- 2 se contrazic puternic in termeni destul de ok
- la un moment dat unul incepe sa afirme ca el e mai destept si tu mai prost fara argumente
Absolut eronat, topicul sta marturie, cei 2 nu se contraziceau deloc, pana in momentul in care unul dintre ei a folosit pe post de "argument" un link in care un ratutit elucubra despre americani, dolari, armele chinezilor si energia gratuita. Celalalt i-a demontat aberatiile aluia rapi si cu argumente proprii, la care primul a venit cu un nou "argument", acela al autoritatii (un paralogism) "eu detin o diploma de economist si am dreptate, tu nu si n-ai". Desi, indiferent de ce diplome detine cineva sau nu,
valoarea de adevar a afirmatiilor sale e aceeasi!
Pentru un absolvent de ase insa, iata ca nu conteaza asta (evident asta i-a invatat facultatea, sa nu puna la indoiala nimic din ce le-a fost transmis, sau autoritatea profesorilor, sa si inghita toata programa aia pe nemestecate pe care s-o redea cuvant cu cuvant la examen), din acest motiv eu afirmand ca cu un "economist" a carei diploma e eliberata in sistemul de invatamant romanesc, nu poti purta o discutie bazata pe argument. Dovada:
- daca sub titlul de Ionut72 se ascunde Anghel Rugina sau Nouriel Roubini ? (si atunci nu mai comentez)
Ca atare, Dan:
Si eu Florin te respect mult pentru modul in care gandesti
Gresit, ar trebui sa-l respecti pentru diplomele pe care le detine, nu
pentru cum gandeste!