Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
george iti zic sincer, nu recunosc toate melodiile, dar nici nu vreau sa recunosc absolut toate melodiile, vreau doar sa imi placa ce aud,dupa ce mi-a placut am bagat shazam si gata, o recunosc!!gor965 scrie:Remus, tu esti tanar ... in afara de DJ mai mari , Tiesto, Armin Van Buuren, Sasha, Above & Beyond, Carl Cox, etc. , dintr-un program de cateva ore de club, cate melodii recunosti (numele piesei si al formatiei) ? Poate am fost eu mai meloman in tinerete dar daca tinea discoteca 10 ore, stiam toate piesele !remus_cta scrie:ASA DA !!!!!!doru_croc scrie: Tu cand ai fost ultima data intr-un club?
La un concert?...in afara de guta, salam, parizer si alte mezeluri![]()
![]()
![]()
![]()
ptr. Nae -> alta poveste![]()
unde mergem sa petrecem cand plecam din cluburi tari??????pharaoh scrie:Pai daca-ti tragi ceva in bot inainte, ce mai conteaza unde mergi? Te simti bine oriunde. Deci, de-aia
la kristal saptamana viitoareAllen Besnovich scrie:La after)))))
Da bah Nae si eu pot sa scriu la avatar New York, nu e mare lucru insa tu ai afirmat ca te-ai mutat demult la Alexandria, nu ai mentionat ca mergi acolo ocazional, sa nu mai spun de barfele bagabontilor care afirma ca in Alexandria ai ajuns ca "magar inchiriat".la mine scrie clar si raspicat BUCURESTI .