Muzica si iar muzica!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Muzica si iar muzica!

Mesaj de popescu59 »

REmusica tata nu neg ca ascult Salam sau alti manelisti dar ascult cind este cazul . Nu vei gasi la mine in masina decit muzica de club si asta din ultimele luni .
In schimb fiul meu este fan Salam , si care e problema ? E tinar asculta cea ce ii place , ce ar trebuii sa fac ? Sa rup ciomagu pe spinarea lui findca asculta Salam ? Vedeti din cauza uneri vederi de genul asta nu vor sa ne accepte in EUROPA , fiecare e liber sa faca ce si cum doreste s-a dus de mult timpul impunerilor . Dar sunt destui de multi care cred ca ei si numai ei au ultimul cuvint de spus si numai findca asa cum zic ei au trecut prin greutatile vietii si ei considera ca tot cea ce gindesc si fac ei este perfect . GRESIT TOTAL GRESIT .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Bravo Nae, le-ai zis-o...sociolog esti, mai ai putin si devii filozof, esti pe drumul cel bun !! :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

gor965 scrie:
remus_cta scrie:
doru_croc scrie: Tu cand ai fost ultima data intr-un club?
La un concert?...in afara de guta, salam, parizer si alte mezeluri :lol: :lol: :lol:
ASA DA !!!!!! :lol: :lol: :lol:
Remus, tu esti tanar ... in afara de DJ mai mari , Tiesto, Armin Van Buuren, Sasha, Above & Beyond, Carl Cox, etc. , dintr-un program de cateva ore de club, cate melodii recunosti (numele piesei si al formatiei) ? Poate am fost eu mai meloman in tinerete dar daca tinea discoteca 10 ore, stiam toate piesele !

ptr. Nae -> alta poveste :D
george iti zic sincer, nu recunosc toate melodiile, dar nici nu vreau sa recunosc absolut toate melodiile, vreau doar sa imi placa ce aud,dupa ce mi-a placut am bagat shazam si gata, o recunosc!! :lol:
de aia vara merg numai la crazy, si nu ma bag la ego, gaga si alte frectii!!
merg unde stiu ca e o muzica buna toata noaptea si unde lumea vine sa se simta bine si nu sa etaleze noul cls si tot asa!! am fost,pot sa merg oricand dar nu mi-a placut!!
pana nu moare crazy eu de acolo nu mai plec!! :lol:
ps: de ce pentru nae e alta poveste??si pentru el e aceeasi poveste, e si el la fel de tanar ca mine, in gandire :lol: :lol:

pss:eu ascult absolut orice gen de muzica, daca imi place ceva nu pot sa nu ascult doar pentru faptul ca e rock, manea sau bach!!
poate e de vina gena mea multirasiala :lol: dar eu ma simt la fel de bine si in goblin, si in el comandante, si la crazy si la lautari!!

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Pai daca-ti tragi ceva in bot inainte, ce mai conteaza unde mergi? Te simti bine oriunde. Deci, de-aia :lol:
Marius Sârbu

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(capra, testu' si magaru,... Vlasca si Tiliormanu !!
Nae, iar incepi cu "coada de la cret" ?? )

Mai Gabita ti-am mai spus dar ori nu vrei sa intelegi ori adresezi astea pentru altii.
Sunt nascut crescut in BUCURESTI in Cringasi , am domiciliul pe CI in BUCURESTI , am o casa linga Alexandria unde ma refugiez uneori .
Deci postarea de mai sus cred ca este pentru altcineva care are la profil localitatea ALEXANDRIA , la mine scrie clar si raspicat BUCURESTI .

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

pharaoh scrie:Pai daca-ti tragi ceva in bot inainte, ce mai conteaza unde mergi? Te simti bine oriunde. Deci, de-aia :lol:
unde mergem sa petrecem cand plecam din cluburi tari?????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Alin Galbenu
Moderator

Muzica si iar muzica!

Mesaj de Alin Galbenu »

La after :-))))))

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

Allen Besnovich scrie:La after :-))))))
la kristal saptamana viitoare :wink:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

la mine scrie clar si raspicat BUCURESTI .
Da bah Nae si eu pot sa scriu la avatar New York, nu e mare lucru insa tu ai afirmat ca te-ai mutat demult la Alexandria, nu ai mentionat ca mergi acolo ocazional, sa nu mai spun de barfele bagabontilor care afirma ca in Alexandria ai ajuns ca "magar inchiriat". :lol: :lol:
Cum dracu locuiesti ocazional cand acolo ai magazin, masini, afaceri, bucatareasa, alea, alea... :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”