Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de gabi1 »

Vladut Mateianu scrie:
PS v-ati intrebat vreodata de ce bucurestenii get-beget nu tin niciodat cu steaua ? ma refer la bucurestenii de generatii, nu la taranii aciuati pe langa noi.... :wink: :evil:
Las-o in sange Vlade,aia din SAI care tineti cu Dinamo sunt bucuresteni, si cei care s-au nascut de 2-3 generatii in Bucuresti daca nu simpatizeaza cu Dinamo sau Rapid ai ajuns tu la concluzia ca sunt tarani, este?!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

Vladut Mateianu scrie:poftim ?
sa-mi cer scuze ptr ca sunt mandru ca sunt bucurestean ? sa-mi cer scuze ca nu mai am loc pe strazi de masini si oameni din toate colturile tari vaniti la "capitala" ptr un trai mai bun ? nu am comentat despre nicio echipa din provincie, nu este treaba mea, dar de echipele din bucuresti este dreptul meu sa comentez , sunt si ale "mele" daca intelegi.... :wink:

Eu personal sunt mandru ca sunt roman,nu are legatura cu asta!A fi bucurestean cred ca e o mare calitate,posibil oferita de cineva mai de sus.

Orice stat are un centru fie financiar,politic ori administrativ,care este dispus sa adune tot ce e mai bun aflat pe teritoriul sau,spre binele tuturor locuitorilor.
Tu vezi doar lucrurile care te deranjeaza personal pe tine "masini,oameni" si nu vezi esenta dezvoltarii.
Eu te intreb pe tine personal: Eu "taranul" e normal sa trimit toate taxele la tine la Bucuresti,de ce sa nu le tin eu la mine la Craiova?

Capitala are un trai mai bun?...ma faci sa rad

Tu,nu ai comentat despre echipe ci despre suporterii acestor echipe.

Noi,oltenii traim din istorie pentru ca asta ne-a mai ramas,eu personal sunt mandru ca sunt oltean si pentru mine nu este dragoste mai mare decat Universitatea Craiova,pe veci,si sper sa mai simt vreodata ceea ce simteam cu multi ani in urma.Forta si simpatia pentru echipa care ne-a dat atatea bucurii.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabi1 scrie:
Vladut Mateianu scrie:
PS v-ati intrebat vreodata de ce bucurestenii get-beget nu tin niciodat cu steaua ? ma refer la bucurestenii de generatii, nu la taranii aciuati pe langa noi.... :wink: :evil:
Las-o in sange Vlade,aia din SAI care tineti cu Dinamo sunt bucuresteni, si cei care s-au nascut de 2-3 generatii in Bucuresti daca nu simpatizeaza cu Dinamo sau Rapid ai ajuns tu la concluzia ca sunt tarani, este?!!
Nu ai inteles nimic... nu asta era ideea ! Dar vorba ta , o las "in sange" , dialogurile cu stelistii imi displac groaznic... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Calm oameni buni, Vladut nu a vrut sa jigneasca pe nimeni, doar va explica ca bucurestenii adevarati sunt cei 2-300 de aristocrati care tin cu Dinamo ori cei cateva mii care arunca cu pisat in cine nimeresc. Prostimea de pe national arena de la Steaua sunt din judetul Ilfov.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

nicucc scrie:
Noi,oltenii traim din istorie pentru ca asta ne-a mai ramas,eu personal sunt mandru ca sunt oltean si pentru mine nu este dragoste mai mare decat Universitatea Craiova,pe veci,si sper sa mai simt vreodata ceea ce simteam cu multi ani in urma.Forta si simpatia pentru echipa care ne-a dat atatea bucurii.
Ai subliniat exact esentialul. Respect romanii care isi iubesc echipa locala(fie ca este Petrolul, Craiova ,Timisoara sau Clujul) dar nu ii inteleg (si nici nu incerc) pe cei care si-au uitat originea si tin cu echipele NOASTRE din Bucuresti ! (indiferent ca este vorba de steaua ,Rapid sau Dinamo)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

Da,dar sa nu aiba legatura cu "oamenii si masinile",aia e alta treaba pe care mai bine nu o mai discutam.

Cu Stima

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Vladut Mateianu scrie:
nicucc scrie:
Ai subliniat exact esentialul. Respect romanii care isi iubesc echipa locala(fie ca este Petrolul, Craiova ,Timisoara sau Clujul) dar nu ii inteleg (si nici nu incerc) pe cei care si-au uitat originea si tin cu echipele NOASTRE din Bucuresti ! (indiferent ca este vorba de steaua ,Rapid sau Dinamo)
Daca am parinti dim Alexandria, dar eu sunt nascut si crescut in Bucuresti, si tin cu Steaua, cum sunt? Respectat ca ttin cu echipa locala sau taran parvenit ca nu tin cu Rulmentul?
Critic echilibrat

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

osc1or scrie:
Vladut Mateianu scrie:
nicucc scrie:
Daca am parinti dim Alexandria, dar eu sunt nascut si crescut in Bucuresti, si tin cu Steaua, cum sunt? Respectat ca ttin cu echipa locala sau taran parvenit ca nu tin cu Rulmentul?
taran parvenit, n-ai citit postarile anterioare?

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

E clara treaba ;))
Critic echilibrat

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

`ai Rapiduuuu! Cand `ese din B? :roll:
Goree!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”