discutii cupa unviersul pescarului

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: discutii cupa unviersul pescarului

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:Nu inteleg de ce este problema ta Tatae. De asta nu mai poti tu dormi noaptea ca fac altii concursuri..... De ce nu faci si tu, este o tara libera si ai un nume care ti-ar permite asta !

Singurul concurs care am vrut sa-l fac a fost cel din delta la care te-ai bagat peste mine . Faptul ca este o tara libera nu inseamna ca este un loc in care se poate face japca la infinit , taxe incasate cu 7-8 luni inaintea concursului , rulaj de bani fara nici o acoperire fiscala , etc...
Vladut Mateianu scrie:Apropo, tu eliberezi facturi oamenilor pe care ii plimbi prin delta ?
prin delta eu ma plimb cu prietenii iar cei cu bun simt participa la benzina , cunosti pe cineva caruia i-am cerut bani ca sa-l transport prin delta ??? sunt destui si pe acest site care au mers cu mine in delta , poate spune cineva ca am cerut vreun leu pt transport ??

@ popescu 59

stimate domn , chiar daca v-ati plans la domnul Mateianu tot nu am inteles , sub ce forma justificati dvs banii incasati de la persoane fizice sau juridice ? , sunt convins ca aveti un raspuns pertinent doar va laudati cu o experienta comerciala de 20 de ani
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

si ca o maxima a corectitudinii si vastei cunoasteri a legilor fiscale iata cum d-nul Popescu incaseaza taxele la cuncursul din mai in cont propriu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Achitarea avansului se poate face la Magazinul Universul Pescarului din Alexandria sau in cont RO11INGB0000999901423509
titular Popescu Niculae.

pai cum i-si permite Cristi Y sa vina cu postari penibile in care cere eliberarea unui document justificativ asupra banilor ???? cat tupeu pot avea , ma mir de mine

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Cristi Y scrie:si ca o maxima a corectitudinii si vastei cunoasteri a legilor fiscale iata cum d-nul Popescu incaseaza taxele la cuncursul din mai in cont propriu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Achitarea avansului se poate face la Magazinul Universul Pescarului din Alexandria sau in cont RO11INGB0000999901423509
titular Popescu Niculae.

pai cum i-si permite Cristi Y sa vina cu postari penibile in care cere eliberarea unui document justificativ asupra banilor ???? cat tupeu pot avea , ma mir de mine
aveti dreptate,de-asta merge tara asta prost,ca face Popescu concursuri de pescuit in Alexandria si nu plateste impozit pe venit la premii,basca ca nu elibereaza documente justificatoare cand iti incaseaza banii.eu propun sa sesizam parchetul

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Dumid

Spiritualitatea ta este direct proportionala cu IQ-ul si in concordanta cu doza de anagramatism a celui pe care i-l ridici in slavi .
Nu parchetul trebuie sesizat ci DCFF Teleorman

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Cristi Y scrie:@ Dumid

Spiritualitatea ta este direct proportionala cu IQ-ul si in concordanta cu doza de anagramatism a celui pe care i-l ridici in slavi .
Nu parchetul trebuie sesizat ci DCFF Teleorman
ma confundati cu altcineva.n-am nimic de impartit cu Popescu,nu-l ridic in slavi,insa nu pot sa nu observ ca in marea lor majoritate aceste concursuri se desfasoara dupa acelasi scenariu :depui avansul la un magazin sau o balta sau in contul unei persoane juridice (magazinul sau balta) sau a unei persoane fizice (organizatorul,daca e altcineva decat magazinul sau balta).intrebarea logica pe care mi-o pun este : de ce Popescu? ce are in plus,in afara de somnul de 38 de kile,de-l luati la puricat de facturi si impozite si nu pe ceilalti?poftim un exemplu
Vladut Mateianu scrie:TROFEUL TANCABESTI EDITIA A 2-A

Inscrierile se pot face la ClaumarPescar (bdul. Ghencea), Carpdiscount(Iuliu Maniu) sau in contul :

RO25BPOS73606373299RON01
BANCPOST
VLADUT MATEIANU

PENTRU REZERVAREA LOCULUI TREBUIE ACHITAT UN AVANS DE MINIMUM 400 LEI.
TAXA COMPLETA TREBUIE ACHITATA PANA LA 1 APRILIE 2012.

*premiile sunt valabile in cazul participarii a 33 de echipe.
de ce nu trofeul Tancabesti si Vladut Mateianu?aveti ceva cu faimoasa balta Lazar si cu somnul de 38 de kile? :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

nu am nimic in mod special cu acest Popescu si nici cu nimeni altcineva personal , cu atat mai putin cu balta Lazar , ci cu fenomenul care a luat o amploare si naste pe zi ce trece prozeliti
referitor la concursurile din Bucuresti nu-ti face griji ca anul aceste vor fi surprize in ceea ce priveste miscarea de fonduri , am fost la radio la emisiunea on-line special sa dezbat acest subiect dar nu am fost lasat sa vorbesc

cine nu se simte cu musca pe caciula nu are motive sa se sesiseze sau sa-si faca probleme de vreun eventual control al organelor fiscale , de fapt toti au spus ca sunt in regula asa ca eu ma agit ca un isteric fara rost ....VOM VEDEA !!

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Dl Cristy sau cum te numesti ca am inteles ca esti de virsta cu fica mea te rog mult sa ne dai adresa la locatia dumitale sa vin impreuna cu familia mea sa ne dai sa mincam sa ne dai de imbracat etc .Daca tot ai devenit ingerul meu pazitor.
Daca tot imi porti atit de grije de vad ca nu mai ai somn.
Si iti repet inca o data PENTRU CA AI DEVENIT TATICUL FAMILEI MELE chiar nu vezi ca esti prost -- intentionat???
TE INTERESEAZA PE TINE SAU TE AFECTEAZA IN VRE-UN FEL CITI ANI DE PUSCARIE VOI PRIMII EU PENTRU FAPTELE MELE ????
Mai omule TATAIE cum ti se spune TE ROG INCA O DATA FRUMOS SA LASI PERSOANA MEA IN PACE SUNT MAJORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR SI FAC CE VREAU SI RASPUND DE FAPTELE MELE . EU SI NUMAI EU RASPUND DE CEA CE FAC IN AFARA LEGII NU TU . CHIAR NU VEZI CA AI TRECUT DIN PENIBIL IN RIDICOL??? Despre toate cite ai pomenit tu voi raspunde unde trebuie daca trebuie NU IN FATA TA .
Si inca un amanunt pe care vad ca l-ai trecut cu vederea SUNT LA 4 LEA CONCURS ORGANIZAT IN DECURS DE 2 ANI SI AM FOST SI CONTROLAT DE CINE TREBUIE si sunt in LIBERTATE , SI NU AM AVUT NICI CE-A MAI MICA PROBLEMA CU ORGANELE FISCALE , asta nu ai stiut, MARE PACAT .
SA LE SPUI LA AIA CARE TE-AU PUS SA TE EI DE CONCURSUL POSTAT DE MINE SA MA PUPE IN C---.
SI INCA CEVA POATE ASTA VREI SA FACI , NU CAUT AVOCAT SA MA APERE SI NU TE VOI ANGAJA SA MA REPEREZINTI NICAIERI .

Fire intinse tuturor celor care merg la pescuit si nu pescuiesc din fata calculatorului.

jorjinio33

Mesaj de jorjinio33 »

pai si daca s-ar numi braile sau pariuri sau cine e cel mai bun din xxx echipe ia toti bani ar mai fi impozitat? :roll:

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Daca asta a ajuns problema pescarilor (cati bani incaseaza statul de la pescari, cum si cand..) atunci ...imi este lehamite ! Am gasit si cauza de ce nu iese tara din criza, gata, ce sa mai.... :oops:

As mai adauga multe, dar din pacate omul care face aceste acuze imi este priten si ne leaga prea multe amintiri frumoase.... si nici nu cred ca s-ar bucura sa ma vada la puscarie... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ popescu59
popescu59 scrie:Si iti repet inca o data PENTRU CA AI DEVENIT TATICUL FAMILEI MELE chiar nu vezi ca esti prost -- intentionat???
i-ti voi dovedi ca nu sunt prost ...intentionat ( esti foarte subtil :roll: ) ci doar intentionat si hotarat

popescu59 scrie:Daca tot imi porti atit de grije de vad ca nu mai ai somn.
pana sa folosesti artificii de ortografie ca sa ma faci pe mine prost invata tu sa te exprimi corect
popescu59 scrie:Despre toate cite ai pomenit tu voi raspunde unde trebuie daca trebuie NU IN FATA TA .
asa va fi !!
popescu59 scrie:SA LE SPUI LA AIA CARE TE-AU PUS SA TE EI DE CONCURSUL POSTAT DE MINE SA MA PUPE IN C---.
afla ca nu fac nici un joc al nimanui , nu am nici o obligatie sau datorie fata de nimeni si i-mi castig existenta din cu totul altceva decat pescuit dar platind dari la stat

oricum , vad ca esti foarte tare in plisc drept pentru care i-ti voi dovedi ca este asa cum spun eu , asta ca sa nu raman prost , ridicol si penibil asa cum ai afirmat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”