Romania ! :oops:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Gor, te credeam baiat "lavabil", dar ai indraznit sa-l denigrezi pe Seful Mioarelor, m-ai dezamagit ... (ironie +1).

Eu raman la parerea mea!

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Oricat l-ai dezaproba sau desfinta pe infractorul mioritic se va gasi cineva sa-l pupe in gaura ,societatea de azi mediatizandu-l ii creaza o popularitate printre cei saraci cu duhul si cei ce traiesc viata asta la mica ciupeala,la fraierit,la tepuit...genul de oameni care iti adreseaza cuvinte gen"bosulica,boss".
Mizeria asta verbala ar trebui interzisa la televizor,la fel si cantecele care folosesc "sistem turb,haus si toba pe balans" :lol: :lol:
SpritZCarp

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

GClaudiu scrie:Gor, te credeam baiat "lavabil", dar ai indraznit sa-l denigrezi pe Seful Mioarelor, m-ai dezamagit ... (ironie +1).

.......
Asta-i viata...eu o sa mor sarac si "lavabil" iar mioriticul sef o sa moara inecat cu mici si pastrama cu foita de aur ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

gor965 scrie:
GClaudiu scrie:Gor, te credeam baiat "lavabil", dar ai indraznit sa-l denigrezi pe Seful Mioarelor, m-ai dezamagit ... (ironie +1).

.......
Asta-i viata...eu o sa mor sarac si "lavabil" iar mioriticul sef o sa moara inecat cu mici si pastrama cu foita de aur ! :D
asta-i dilema ta, e greu sa treci peste off-ul personal. sa vedem cat de departe va fi negoita de "media tv" pe care o imputati lui Gigi...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”