But not fot long time....sorrycornel.s scrie:Te-ai dat la fund. Bravo. Stai acolo.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
But not fot long time....sorrycornel.s scrie:Te-ai dat la fund. Bravo. Stai acolo.
Cornele,nu a avut el cum sa ma bage pe mine in gura lumii ca pana la urma nu am facut arsura cu nimeni.Te rog sa-l intrebi pe Nea Doru,daca el s-a simtit ars sau daca a simtit ca-i dau harneala.Iar ca sa vada popescu ca nu am fost de rea credinta,il rog pe Nea Doru sa spuna,in ce conditii a venit si mai ales....cum s-a simtit alaturi de mine si de Cosmin.Eu i-am spus din prima lu Nea Doru,uite cum stau lucrurile tata,daca nici Nea Doru nu mai este trecut prin viata si nu simte unde este harneala sau intentie de arsura,atunci sa ma bata mama.Revin si spun:nu am fata de cine sa ma justific,nu am fata de cina sa dau explicatii referitor la acest lucru,nu a fost un secret de stat.cornel.s scrie:Nae pana la urma topicul ala l-ai facut ca sa iti reglezi conturile si sa-l bagi pe Razvan in gura lumii sau vroiai sa te documentezi la modul general?! Nici eu nu prea pricep, dincolo de glume.
Vladutze,mor cand vrei sa faci ceva si este privita ca pe o arsura sau ca pe o harneala.Din aceasta cauza nu am vrut niciodata sa ma bag in echipe care aveau bani si sa fac exact ce vroiau ei,doar din cauza faptului ca au platit.Mai bine nu mai merg ,decat sa pierdem pe mana la unu,mai bine pierdem pe mana la toti si tragem invataturile de rigoare.Intr-o echipa nu exista dpmdv ,unul care sa zica si restul sa execute,decat daca unul plateste tot si ceilalti sunt runneri.Dar.....ai dreptate!!!!Vladut Mateianu scrie:@razvan
Tine minte vorba mea veche : cu bani se pot cumpara multe, mai putin talentul...Asa ca , nu cred ca mai are rost sa dezvolti acest subiect, fiecare pluseaza acolo unde sta mai bine..
![]()
Un an nou cat mai bun si cu cat mai multe podiumuri iti urez Razvane !
AminVladut Mateianu scrie:@razvanTine minte vorba mea veche : cu bani se pot cumpara multe, mai putin talentul...
de ce pm stai tu sa te justifici aici pe forum?!esti retard?!RazvanG scrie:Cornele,nu a avut el cum sa ma bage pe mine in gura lumii ca pana la urma nu am facut arsura cu nimeni.Te rog sa-l intrebi pe Nea Doru,daca el s-a simtit ars sau daca a simtit ca-i dau harneala.Iar ca sa vada popescu ca nu am fost de rea credinta,il rog pe Nea Doru sa spuna,in ce conditii a venit si mai ales....cum s-a simtit alaturi de mine si de Cosmin.Eu i-am spus din prima lu Nea Doru,uite cum stau lucrurile tata,daca nici Nea Doru nu mai este trecut prin viata si nu simte unde este harneala sau intentie de arsura,atunci sa ma bata mama.Revin si spun:nu am fata de cine sa ma justific,nu am fata de cina sa dau explicatii referitor la acest lucru,nu a fost un secret de stat.cornel.s scrie:Nae pana la urma topicul ala l-ai facut ca sa iti reglezi conturile si sa-l bagi pe Razvan in gura lumii sau vroiai sa te documentezi la modul general?! Nici eu nu prea pricep, dincolo de glume.
Am zis la un moment dat si aici jur pe peste,vb cu Cosmin:hai ma nene sa-l luam si pe Nae ,astea sunt conditiile,daca vine vine,daca nu sa fie sanatos.Harneala sau arsura nu am vrut sa dau la nimeni.
Basca ma trezesc ieri cu telefon sa rada de mine Cosmin:na mah daca ai vrut sa-l iei in echipa![]()
![]()
.
Iar ca sa-ti raspund si la topic popescu59,afla ca echipele se fac si se construiesc in timp.Asa cum si eu cu Johann am pescuit un an si ceva,asa am pescuit si cu Robert si Cosmin aproape doi ani.Nu am stat sa ma plimb printre echipe cu care nu aveam nimic de impartit si de discutat si nici nu m-am vandut pe 2 kg de boiliesuri sau ptr un trofeu.Iar ca sa-ti mai spun ceva referitor la pescuit,inafara de Senior Trophy si Best Five de acum doi ani,ai sa vezi ca orice concurs am facut fie ca a fost cu Johann sau cu Robert si Cosmin,am reusit sa facem podiumuri.Ceea ce la tine va fi foarte greu popescu59,chiar si cu hi-s urile cele noi,aduse de Mosh Craciun
Fra,daca nu-i bagi in seama,zic ca esti bulan,daca le faci oferta de bun gust....tot tu esti bulan.Pana la urma iti spun ceva,mai bine sa ma considere bulan ca nu-l mai bag in seama si ii dau cu flit pe oriunde il torn,decat sa fac echipa cu asemenea hahalere.Dumnezeu mi-a dat pe parcursul timpului de cand concurez,numai echipe cu oameni de exceptie,incepand cu tine si RR, pana la Robert si Cosmin. Oameni alaturi de care am avut satisfactii incomensurabile,atat pe balta cat si inafara ei.Oameni fara de care cu greu as fi avut rezultatele pe care le am. Si vreau aici sa nu omit nici pe cei care am facut echipa doar si pentru o singura data: Dani-Dan si Doru Croc.Dar e greu sa inteleaga un frant, ce inseamna o adevarata echipa.iohann scrie:de ce pm stai tu sa te justifici aici pe forum?!esti retard?!RazvanG scrie:Cornele,nu a avut el cum sa ma bage pe mine in gura lumii ca pana la urma nu am facut arsura cu nimeni.Te rog sa-l intrebi pe Nea Doru,daca el s-a simtit ars sau daca a simtit ca-i dau harneala.Iar ca sa vada popescu ca nu am fost de rea credinta,il rog pe Nea Doru sa spuna,in ce conditii a venit si mai ales....cum s-a simtit alaturi de mine si de Cosmin.Eu i-am spus din prima lu Nea Doru,uite cum stau lucrurile tata,daca nici Nea Doru nu mai este trecut prin viata si nu simte unde este harneala sau intentie de arsura,atunci sa ma bata mama.Revin si spun:nu am fata de cine sa ma justific,nu am fata de cina sa dau explicatii referitor la acest lucru,nu a fost un secret de stat.cornel.s scrie:Nae pana la urma topicul ala l-ai facut ca sa iti reglezi conturile si sa-l bagi pe Razvan in gura lumii sau vroiai sa te documentezi la modul general?! Nici eu nu prea pricep, dincolo de glume.
Am zis la un moment dat si aici jur pe peste,vb cu Cosmin:hai ma nene sa-l luam si pe Nae ,astea sunt conditiile,daca vine vine,daca nu sa fie sanatos.Harneala sau arsura nu am vrut sa dau la nimeni.
Basca ma trezesc ieri cu telefon sa rada de mine Cosmin:na mah daca ai vrut sa-l iei in echipa![]()
![]()
.
Iar ca sa-ti raspund si la topic popescu59,afla ca echipele se fac si se construiesc in timp.Asa cum si eu cu Johann am pescuit un an si ceva,asa am pescuit si cu Robert si Cosmin aproape doi ani.Nu am stat sa ma plimb printre echipe cu care nu aveam nimic de impartit si de discutat si nici nu m-am vandut pe 2 kg de boiliesuri sau ptr un trofeu.Iar ca sa-ti mai spun ceva referitor la pescuit,inafara de Senior Trophy si Best Five de acum doi ani,ai sa vezi ca orice concurs am facut fie ca a fost cu Johann sau cu Robert si Cosmin,am reusit sa facem podiumuri.Ceea ce la tine va fi foarte greu popescu59,chiar si cu hi-s urile cele noi,aduse de Mosh Craciun
tu i-ai facut o oferta f buna lui popescu!sincer va spun, ca daca era cazul sa pescuiesc cu popescu, nu acceptam decat daca platea TOT CONCURSUL!!!din cauza STRICT problemelor financiare, multi pescari de valoare, sunt nevoiti sa faca anumite compromisuri, luandu-si in echipa un om care sa tina in mare concursul!!!avantajul este de ambele parti!ca tot s-a mai scris aici pe forum ca Dani Dan e sponsor si etc, lucrurile stateau altfel!Dani platea taxa concursului, eu veneam cu boiles si nada!este adevarat ca Dani tinea partea celui de-al treilea pescar, (de cele mai multe ori) dar asta tinea doar de faptul ca este sufletist si intelegea situatia, iar in cazul unui eventual castig din premii, isi recupera banii! dar aici problema era ca DD era pescar!!!
asta e realitatea,trista dar asta e!e aproape imposibil, sa te afirmi ca pescar, daca n-ai sustinere financiara!
pt ce cu posibilatati:
vreti rezultate, luati-va pescari de valoare in echipa,PLATITI ,furati si invatati ce trebuie!
dar mai exista o mare problema:TALENTUL NU SE FURA!!!