Forest, ai grija!

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Din acest motiv am spus in primul post ca cine seamana vant culege furtuna. Pai, da-l in ma-sa de nebun, cine l-a adus in Europa? Nu tot cretinii din occident, pe baza aiurelor alea cu nediscriminarea, libera circulatie, multiculturalismul etc. Nu-l provoca, trimite-l in mortii lui acasa la el!nu mi-am propus sa nuantez, eu sunt un tip mai de moda veche si am o vorba: nu provoca nebunul daca stii ca nu-l poti controla.
Mai greu acum, sunt deja vre-o 6-7 milioane care nu au fost parasutati de trupe de desant in Franta...trimite-l in mortii lui acasa la el!
Gabi, ala busit nu-i Ribery?gabi1 scrie:Mai greu acum, sunt deja vre-o 6-7 milioane care nu au fost parasutati de trupe de desant in Franta...trimite-l in mortii lui acasa la el!
In Marsilia e jale cu astia, nu dezvolt si componenta sociala care este cunoscuta. Ai vazut ce cicatrice are pe fata Benzema(este din Marsilia), chipurile a avut tac-su un accident auto cand era mic si se afla cu el in masina, daca nu ajungea fotbalist acum era distribuitor de droguri, talhar, proxenet,criminal, s.a.m.d.
Scuze, ai dreptate, eram putin "surescitat" cu cazul.Gabi, ala busit nu-i Ribery?
Se spune ca:"Semeni vant...culegi furtuna!"doru_croc scrie:12 oameni care utilizau desenul politic ca instrument de reflecţie critică au fost ucişi de fapt pentru că armele lor, creionul şi foaia de hîrtie, deveniseră extrem de periculoase pentru o formă de islamo-fascism care ameninţă acest secol.
TRIST.