Vladut Mateianu scrie:poftim ?
sa-mi cer scuze ptr ca sunt mandru ca sunt bucurestean ? sa-mi cer scuze ca nu mai am loc pe strazi de masini si oameni din toate colturile tari vaniti la "capitala" ptr un trai mai bun ? nu am comentat despre nicio echipa din provincie, nu este treaba mea, dar de echipele din bucuresti este dreptul meu sa comentez , sunt si ale "mele" daca intelegi....

Eu personal sunt mandru ca sunt roman,nu are legatura cu asta!A fi bucurestean cred ca e o mare calitate,posibil oferita de cineva mai de sus.
Orice stat are un centru fie financiar,politic ori administrativ,care este dispus sa adune tot ce e mai bun aflat pe teritoriul sau,spre binele tuturor locuitorilor.
Tu vezi doar lucrurile care te deranjeaza personal pe tine "masini,oameni" si nu vezi esenta dezvoltarii.
Eu te intreb pe tine personal: Eu "taranul" e normal sa trimit toate taxele la tine la Bucuresti,de ce sa nu le tin eu la mine la Craiova?
Capitala are un trai mai bun?...ma faci sa rad
Tu,nu ai comentat despre echipe ci despre suporterii acestor echipe.
Noi,oltenii traim din istorie pentru ca asta ne-a mai ramas,eu personal sunt mandru ca sunt oltean si pentru mine nu este dragoste mai mare decat Universitatea Craiova,pe veci,si sper sa mai simt vreodata ceea ce simteam cu multi ani in urma.Forta si simpatia pentru echipa care ne-a dat atatea bucurii.