Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg de ce este problema ta Tatae. De asta nu mai poti tu dormi noaptea ca fac altii concursuri..... De ce nu faci si tu, este o tara libera si ai un nume care ti-ar permite asta !
Singurul concurs care am vrut sa-l fac a fost cel din delta la care te-ai bagat peste mine . Faptul ca este o tara libera nu inseamna ca este un loc in care se poate face japca la infinit , taxe incasate cu 7-8 luni inaintea concursului , rulaj de bani fara nici o acoperire fiscala , etc...
prin delta eu ma plimb cu prietenii iar cei cu bun simt participa la benzina , cunosti pe cineva caruia i-am cerut bani ca sa-l transport prin delta ??? sunt destui si pe acest site care au mers cu mine in delta , poate spune cineva ca am cerut vreun leu pt transport ??Vladut Mateianu scrie:Apropo, tu eliberezi facturi oamenilor pe care ii plimbi prin delta ?
@ popescu 59
stimate domn , chiar daca v-ati plans la domnul Mateianu tot nu am inteles , sub ce forma justificati dvs banii incasati de la persoane fizice sau juridice ? , sunt convins ca aveti un raspuns pertinent doar va laudati cu o experienta comerciala de 20 de ani