Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RSC
Pescar de competitie

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de RSC »

Hotnews

"Cunoscut drept simpatizant al celor de la Dinamo, Ion Tiriac ii lauda pe rivalii de la Steaua, echipa pe care o felicita pentru prestatiile din campionat. "Eu nu sunt omul care sa blesteme Steaua cand Dinamo joaca prost. Steaua este echipa romaneasca, ar trebui să fii ingrat, daca nu chiar cretin, sa negi asta. Echipa joaca bine, e normal sa fie sustinuta", a precizat omul de afaceri. "
"Keep it simple!"

mircea62
Puncte: 0

Mesaj de mircea62 »

Foarte corecta si normala opinia. Numai ca la noi majoritatea suporterilor considera ca a-ti iubi echipa
nu inseamna sa o sustii si sa o incurajezi chiar si atunci cand trece prin momente grele ci mai degraba
sa dai m.u.i.e celorlalti peste tot pe unde apuci.
Mircea B.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

mircea62 scrie:Numai ca la noi majoritatea suporterilor considera ca a-ti iubi echipa
nu inseamna sa o sustii si sa o incurajezi chiar si atunci cand trece prin momente grele ci mai degraba
Sau in mod deosebit atunci cand echipa trece prin momente foarte bune.
Marius Sârbu

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

pharaoh scrie:
mircea62 scrie:Numai ca la noi majoritatea suporterilor considera ca a-ti iubi echipa
Sau in mod deosebit atunci cand echipa trece prin momente foarte bune.
In cazul de fata nu ai nici un argument pharoh.
Acest topic a fost facut de un suporter al echipei care trece prin momente grele.Lipsa rezultatelor si mai ales jocul dezastruos prestat de echipa dinamo, a dat tonul unor postari impotriva altei echipe .De la obisnuitele sicane pana la amenintari nu a mai fost mult.Sa-ti reamintesc postarea autorului acestui topic ? Cine tine cu Steaua ............familia. Restul e can-can.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Nu mai stiu de unde a inceput, dar sunt convins ca a fost tot o replica data cuiva! Intr-adevar, restul e can-can.
Marius Sârbu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Iti spun eu Paroh-ule de unde a inceput.
Topicul asta a fost deschis de un suporter al echipei adverse, pentru suporterii Stelei. Pentru unii din ei. Scopul era sa-si mai schimbe o parere, o stare de spirit, intre ei, in conditii civilizate. Cel putin asa a decurs o perioada. Apoi a aparut un suporter din afara cadrului care a aruncat un junghi si a jignit unul dintre simbolurile echipei careia ii este adresat topicul si apoi s-a inveninat totul.
Daca vrei sa ajungi moderator si p-aici urmareste toate discutiile :wink: .
Urban culture.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

cornel.s scrie:Daca vrei sa ajungi moderator si p-aici urmareste toate discutiile :wink: .
Cred ca ai o obsesie si faci afirmatii gratuite, asa ca o sa ma fac ca n-am vazut ultima fraza.
Oricum, multumesc pentru precizari, nu stau sa citesc 40 de pagini de variatiuni pe aceeasi tema.
Marius Sârbu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pharaoh scrie:
cornel.s scrie:Daca vrei sa ajungi moderator si p-aici urmareste toate discutiile :wink: .
Cred ca ai o obsesie si faci afirmatii gratuite, asa ca o sa ma fac ca n-am vazut ultima fraza.
Oricum, multumesc pentru precizari, nu stau sa citesc 40 de pagini de variatiuni pe aceeasi tema.
N-am o obsesie ci o fixatie de cand vad ca-ti bagi nasu` aiurea. Asa ai facut-o si cu mine si apoi ai bagat-o p-aia cu trasu` de sirete. Tu ma cunosti pe mine de-ti permiti sa-mi vorbesti pe tonul ala arogant?
Inainte sa ceri atitudine si stil corecteaza-te pe tine si apoi vino sa stai de vorba cu lumea.
Urban culture.

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

@pharoh

Deschide un topic despre bomba,clonc sau pensia militarilor si ai scapat de capusa miyagi
Un galetar!!!
SpritZCarp

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Decebalus scrie:@pharoh

Deschide un topic despre bomba,clonc sau pensia militarilor si ai scapat de capusa miyagi
Un galetar!!!
Te deranjeaza copilu? Cam asa stau lucrurile. Simte-te bine ca tocmai ai stricat un topic si ai insultat ceva oameni care ti-ar putea fi parinti. Altfel, de capusa nu vei mai scapa tu :| .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”