Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Sau in mod deosebit atunci cand echipa trece prin momente foarte bune.mircea62 scrie:Numai ca la noi majoritatea suporterilor considera ca a-ti iubi echipa
nu inseamna sa o sustii si sa o incurajezi chiar si atunci cand trece prin momente grele ci mai degraba
sa dai m.u.i.e celorlalti peste tot pe unde apuci.
In cazul de fata nu ai nici un argument pharoh.pharaoh scrie:Sau in mod deosebit atunci cand echipa trece prin momente foarte bune.mircea62 scrie:Numai ca la noi majoritatea suporterilor considera ca a-ti iubi echipa
nu inseamna sa o sustii si sa o incurajezi chiar si atunci cand trece prin momente grele ci mai degraba
sa dai m.u.i.e celorlalti peste tot pe unde apuci.
Cred ca ai o obsesie si faci afirmatii gratuite, asa ca o sa ma fac ca n-am vazut ultima fraza.cornel.s scrie:Daca vrei sa ajungi moderator si p-aici urmareste toate discutiile.
N-am o obsesie ci o fixatie de cand vad ca-ti bagi nasu` aiurea. Asa ai facut-o si cu mine si apoi ai bagat-o p-aia cu trasu` de sirete. Tu ma cunosti pe mine de-ti permiti sa-mi vorbesti pe tonul ala arogant?pharaoh scrie:Cred ca ai o obsesie si faci afirmatii gratuite, asa ca o sa ma fac ca n-am vazut ultima fraza.cornel.s scrie:Daca vrei sa ajungi moderator si p-aici urmareste toate discutiile.
Oricum, multumesc pentru precizari, nu stau sa citesc 40 de pagini de variatiuni pe aceeasi tema.
Te deranjeaza copilu? Cam asa stau lucrurile. Simte-te bine ca tocmai ai stricat un topic si ai insultat ceva oameni care ti-ar putea fi parinti. Altfel, de capusa nu vei mai scapa tuDecebalus scrie:@pharoh
Deschide un topic despre bomba,clonc sau pensia militarilor si ai scapat de capusa miyagi
Un galetar!!!