Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
DumiD
Pescar de competitie

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de DumiD »

cornel.s scrie:Mitica daca n-ai loc la Glina iti inlesnesc eu un abonament in galeria stelei ca sa moara de stres cativa colegi :mrgreen: .
Nu multumesc, nu merg la stadion decat la meciuri neimportante, n-am mai fost la un Steaua-dinamo din 96, nu vreau sa-mi iau vre-o bordura in cap pentru un meci de fotbal. Si da, are dreptate, n-am loc la Glina ca e deja fief dinamovist. O sa revin mai incolo can o sa am acces la calculator cu macheta viitorului stadion pentru ca se pare ca de-alde Decebalus nu sunt la curent cu intentiile pianistului Neghinita

Decebalus
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Decebalus »

Umbla vorba prin Braila ca vor fi convocati vre-o trei jucatori din B1 pentru meciul cu Olanda :mrgreen:
SpritZCarp

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Daca ati sters pe-acolo aici de ce n-o faceti?!!!!!!
Urban culture.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

cornel.s scrie:Daca ati sters pe-acolo aici de ce n-o faceti?!!!!!!
Pentru ca sunt niste frustrati mai mari ca rapidistii. Vin p-aici cu ironii ieftine dupa care se duc ca niste aplaudaci corecti ce sunt inapoi la ei pe topic si-i canta romante lu' Neghinita. Lasa-i in pace ca in 2-3 ani se muta la Glina si nu o sa mai aiba rivalitati decat cu ceilalti gunoieri din oras, care-si fac veacul pe sub pod.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DumiD scrie:
............chiar vrei sa ne jignim pe un forum de pescuit pentru ca eu tin cu Steaua si tu cu dinamo? ti-am adus injurii tie sau colegilor de forum .............
DumiD scrie:
...........sunt niste frustrati mai mari ca rapidistii. Vin p-aici cu ironii ieftine dupa care se duc ca niste aplaudaci corecti ce sunt inapoi la ei pe topic si-i canta romante lu' Neghinita. Lasa-i in pace ca in 2-3 ani se muta la Glina si nu o sa mai aiba rivalitati decat cu ceilalti gunoieri din oras, care-si fac veacul pe sub pod.

Felicitari ptr. consegventa, respectul si bunul simt de care dati dovada ! Gigi trebuie sa fie mandru ca are asemenea suporteri ! :oops: :oops: :oops:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Pai Gigi e la fel... :lol: :lol: :lol:

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

gor965 scrie:
DumiD scrie:
............chiar vrei sa ne jignim pe un forum de pescuit pentru ca eu tin cu Steaua si tu cu dinamo? ti-am adus injurii tie sau colegilor de forum .............
DumiD scrie:
...........sunt niste frustrati mai mari ca rapidistii. Vin p-aici cu ironii ieftine dupa care se duc ca niste aplaudaci corecti ce sunt inapoi la ei pe topic si-i canta romante lu' Neghinita. Lasa-i in pace ca in 2-3 ani se muta la Glina si nu o sa mai aiba rivalitati decat cu ceilalti gunoieri din oras, care-si fac veacul pe sub pod.

Felicitari ptr. consegventa, respectul si bunul simt de care dati dovada ! Gigi trebuie sa fie mandru ca are asemenea suporteri ! :oops: :oops: :oops:
Hai sa nu confundam ironiile si mistourile cu jignirile. Nu ma supar ca sunt numit cioban, oier, mioara s.a.m.d. pentru ca sunt alintaturile rivalilor, asa cum si noi va alintam cu maidanezi sau gunoieri in functie de preferintele microbistice. Tocmai asta e ironia...ca ei o sa fie gunoieri la propriu, dupa ce-i muta Neghinita la Glina la groapa de gunoi. Alte posibile jigniri nu vad in postul meu,cat timp rapidistii isi saluta jucatorii la schimbari si dupa meci cu nue Steaua da-mi voie sa-i consider niste frustrati,care apropo nu e o jignire,e o stare sufleteasca.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Confunzi stadionul cu forumul ! Una e sa faci misto', alta e sa dai cu kkt !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cornel.s scrie:Daca ati sters pe-acolo aici de ce n-o faceti?!!!!!!
Este un topic la care pot scrie toti suporterii, indiferent de culoare.
Celalat topic este deschis de mine, special ptr dinamovisti. I-am rugat pe restul suporterilor sa se abtina de la postari pe acel topic, dar se pare ca de vorba buna nu stie nimeni in tara asta.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Vladut Mateianu scrie: Celalat topic este deschis de mine, special ptr dinamovisti.
Care dinamovisti? Aia de la Moscova? Ca de ce din Bucuresti nu prea am mai auzit in ultima vreme... :D
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”