Chestionar - Magazin Nada Pescuit -

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Chestionar - Magazin Nada Pescuit -

Mesaj de popescu59 »

(pai conteaza si foarte mult pe ce te axezi ca daca cumperi absolut toate reperele de la un producator )

Daca ai sa te gindesti vreodata sa ei toate reperele de la un producator sa zicem mediu trebuie sa te gindesti din start ca iti trebuiesc mult mai multi bani decit a scris Vladut , in cazul cind dispui de sume mari varianta cu expira marfa nu prea se ia in calcul sunt destule varinate in care marfa expirata se inlocuieste ,dar asta numai daca esti un client serios si bun platitor.Deci din nou prima data te uiti in traista , dupa care studiezi putin piata dupa care renunti instant.

alexdumi80

Mesaj de alexdumi80 »

popescu59 scrie:(pai conteaza si foarte mult pe ce te axezi ca daca cumperi absolut toate reperele de la un producator )

Daca ai sa te gindesti vreodata sa ei toate reperele de la un producator sa zicem mediu trebuie sa te gindesti din start ca iti trebuiesc mult mai multi bani decit a scris Vladut , in cazul cind dispui de sume mari varianta cu expira marfa nu prea se ia in calcul sunt destule varinate in care marfa expirata se inlocuieste ,dar asta numai daca esti un client serios si bun platitor.Deci din nou prima data te uiti in traista , dupa care studiezi putin piata dupa care renunti instant.

Da sunt cateva variante de a schimba produsele , dar nu intotdeauna iti recuperezi bani pe ele....

Daca e sa se faca dupa cum spui tu , mai intai te uiti in traista si pe urma studiezi piata , nici o afacere nu e buna .
Mai intai se studiaza piata si vezi ce oportunitati sunt , si multi alti indicatori care iti furnizeaza niste raspunsuri .Abia de acolo poti sa spui ca te uiti in traista si vezi daca te bagi sau nu .

Oricum piata din romania si mai ales cea de nisa cum este a pescuitului este si sub influenta principiului "sa moara si capra vecinului"

Osiris

Mesaj de Osiris »

alexdumi80 scrie:de fapt cred ca mai este o intrebare care trebuie pusa :

Ce v-ar face pe voi pescari sa veniti intr-un astfel de magazin ? avand in vedere ca tot ce ar urma sa se vanda se gaseasc prin diferite magazine cu doar anumite branduri.

In primul rand produse de calitate mediu si peste mediu;
In al doilea, branduri noi, pe care ceilalti nu le au si sunt ok calitate pret, gen: Matrix, Mainline, etc; Aici ducem lipsa de branduri destul de ok, care la noi sunt cunoscute prea putin.
In al treilea, sa ai podusele diversificate si cat mai multe de la acesti producatori; Eu unul cand nu gasesc ceva, trebuie sa stau dupa idiotii aia de la RoyalMail vreo 2 luni sa-mi aduca ce am comandat, negasind acel produs in alta parte decat in Anglia.
In al patrulea sa nu aibe preturi de Anglia cu tot cu transport dus-intors si un comision de vreo 15-20%. La noi tendinta de imbogatire peste noapte se practica vehement.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Daca e sa se faca dupa cum spui tu , mai intai te uiti in traista si pe urma studiezi piata , nici o afacere nu e buna .)

Nu este adevarat exista afacere buna doar pentru cei care detin citeva milioane de eu si isi pot permite sa cistige 1-2 la suta fara probleme.
Pentru micii afaceristi cistigurile sunt mici si foarte mici iar in urmatoarea perioada se vor exclude citi mai multi cu afaceri sub citeva sute de mii de eu.
Se vor retrage singuri fiindca din ce vor cistiga nu isi vor mai permite sa achite cheltuielile aferente afaceri nici daca nu vor mai inregistra nimic pe firmele lor.
Asa ca inceperea unei afaceri sub citeva sute de mii de eu inseamna din start faliment, cel putin pe o perioada de 3-5 ani de acum incolo.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Madalin Dirla scrie:Multi ani inainte Vladut,ma batea si pe mine gandul sa fac un magazin de pescuit dar mi-ai taiat tot elanul
Poti deschide magazin si cu 10.000 euro, dar sunt sanse mari sa te duci la garla din primul an.... Sunt zeci de tarabe de piata sau mici magazine de cartier care supravietuiesc vanzand articole de pescuit, dar daca vrei ceva serios, profitabil si de viitor, trebuie neaparat sa investesti ! Fara investitie nu se poate, uita-te ce s-a ales de magazinele prin care batea vantul... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Cati bani ai de investit? Am eu o firma de vanzare :D :D
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com