Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Chiritoi
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Rezultatele Stelei din Europa ii pica greu lui Cristi Borcea, chiar daca nasul sau e patron in Ghencea.
"Nu am nici un fel de respect pentru performanta Stelei, bineineteles ca simt un ghimpe in inima cand vad ce rezultate are", a declarat sincer Borcea, care a anuntat revenirea lui Dinamo din sezonul viitor.
”Anul viitor va fi si Dinamo in Europa, iar cu doi-trei jucatori in plus poate face rezultate la fel de bune ca ale Stelei”, a mai declarat Borcea la Dolce.

O asemenea declaratie merita respectul unei tari.... asta vizavi de multe declaratii ale unor forumisti patimasi :mrgreen: Se pare ca vor sa intre intr-un nou deceniu de pregatire :lol: Mult succes cu decada :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Frumoasa pictura, litere colorate, fara greseli, fara porcusori... bravo, ce sa mai... :wink:

http://www.povesticutalc.ro/povesti-Int ... ufera.html
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Numai si numai patimasi , Steaua -Dinamo.
Am spus dupa ultimul meci Rapid divizia C la ora asta ce joaca iar Dinamo divizia B tot la modul cum se exprima in teren . Asta e purul adevar degeaba se imbata unii cu apa rece.
Vroiam sa punctez ceva referitor la Dinamo, am facut ieri o vizita la firma Senzor si am peimit de la Dl Mateianu cu o sapca ROSIE inscriptionata cu ALB cu firma Senzor , fratilor este o frumusete de sapca cu niste culori vii foarte frumoase . Pacat ca de acest club Dinamo nu a ramas decit frumusetea celor 2 culori .
Merita o perioada la fel ca si Rapid sa joace in divizia inferioara , norocul lor este ca sunt destule echipe mult mult mai slabe decit ele .
Si inca ceva Steaua 2-3 ani de zile are rezervat locul 1 in campionatul nostru, asta e purul adevar si trebuie recunoscut.

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

popescu59 scrie:Numai si numai patimasi , Steaua -Dinamo.
Am spus dupa ultimul meci Rapid divizia C la ora asta ce joaca iar Dinamo divizia B tot la modul cum se exprima in teren . Asta e purul adevar degeaba se imbata unii cu apa rece.
Vroiam sa punctez ceva referitor la Dinamo, am facut ieri o vizita la firma Senzor si am peimit de la Dl Mateianu cu o sapca ROSIE inscriptionata cu ALB cu firma Senzor , fratilor este o frumusete de sapca cu niste culori vii foarte frumoase . Pacat ca de acest club Dinamo nu a ramas decit frumusetea celor 2 culori .
Merita o perioada la fel ca si Rapid sa joace in divizia inferioara , norocul lor este ca sunt destule echipe mult mult mai slabe decit ele .
Si inca ceva Steaua 2-3 ani de zile are rezervat locul 1 in campionatul nostru, asta e purul adevar si trebuie recunoscut.
io am o sapca galben-albastra minunata cu F.C. Baia Mare.......ai auzit de acest club????? :lol: :lol: :lol: .....nu prea inteleg ce vrei sa punctezi mai sus:...e faina sapca, iti pare rau de Rapid si Dinamo, te bucuri pt Steaua????? :wink:
slowly we rot- by Obituary

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

popescu59 scrie:Numai si numai patimasi , Steaua -Dinamo.
Nae du sapca inapoi :D . Iti dau io una Nike ros-albastra :wink: .
Urban culture.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vroiam sa punctez ca Rapid pe care de 50 de ani ii am in suflet , sunt 0 anul asta si inca 2-3-4-5 ani de acum incolo , Dinamo a ramas doar cu, culori frumoase iar Steaua oricit de rau ne pare 2-3 ani de zile nu are adversar in Roamania.Asta e purul adevar.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

@popescu59
...la comert... esti cel mai tare, in carpfishing...fara adversar(tinind cont de nr de postari/zi, saptamina,an), la fotbal... mai "tare" ca Dragomir, dai inainte tati :wink: , tara are nevoie de 1/geniu ca tine :mrgreen: ...

Cristi Chiritoi

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Nici o felicitare pt dinamo? cu atatia suporteri !? :mrgreen:

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Si eu dispretuiesc prostii :wink:
Aviz amatorilor :D
Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Prostul pana nu-i fudul, parca nu e prost destul ! Melteanu' tot meltean Dane, in loc sa se uite in CURtea lui, tot la vecini in CURte ii place ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”