Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut Mateianu scrie:Daca ai locatie buna, seriozitate si 30-40.000 de euro de investit, este o idee f. buna ! Daca insa nu ai unul dintre cele 3 elemente enumerate de mine, mai bine stai linistit...
Madalin, Senzor implineste anul acesta 10 ani de cand este pe piata.... asa ca ai incredere in mine, stiu ce zic.... Ca o comparatie, investitia ca sa ai un magazin ca FFB-Claumar, Totalfishing sau Fisela este de minimum 300.000 euro.... si ma refer doar la marfa !!!!!!!!Madalin Dirla scrie:Vladut,baiatul a zis magazin nu hipermarket![]()
Vladut Mateianu scrie:Daca ai locatie buna, seriozitate si 30-40.000 de euro de investit, este o idee f. buna ! Daca insa nu ai unul dintre cele 3 elemente enumerate de mine, mai bine stai linistit...
Vladut Mateianu scrie:Madalin, Senzor implineste anul acesta 10 ani de cand este pe piata.... asa ca ai incredere in mine, stiu ce zic.... Ca o comparatie, investitia ca sa ai un magazin ca FFB-Claumar, Totalfishing sau Fisela este de minimum 300.000 euro.... si ma refer doar la marfa !!!!!!!!Madalin Dirla scrie:Vladut,baiatul a zis magazin nu hipermarket![]()
popescu59 scrie:30.000-40.000 minim .Altfel te vei chinuii bine citiva ani pina se aduna ceva in traista. E usor sa faci calcul fara sa fii in tema dar cind intrii in tema si vezi ce si cite trebuiesc te ia capul, sa nu mai spun de relatii in domeniu.Si inca un amanunt , cu cit stocul de marfa este mai mare creste si vinzarea , daca te axezi pe N produse de baza e mult mai greu .Deci cea ce a scris Vladut este foarte real si la obiecat , unuii se gindesc ca nu este adevarat darrrrrrrrr va spun ca un om care toata viata mea am facut comert, tot ce a spus Vladut este adevarat .Am mai auzit eu discutii la unii , am 10-15 mii de eu sa vezi ce magazin trintesc de moare lumea![]()
Eronat cu o asemena suma nu poti sa deschizi un magazin competitiv , nu vei face alceva decit sa te chinuesti si sa oftezi zilnic.
Daca este vorba de Bucuresti 50.000 eu lejer pentru stoc de marfa ,nu luam in calcul spatiul daca intrii si pe chirii e si mai grav.Asa ca inainte de toate te uiti ce ai in traista si dupa te gindesti .