popescu59 scrie:Dupa ce ai aruncat pastila ca sunt mai inapoiat decit fiul tau incerci sa o dregi , dar de la o gluma si pina sa ma faci mai inapoiat decit un copil este cale lunga mai Razvane . Am spus ca m-ai invitat sa particip cu tine la concurs FINDCA NU POT REALIZA PENTRU CE INVITI UN OM CARE IL CREZI UN INAPOIAT MAI CEVA DECIT FIUL TAU DE CITVA ANISORI sa ti se alature ? Daca ma considerai cum sustii in CATERINCA nu te agitai asa , nu am spus nimanui ca m-ai invitat la misto sau cu vre-un interes am spus ca nu inteleg daca ma crezi un dobitoc chiar si in CATERINCA cum ma poti invita sa fac parte din echipa ta .Nu erea mai corect sa il ei pe fiul tau care este mult mai inteligent decit mine ?
La tine CATERINCA nu are limite nici macar cind jignesti in CATERINCA . Sa fii sanatos sa te invirti toata viata ta numai printre oameni destepti ca tine si bine inteles ca fiul tau .
Interpretarile celor de mai sus nu ma intereseaza AM SPUS SI MA REPET CA NU INTELEG CUM POTI SA INVITI UN OM CARE IL CREZI MAI INAPOIAT DECIT FIUL TAU SA FACA ECHIPA CU TINE , si nu o mai ardeti la vrajeala cu birfa , asta e adevarul . Si inca ceva cum ii place lui la CATERINCA , de cind si pina cind Razvan este pescar de top ?? A cistigat un concurs si gata e Johann 2 ? Aha mai are de mincat mamaliga pe balat pina sa ajunga ce cred unii pe aici, iti place caterinca asta Razvane ? Si unde mai pui ca nici nu te-am facut ca esti mai inapoiat decit NEPOTUL MEU care este de virsta baiatului tau .
Lasa-o dracului asa , ai comis-o asta e , nu trebuie sa ceri scuze cum m-ai obligat tu pe miine acum citeva zile fata de un coleg al nostru .
Frantule,este ptr ultima data cand iti raspund si incearca sa nu te mai bagi in seama cu mine,vad ca ai un caracter mai mult decat josnic si incepi sa arunci niste vorbe aiurea rau de tot.Afla ca nu ma consider un pescar de top ,insa invitatie la concurs ti-am facut.Tot o arzi ca te-am facut inapoiat si infantil.Vezi va daca vroiam sa te cardesc si sa-ti dau arsura,nu te luam asa,stai parcat

iar daca iti place sa faci pe victima,cu mine nu iti merge absolut deloc.Am crezut ca esti mai haladit putin,dar din pacate esti frant pe genunchi.Nu cred ca ti-am dat reject la telefoane cand sunai sa vb cu mine,nu cred ca te-am lipsit de respect,nu cred ca am vorbit in basini niciodata.
Incearca si uita nr meu de telefon cum si eu am sa incerc sa nu ma mai bag in seama cu toate gastele.