gor965 scrie:DumiD scrie:
............chiar vrei sa ne jignim pe un forum de pescuit pentru ca eu tin cu Steaua si tu cu dinamo? ti-am adus injurii tie sau colegilor de forum .............
DumiD scrie:
...........sunt niste frustrati mai mari ca rapidistii. Vin p-aici cu ironii ieftine dupa care se duc ca niste aplaudaci corecti ce sunt inapoi la ei pe topic si-i canta romante lu' Neghinita. Lasa-i in pace ca in 2-3 ani se muta la Glina si nu o sa mai aiba rivalitati decat cu ceilalti gunoieri din oras, care-si fac veacul pe sub pod.
Felicitari ptr. consegventa, respectul si bunul simt de care dati dovada ! Gigi trebuie sa fie mandru ca are asemenea suporteri !

Hai sa nu confundam ironiile si mistourile cu jignirile. Nu ma supar ca sunt numit cioban, oier, mioara s.a.m.d. pentru ca sunt alintaturile rivalilor, asa cum si noi va alintam cu maidanezi sau gunoieri in functie de preferintele microbistice. Tocmai asta e ironia...ca ei o sa fie gunoieri la propriu, dupa ce-i muta Neghinita la Glina la groapa de gunoi. Alte posibile jigniri nu vad in postul meu,cat timp rapidistii isi saluta jucatorii la schimbari si dupa meci cu nue Steaua da-mi voie sa-i consider niste frustrati,care apropo nu e o jignire,e o stare sufleteasca.