se vede treaba ca iesirea la mistret nu ti-a fost asa de folositoare,adica nu te-ai oxigenat deajuns, zau ! Am inteles foarte bine conflictul tau cu Iliuta, mi-am exprimat si un punct de vedere. La el a fost sters, la tine nu, chiar daca a fost mai...dur. Dar sa ma acuzi de curvasarie, cum ca m-as bucura la vreo pleasca de carptrend de Brazilia,sau la vreo partida moka pe mai stiu eu ce balta...chiar as putea sa-ti cer daune pentru defaimare...
Daca am scris aici sau pe site-ul lui Iliuta, n-am facut-o decit atunci cind aveam ceva concret, sau, citeodata, sa mai incerc sa mai detensionez atmosfera care se mai aprindea.Daca am reusit, sau nu, nu cred ca e important, ramine intentia care s-a vrut buna...Unde mai pui ca exista MP sau telefonul..
@victor oana,
problema de geografie, nu stiu clasa ca a fost cam demult,
noaptea =12 ore pe 22 martie sau pe-acolo cind e echinoctiul de primavara, deci media ta nu mai e aceeasi si s-apropie de cea a lui Val:!:

@caaron si Legiunea,
si eu ti-am spus, nu demult, ca devii usor impertinent cu anumite exprimari(vezi "maestri" si domni), in care se citeste,printre rinduri, infatuarea. Am rugamintea de a-ti controla exprimarea,tu si colegii tai. Si va mai recomand putina lecitina, pentru improspatarea memoriei, precum si un translator autorizat..