Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
pana sa-ti raspunda miyagi te-as intreba eu ceva :cristiand scrie:explica-ne dle. miyagi cum sta treaba cu concursurile si cine detine dreptatea (cel putin morala)
imi permit sa va raspund eu.fenomenul competitional a luat amploare pentru ca este cerere.va vine sau nu sa credeti dar tot mai multi pescari se inscriu la aceste concursuri.daca nu se inscriau nu se mai desfasurau atatea concursuri,simplu.nu stiu cata pasiune exsista in organizatori dar cert este ca exsista in concurenti.poate dumneavoastra considerati ca acest sport ar trebui sa fie mult mai exclusivist,sa fie organizate 5 concursuri pe an la care sa se poata inscrie doar anumiti pescari inscrisi la cluburile sportive,eu unul cred ca aceste concursuri sunt binevenite pentru acest sport.cate partide amicale de fotbal credeti ca se desfasoara saptamanal in Romania intre grupuri de pasionati,avand ca miza bere,plata terenului,eventual si ceva peste?mii!ar trebui sa-i bagam la brutarie si pe cei care organizeaza partide de fotbal cu miza?eventual sa apara vre-un Gica Hagi,fost campion national si sa-i infiereze public,ca nu platesc 16% din banii de bere la stat?Cristi Y scrie:pana sa-ti raspunda miyagi te-as intreba eu ceva :cristiand scrie:explica-ne dle. miyagi cum sta treaba cu concursurile si cine detine dreptatea (cel putin morala)
1 . care crezi ca este motivul pentru care fenomenul competitional a luat asa amploare de cativa ani , oare sa fie pasiunea vehementa ???? ma gandesc cu compasiune la cati bani pierd organizatorii de concursuri , doar d-nul Popescu a afirmat ca un concurs nu inseamna profit ci cheltuieli mari![]()
2 . de ce trebuiesc platite avansuri sau chiar taxe cu cate 6-8 luni inaintea unui concurs ??? ce se intampla cu banii in acest timp ??? probabil acte de caritate![]()
E-n regula colegule.cristiand scrie:eee, alta viata acum, s-a animat topicul.
explica-ne dle. miyagi cum sta treaba cu concursurile si cine detine dreptatea (cel putin morala).
as aprecia daca ai raspunde in romana, eventual corect gramatical si fara regionalisme si cuvinte stalcite, nu de alta dar vreau sa imi dau seama exact ce vrei sa spui.
De ce?!!!!!!!!!!!!!!!!miyagi scrie:De ce rochia de mireasa este alba???!!!!!!!!