discutii cupa unviersul pescarului

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cea mai buna

Re: discutii cupa unviersul pescarului

Mesaj de cea mai buna »

Dle Popescu, nu anula concursul, te rog mult, mult de tot, doar asa am si eu o sansa sa pescuiesc pe locul matale exclusivist de pescuit, stii tu, ala cu postere si gratar si foisor si cate si mai cate.... :mrgreen:
When nothing is sure, everything is possible.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cristiand scrie:explica-ne dle. miyagi cum sta treaba cu concursurile si cine detine dreptatea (cel putin morala)
pana sa-ti raspunda miyagi te-as intreba eu ceva :

1 . care crezi ca este motivul pentru care fenomenul competitional a luat asa amploare de cativa ani , oare sa fie pasiunea vehementa ???? ma gandesc cu compasiune la cati bani pierd organizatorii de concursuri , doar d-nul Popescu a afirmat ca un concurs nu inseamna profit ci cheltuieli mari :roll:

2 . de ce trebuiesc platite avansuri sau chiar taxe cu cate 6-8 luni inaintea unui concurs ??? ce se intampla cu banii in acest timp ??? probabil acte de caritate :roll:

au mai existat in timp cateva fenomene " caritabile " de prosteala in masa gen Caritas , FMI , Bingo Metropolis dar s-au cam dus pe copca avand ca morala " Si se jura ca nu fura , dar l-am prins cu rata-n gura "

si i-ti mai spun un lucru : as putea paria cu oricine ca daca s-ar legaliza din punct de vedere fiscal acest fenomen competitional ar disparea in ceata acesti heirupisti odata cu pasiunea debordanta care o afiseaza

in 1998 cand am participat la prima competitie de pescuit ( cupa APA - SPAT ) la Cernavoda , existau trei concursuri de crap pe an , inscrierea am facut-o achitand suma de 200 $ ( in lei ) prin banca catre SPAT Galati , organizatorul competitiei ,primind evident documente justificative .

domnul Popescu si cativa carcotasi i-mi cer sa le arat cum arata o factura si o chitanta !!!!! pai cum domnule afacerist cu experienta de 20 de ani , nu stiti cum se justifica legal o incasare ???

dupa cum afirma domnul Popescu poate face orice fel de tranzactie pentru ca o face in cont propriu si nu are obligatia de a da socoteala nimanui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta chiar e tare !! sa nu zic infantila

in conditiile astea maine pot deschide o toneta de inghetata pe calea victoriei si nu am nici o responsabilitate fiscala pt ca lucrez in nume propriu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Domnule Popescu , cum justificati incasarile in cont propriu in DECLARATIA 200 ANAF pt persoane fizice ???? ca incasari pe drept de proprietate intelectuala ??? a-ti dovedit ca nu este cazul !

aveti GRIJA ( asa se scrie corect , nu grije ) , Codul Fiscal prevede situatii clare in care o persoana fizica poate realiza venituri individual sau intr-o forma de asociere
- venituri din drepturi de proprietate intelectuală;
- venituri din vânzarea bunurilor în regim de consignaţie;
- venituri din activităţi desfăşurate în baza contractelor de agent, comision sau mandat comercial;
- venituri din activităţi desfăşurate în baza contractelor/convenţiilor civile încheiate potrivit Codului civil;
- venituri din activitatea de expertiză contabilă şi tehnică, judiciară şi extrajudiciară;
- venituri obţinute de o persoană fizică dintr-o asociere cu o persoană juridică contribuabil, plătitoare de impozit pe veniturile microîntreprinderilor potrivit titlului IV din Codul fiscal, care nu generează o persoană juridică. Venitul cuvenit unei persoane fizice, dintr-o asociere cu o persoană juridică română, microîntreprindere care nu generează o persoană juridică, determinat cu respectarea regulilor stabilite în titlul IV din Codul fiscal

p.s. voi urmari cu interes daca la concursul la care m-ati respins cu toate ca erau doar 6 echipe care platisera in momentul cand am solicitat inscrierea , vor plati si participa toate echipele trecute de dumneavoastra pe lista initiala
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Cristi Y scrie:
cristiand scrie:explica-ne dle. miyagi cum sta treaba cu concursurile si cine detine dreptatea (cel putin morala)
pana sa-ti raspunda miyagi te-as intreba eu ceva :

1 . care crezi ca este motivul pentru care fenomenul competitional a luat asa amploare de cativa ani , oare sa fie pasiunea vehementa ???? ma gandesc cu compasiune la cati bani pierd organizatorii de concursuri , doar d-nul Popescu a afirmat ca un concurs nu inseamna profit ci cheltuieli mari :roll:

2 . de ce trebuiesc platite avansuri sau chiar taxe cu cate 6-8 luni inaintea unui concurs ??? ce se intampla cu banii in acest timp ??? probabil acte de caritate :roll:
imi permit sa va raspund eu.fenomenul competitional a luat amploare pentru ca este cerere.va vine sau nu sa credeti dar tot mai multi pescari se inscriu la aceste concursuri.daca nu se inscriau nu se mai desfasurau atatea concursuri,simplu.nu stiu cata pasiune exsista in organizatori dar cert este ca exsista in concurenti.poate dumneavoastra considerati ca acest sport ar trebui sa fie mult mai exclusivist,sa fie organizate 5 concursuri pe an la care sa se poata inscrie doar anumiti pescari inscrisi la cluburile sportive,eu unul cred ca aceste concursuri sunt binevenite pentru acest sport.cate partide amicale de fotbal credeti ca se desfasoara saptamanal in Romania intre grupuri de pasionati,avand ca miza bere,plata terenului,eventual si ceva peste?mii!ar trebui sa-i bagam la brutarie si pe cei care organizeaza partide de fotbal cu miza?eventual sa apara vre-un Gica Hagi,fost campion national si sa-i infiereze public,ca nu platesc 16% din banii de bere la stat?
din ce am vazut eu avansurile se platesc cu 2-3 luni inainte nu cu 6 tocmai pentru ca este cererea foarte mare.de ce sa astept eu,ca organizator,ultima saptamana ca sa-i iau banii omului si sa ma trezesc cu surprize ca 3-4 echipe nu mai pot veni si nu achita taxa si sa raman in fundul gol cand pot sa ma asigur din timp ca locurile sunt pline,fondul de premiere nu sufera si concursul se desfasoara in conditii normale.odata ce omul a platit taxa face pe dracu'n patru si vine la concurs ca sa nu piarda banii,nu vad nimic rau in asta.probabil ca banii sunt bagati in banca pana la concurs pentru imbogatirea organizatorului,un calcul simplu ne arata cu 16 echipe x 8 milioane x 2 luni x 10%pe an (sunt generos,ca de fapt e 7-8%) ii da lu Popescu fabuloasa avere de 2 milioane si o bere.daca lua banii cu 6 luni inainte se scotea de 6 milioane jumate,bani din care manca linistit el si familia lui juma' de an,ca tot vrea sa vina la dumneavoastra sa manance,scapati de un musafir nepoftit si probabil flamand :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

bravo !!! :) cu avant si energie pioniereasca justifici jmecheriile hraparetilor :lol: :lol: se vede ca esti un mare pesionat de sport , probabil ca i-ti place si CURLING , ca este la moda :wink:
si Stioca la Caritas sau Stanga la Bingo au facut p... mare tot datorita gashtelor care stateau la coada sa i-si dea banii

vineri si sambata cu inca 10 prieteni am facut in delta o miuta la pescuit pe o sticla de whisky ( spuneai de fotbalul pe o bere ) si a mers perfect , am prins peste fara sa platim trei salarii pe economie

asa ca baieti, mergeti inainte ca oile la saivan dar nu uita un lucru ! sunt printre cei mai vechi in fenomen si stiu ce si de ce vorbesc , entuziasti ca tine am vazut multi de-a lungul timpului care s-au pierdut pe drum ... unii chiar trezindu-se la realitate :roll: :roll:

pacat ca toti cei care bombane pe la colturi si care i-mi spun la telefon ca am dreptate nu au tupeu sa scrie aici , deh , chestie de ...oua :wink: , fiecare cu interesul sau

oricum un lucru este clar , multi "barbati" in fenomenul asta :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

domnule Cristi,Curlingul se joaca de prin 1500,primul club a fost infiintat in 1716,pe vremea cand se pescuia...de foame si este un sport olimpic,mult mai nobil decat pescuiala dumneavoastra (dovada ca "mai marii" pescari din Romania inca se contrazic cum sa-si puncteze concursurile 3 topicuri mai incolo).cuvantul pe care doreati sa-l folositi este pupincurist,si nu,nu ma caracterizeaza.dumneata doresti eradicarea concursurilor daca organizatorii nu-si platesc darile,ceea ce nu o sa se intample si organizarea a 5-6 concursuri pe an unde sa participe cativa pescari,ca pe vremea cand ati fost dumneavoastra la primul concurs,care iar nu o sa se intample.eu unul as dori ca organizatorii sa-si plateasca darile ca toata lumea,dar stiind ca marea lor majoritate nu o fac intorc capul pentru binele pescarilor care vor sa mearga la concursuri,si care vedeti ca nu sunt putini.daca lor le convine sa dea 1-2 sute de lei in plus decat ar trebui si care se duc in buzunarul organizatorului si nu-i deranjeaza de ce m-ar deranja pe mine?nu-mi opreste nimeni 2 lei din salariu ca sa acopere prejudiciul facut de Popescu,imi opreste ca sa acopere prejudiciul facut de Bancorex sau Banca Agricola.

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

Cristi, eu inteleg ce spui tu aici, e corect.Ce nu inteleg de ce ti s-a cashunat tocmai pe "nevinovatul" de Popescu.Asta chiar vrea sa faca niste braile pe balta aia.
E ca si cum te-ai lua de unul care tocmai si-a luat masina de inghetata cand stii ca sunt zeci de cofetarii care vand mii de cornete, de ani de zile, fara sa dea bonuri fiscale.
Pai tu te iei de asta cu masinuta sau dai inghetata pe fata si ataci frontal cofetariile? :)

tibi nicolae

Mesaj de tibi nicolae »

Domnul Cristy, chiar daca aveti activitate in domeniu concursurilor si fost participant la ele totusi postarile pe care le faceti lasa un iz de razbunare sau de probleme personale. De ce nu faceti si dumneavoastra concursuri si poate veti avea succesul celor pe care ii condamnati acum ? Va urez fir intins si mai putin scandal.
Tiberiu Daniel Nicolae

_pentru natura si frumos_

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cristiand scrie:eee, alta viata acum, s-a animat topicul.
explica-ne dle. miyagi cum sta treaba cu concursurile si cine detine dreptatea (cel putin morala).
as aprecia daca ai raspunde in romana, eventual corect gramatical si fara regionalisme si cuvinte stalcite, nu de alta dar vreau sa imi dau seama exact ce vrei sa spui.
E-n regula colegule.
Dreptatea absoluta o detine Cristi si uite de ce:
... [copy-paste de pe pm primit aseara aiurea si nebagat in seama de la Domnul Popescu] ,

Subiect: discutii cupa unviersul pescarului

miyagi scrie:
`ai ca l-am vazut pa Nea Popica in topicu` da mai jos ca sa tine da bancuri si poluai topicu` asta. Ma scuzi Breh! Muta-l si Matale dancolo ca io n-am voie :( .

[in quote Nea Popescu]Tata ce sa mai discut cu omu?? Omu e pus de cineva care imi tot face concurenta sa ma sperie . M-au contactat multi si m-au rugat sa nu mai intervin si asta e au dreptate . Omu e obsedat il doare pe el ca ma duc eu la puscarie .
Problema e alta i-am explicat ca eu din acest concurs nu am nici cel mai mic profit si am pierderi de 20 mil si la luat capu ca nu conteaza daca pierd conteaza ca el s-a luat de mine . Deci este obsedat .I-am explicat cit costa balta cit sunt premiile cit costa arbitrii si cit costa cupele si diplome si am iesit 20 mil pe minus . I-am explicat ca am facut acest concurs pentru a face ceva reclama magazinului cu art de pescuit si ca prefer sa pierd o mica sumba dar sa afle lumea de magazin . ATITA TOT . Dar vrea sa loveasca prin mine in altcineva care au profituri de sute de milioane la un concurs . Asa ca mai bine il las in apele lui sa fie sanatos , dar l-am rugat si i-am multumit daca a vrut sa ma atentioneze , dar sa ma lase sa decid singur daca vreau sa fac infractiuni si sa imi primesc singur pedeapsa . Chiar nu inteleg ce foc are de mine ?
Chiar nu inteleg cum sa ma bag eu sa port de grije cuiva? Am inteles a atentionat lumea foarte bine , acum ce ar trebuii sa fac sa ma sinucid ??? Lam rugat frumos sa ma lasa sa ma ingrijesc singur de persoana mea si familia mea de ce poarta de grije mie si alor mei ??? Asa ca mai bine nu mai intervin stiu ca cel mai destept cedeaza intodeauna. Sa fie sanatos si ii multumesc ca ma atentionat dar sa ma lase sa decid eu singur daca fac bine sau nu . Cum ar fi sa te invat eu pe tine ce sa faci cind nu imi convine mie ceva din viata ta ?E chiar penibil.

... stiu ca s-a implementat ideea precum ca daca faci publice mesajele private ai fi vreun mare bulangiu sau ca daca vorbesti fel de fel pe privat, ai intelegeri, faci manevre, etc ca parca ai conduce lumea, dar eu sunt unul dintre acei bulangii care nu da doi bani pe chestiile astea. Stiti de ce? Pentru ca-s satul de ele si de majoritatea celor care le practica.
ASPECTUL nr 2.: Concursurile au loc atat de des sau au luat amploare pentru ca sunt promovate pe-atat de des si pentru ca s-au inmultit "priceputii" in a le face. NU MAI AI LOC FRATE D-UN PESCUIT CUM TREBUIE CA TE LOVESTI DE CATE UN CONCURS. Daca nu e concurs pe balta atunci si balta e praf. De ce spun asta?!!!!!!! Pentru ca in ultima vreme am facut si eu exact ceea ce zic mai sus. DECI!!!!!!! Sunt in fenomen :lol: .
De ce imi bag nasul? Pentru ca intamplator sunt unul dintre zecile sau poate sutele de mii de pasionati al acestui "fenomen" in care foarte multi tapinari isi dau cu parerea. S-au invatat ca in mai toate domeniile ca daca e un pic de "loc" tine si aroganta. Pana cand? Uite pana se sparge cate unul ca de cei ce sunt satui nu se mai tine cont. De ce sunt tupeist si le trantesc asa, cum o fac de la inceput? Pentru ca pregatirea si statulul meu socio profesional m-au educat asa. Ca sa n-o ard aiurea cu voi pentru ca imi place sa fac echipa va zic ca-s "securist" si am si o afacere de familie si de-asta mi-am format o educatie informationala bazata cam pe tot ce se reclama aici. Ca sa pot tine bussines-ul a trebuit sa gasesc toate portitele necesare dezvoltarii sale fara a intra in incompatibilitate cu sarcinile si atributiunile de serviciu, fara a intra in conflict cu legea deci de interese si fara a supara statul. Bineinteles nu-i poti impaca pe toti si tocmai relatiile interumane, civile merg prost. Nu le pot avea pe toate. Sunt constient. Dar mai degraba relatii bune si trainice decat multe si marsave.
Multumit colegu`? Ai si dovada certa a rationamentului meu prin declaratia proprie a lui Nea Popescu precum ca in final isi promoveaza doar magazinul. Problema lui. Sa-i ajute Dumnezeu cum ne ajuta tuturor. Mi-am permis sa-i dau un sfat. Probabil tot din cauza ca nu a reusit sa inteleaga ( la timp ) nu a facut ce trebuia. Nu asa faci sa mearga treaba. Mai ales cand esti necunoscut. Nu te dai ca celalalt Popescu tocmai la "Tataie" sau altii de teapa lui. Mai bine spus nu te dai la nimeni aiurea. Ca si Cristi putea sa fie mai diplomat?!!!!!!!!!! Personal eu ii agreez stilul si nu vad de ce?! Ca sa se faca partas cu astalalta? Ganditi-va cu totii ca v-ati spart p-aici fara sa aveti cele mai mici retineri, iar netul asta e cea mai facila, ieftina, sigura sursa ce-ti asigura tot ce ai nevoie cand lucrezi la fisc sau in alte parti :).
Asa ca multumiti-le celor ce au "grije" sa va mentineti bravii competitori ai pescuitului la crap, FARA FACTURA :mrgreen: .
De data asta dai Matale berea :wink: . La toata lumea ca m-ai provocat 8) , iar mie imi dai un rom rece cu lamaie si gheata. Captain Morgan :D . Ba nu doua ca sa ai si tu ce bea :twisted: . Am autocorectat de mi s-a urat. Ma pui sa fac ca Sadoveanu si dup-aia, iar zic astia ca scriu mai mult decat pescuiesc :x .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

miyagi scrie:De ce rochia de mireasa este alba???!!!!!!!!
De ce?!!!!!!!!!!!!!!!!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci! "Colegule". Nu-ti placu raspunsu` mieu sau nu-i da treijde pun`te precum intrebarea ta? :roll:
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”