Foarte frumos din partea D-lui Malin Musatescu ca a gasit un sptiu pe prima pagina a revistei, in care sa concluzioneze putin, dar foarte plastic, despre incidentul din Franta, cu geanta "macedoneanului" care era defapt croat, geanta "saltata" de PATRU sportivi romani si doi modoveni. De moldoveni ma intereseaza mai putin chiar daca ii simpatizez dar ca sa pui aceasta situatie in carca mai multor oameni care nu au avut nici o implicare e destul de grav. Nu stiu care a fost ideea conceperii acestui material si in cine a vrut sa se loveasca dar cei care citesc vor ramane cu o imagine a unui lucru denaturat total, in paginile unei revistei in care citeau lucruri, credeau ei, adevarate. Pe mine personal m-a jignit faptul ca dupa incheierea turneului Aventuri la Pescuit , rezultatele finale ale acestuia si pozele cu cei ce au ocupat locurile fruntase au fost tiparite la pagina 45 a revistei. Atunci am crezut ca este normal sa fie asa din cauza spatiului alocat si altor evenimente pescaresti. Acum observ ca nu a fost deloc asa si ca prezentarea Campionilor Nationali , si a ocupantilor locurilor doi, trei si patru la pagina 45 a fost un act de atentie sporita. Va multumim pentru acest fapt...si va suntem recunoscatori tuturor celor care v-ati ocupat de promovarea acestui turneu...AVENTURI LA PESCUIT. Daca n-ar fi fost incidentul cu geanta, probabil ca s-ar fi scris de furtul unor bani...Nu?...sau nu.
V-ati cam pishat pe noi...Lotul National de Crap al Romaniei din 2009. Dar trebuia, poate, atrasa atentia ca numai un alt lot al Romaniei a reprezentat fara greseala Romania la Cmpionatele Mondiale de pina in prezent. Desi cand s-au iscat conflicte intre fosti membrii ai Nationalei au mai iesit la iveala gainarii...dar atentia acordata acestora a fost minimizata.
Sa nu va suparati pe mine... chiar daca unii din voi o sa va simtiti vizati de ceea ce am scris aici.
Dar puneti-va in locul meu, sau poate al nostru si ganditi la cit de frumos, si fara resentimente s-a usurat lumea pe noi. ...si noi pe acolo chiar am muncit, cateodata cu nervii la pamant...chiar si in timp ce unii invarteau de ruleta. Si lor le multumim...si eu unul sunt convins, ca daca am fi reusit sa ocupam un loc pe podium s-ar fi mandrit cu ei tare de tot...si pe urma si cu noi...am fost carne de tun.