discutii cupa unviersul pescarului

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

discutii cupa unviersul pescarului

Mesaj de doru_croc »

Cristi Y scrie:doresc sa ma inscriu si eu , astept sa primesc o factura proforma pentru a achita prin banca
:lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Cristi Y
pescar de competitie

Re: CUPA UNIVERSUL PESCARULUI editia 1

Mesaj de Cristi Y »

popescu59 scrie:Din pacate acest concurs este ocupat nu ati vazut ca toate cele 16 locuri sunt rezervate?
eu am vazut ca au achitat doar 6 echipe ... :roll:

popescu59 scrie:ORGANIZATOR Magzinul UNIVERSUL PESCARULUI din ALEXANDRIA

acest concurs este organizat de un magazin ?? banuiesc ca daca v-ati aruncat cu asa entuziasm in organizarea de competitii ( cu rulaj de bani ...multi ) sunteti pus la punct cu ceea ce inseamna reglementari ale legislatiei fiscale referitoare la organizarea de jocuri sau competitii la care se incaseaza bani si se acorda premii ( vezi art.77 din codul fiscal ) , sau a-ti mirosit ca organizarea de concursuri pot fi o sursa rapida si comoda de venit ( sa nu-i zic ilicit ...INCA ! )
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

Cristi Y scrie:
popescu59 scrie:Din pacate acest concurs este ocupat nu ati vazut ca toate cele 16 locuri sunt rezervate?
eu am vazut ca au achitat doar 6 echipe ... :roll:

popescu59 scrie:ORGANIZATOR Magzinul UNIVERSUL PESCARULUI din ALEXANDRIA

acest concurs este organizat de un magazin ?? banuiesc ca daca v-ati aruncat cu asa entuziasm in organizarea de competitii ( cu rulaj de bani ...multi ) sunteti pus la punct cu ceea ce inseamna reglementari ale legislatiei fiscale referitoare la organizarea de jocuri sau competitii la care se incaseaza bani si se acorda premii ( vezi art.77 din codul fiscal ) , sau a-ti mirosit ca organizarea de concursuri pot fi o sursa rapida si comoda de venit ( sa nu-i zic ilicit ...INCA ! )
scuze pt ca intervin,comentariul este valabil pt toti organizatorii de competitii sau ii este dedicat doar lui Popescu din Alexandria ?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

tuturor celor care au transformat concursurile de pescuit in surse de venit ilicite !

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOATE POSTARILE CARE NU PRIVESC ACEST CONCURS.

Cristi Y
pescar de competitie

Re: discutii cupa unviersul pescarului

Mesaj de Cristi Y »

stimate domn , in primul rand nu i-mi permit sa va vorbesc la persoana a 2-a asa cum faceti dumneavoastra ( in mesajul privat )

@popescu59 Te rog frumos daca ai mai participat sau detii asa ceva sa imi dai si mie aici sa vad si eu cum arata o factura din aceea ceruta de tine.

1 . in Romania legea fiscala prevede ca orice incasare baneasca sa fie justificata printr-un document fiscal ( incasarea de la persoane juridice prin factura si chitanta iar incasarea de la persoane fizice prin factura si bon de casa ) , deci nu eu sunt cel care cere ci LEGEA FISCALA

2 . ART 77 aliniatul 3 din Legea Fiscala prevede , citez " Obligatia calcularii, retinerii si virarii impozitului revine platitorilor de venituri " am incheiat citatul

3 . ultima propozitie din mesajul din PM in care ma acuzati ( tot la persoana a 2-a ) ca sunt penibil consider de data asta ca nu am vazut-o iar calculele si justificarile pe care incercati sa mi le aratati sunt cel putin puerile , nu ma intereseaza
In fata nici unui organ de lege nu poate nimeni veni cu justificarea ca nu respecta legile fiscale pentru ca nu se incadreaza in profit ...

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Stimate domn v-am explicat simplu si la obiect cum sta treaba ACEST CONCURS NU ARE NICI CEL MAI MIC PROFIT acest concurs are PIERDERI si cunosc ce trebuie facut in conformitate cu legile fiscale, daca erea sa ma impiedic de ceva ceream ajutorul celor ca dumneavoastra .
Si am o mare rugaminte la dumneavoastra, indiferent de cine ati fost pus sa scrieti la acest concurs VA ROG FRUMOS VA INTERESEAZA PE DUMNEAVOASTRA DE EVENTUALELE AMENZI PE CARE LE VOI PRIMI EU , SAU EVENTUAL PUSCARIE DACA ESTE SA FAC ????
Sunt un om matur cu capul pe umeri V-am spus ca sunt administrator de societate de aprope 20 de ani si cunosc legislatia fiscala , si in acesti aproape 20 de ani nu am avut nici ce-a mai mica sanctiune preivitor la legislatia fiscala a romaniei.
Va multumesc de sftauri dar nu este cazul sa fiu ATENTIONAT am 53 de ani deci destul de matur asa ca va rog purtati de grije altora.
Stau si ma gindesc din nou DIN 20 DE CONCURSURI AFISATE CUM DE V-ATI OPRIT CHIAR LA ACESTA ???
Oricum nu conteaza INCA O DATA VA MULTUMESC PENTRU SFATURILE DATE dar lasati-ma sa imi port singur de grije altfel ma vad obligat sa imi iau familia si sa vin sa servesc masa la dv fiindca dv sunteti din cite vad eu protectorul meu si al familiei mele, s-au daca totusi insistati am sa vin sa va aduc sa imi platiti eventualele sanctiuni.
Cred ca cel mai corect este sa ne oprim aici si SA NE PURTAM SINGURI DE GRIJE NOUA CIT SI FAMIILILOR NOASTRE.
S-au probabil ati vrut sa bateti la portile altor concursuri care le considerati dv la fel de dubioase??? Daca este asa scrieti va rog acolo.
Daca , CrapMania a angajat cumva consultant financiar sau juridic va rugam sa ne instiintati si pe noi sa ne putem folosi de sfaturile acestuia .

FIRE CIT MAI INTINSE TUTUROR PESCARILOR CARE MERG LA PESCUIT nu celor care pescuiesc din fata calculatorului.
Ultima oară modificat Lun Apr 02, 2012 11:48 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

popescu59 scrie:Oricum nu conteaza INCA O DATA VA MULTUMESC PENTRU SFATURILE DATE dar lasati-ma sa imi port singur de grije altfel ma vad obligat sa imi iau familia si sa vin sa servesc masa la dv fiindca dv sunteti din cite vad eu protectorul meu si al familiei mele
:lol: :lol: :lol: e tare asta,am ras bine :D

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

popescu59 scrie:Sunt un om matur cu capul pe umeri V-am spus ca sunt administrator de societate de aprope 20 de ani si cunosc legislatia fiscala
sub ce forma incasati sumele de bani care constituie taxa de inscriere de la participanti si cum le justificati fiscal ???? :roll: :roll:

popescu59 scrie:Stimate domn v-am explicat simplu si la obiect cum sta treaba ACEST CONCURS NU ARE NICI CEL MAI MIC PROFIT
art 77 cod fiscal nu se refera la impozitul pe profit ci la modalitatiile de impozitare a premiilor si obligatiile fiscale a celor care le aloca

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu inteleg de ce este problema ta Tatae. De asta nu mai poti tu dormi noaptea ca fac altii concursuri..... De ce nu faci si tu, este o tara libera si ai un nume care ti-ar permite asta !

Apropo, tu eliberezi facturi oamenilor pe care ii plimbi prin delta ? :lol: :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”