Cristi Y scrie:doresc sa ma inscriu si eu , astept sa primesc o factura proforma pentru a achita prin banca

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cristi Y scrie:doresc sa ma inscriu si eu , astept sa primesc o factura proforma pentru a achita prin banca
eu am vazut ca au achitat doar 6 echipe ...popescu59 scrie:Din pacate acest concurs este ocupat nu ati vazut ca toate cele 16 locuri sunt rezervate?
popescu59 scrie:ORGANIZATOR Magzinul UNIVERSUL PESCARULUI din ALEXANDRIA
scuze pt ca intervin,comentariul este valabil pt toti organizatorii de competitii sau ii este dedicat doar lui Popescu din Alexandria ?Cristi Y scrie:eu am vazut ca au achitat doar 6 echipe ...popescu59 scrie:Din pacate acest concurs este ocupat nu ati vazut ca toate cele 16 locuri sunt rezervate?![]()
popescu59 scrie:ORGANIZATOR Magzinul UNIVERSUL PESCARULUI din ALEXANDRIA
acest concurs este organizat de un magazin ?? banuiesc ca daca v-ati aruncat cu asa entuziasm in organizarea de competitii ( cu rulaj de bani ...multi ) sunteti pus la punct cu ceea ce inseamna reglementari ale legislatiei fiscale referitoare la organizarea de jocuri sau competitii la care se incaseaza bani si se acorda premii ( vezi art.77 din codul fiscal ) , sau a-ti mirosit ca organizarea de concursuri pot fi o sursa rapida si comoda de venit ( sa nu-i zic ilicit ...INCA ! )
popescu59 scrie:Oricum nu conteaza INCA O DATA VA MULTUMESC PENTRU SFATURILE DATE dar lasati-ma sa imi port singur de grije altfel ma vad obligat sa imi iau familia si sa vin sa servesc masa la dv fiindca dv sunteti din cite vad eu protectorul meu si al familiei mele
sub ce forma incasati sumele de bani care constituie taxa de inscriere de la participanti si cum le justificati fiscal ????popescu59 scrie:Sunt un om matur cu capul pe umeri V-am spus ca sunt administrator de societate de aprope 20 de ani si cunosc legislatia fiscala
art 77 cod fiscal nu se refera la impozitul pe profit ci la modalitatiile de impozitare a premiilor si obligatiile fiscale a celor care le alocapopescu59 scrie:Stimate domn v-am explicat simplu si la obiect cum sta treaba ACEST CONCURS NU ARE NICI CEL MAI MIC PROFIT