Decebalus scrie:Daca intru pe 3 forumuri numar 10000 mii de postari cu tine,nu stiu daca 100 sunt de citit.
Comentul asta al tau chiar mi-a placut
"- Comentariu despre partida:
Am ajuns la 5,30 pe balta si la indrumarea unor colegi am fost pe capatul lacului. Singura zona care s-a dovedit a fi mai activa. Din 15 bete am reusit sa adunam vreun kil de caras si un somn pitic. Restul am vazut ca au facut aerosoli ca si noi dealtfel. Pacat cum inteleg unii patroni sa trateze clientii, fie ei si pescari baboieri sau galetari. Prinzandu-le urechile cu un regulament atipic veti avea surpriza efectului de bumerang. Altfel balta se preteaza dupa parerea mea doar la stationar: feeder, shefield, etc. Balta nerecomandabila."
Asa. Si? Ai importat de pe pescuitul.ro o postare de-a mea de pe balta Cojesti, parca. Unde e problema? Ca am pescuit cu 15 bete 4 insi pe un capat de balta? Ca nu a prins nimeni peste, inafara de cel mic si colegii care au prins niste carasei si-o moaca? Ca aveau un regulament si taxa de carpodrom, dar nu aveai posibilitatea sa pescuiesti C&R si nici peste nu avea? Nu te inteleg!
Sau mai bine spus e o problema ca-i raspund ca sa-i explic unuia ca tine toate astea.
Esti prea mult bagat in seama. Daca asta ai urmarit prin ofensarea lui Dukadam, a lui Nea Serbu, a mea, ai reusit. Acum continua-ti numerele ca poate spui si tu ceva interesant si on topic.
Urban culture.