RASPUNSURI PENTRU POPESCU59

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

RASPUNSURI PENTRU POPESCU59

Mesaj de RazvanG »

Cristi Y scrie:
RazvanG scrie: Vad ca incepi sa o arzi urat si sti ca nu halesc
:lol: :lol: :lol: :lol: te-a bagat popescu in corzi sa-nebunesc :lol: :lol:
Sa traiesti Tatae si La multi ani,ce sa ma bage in corzi popescu tatae?? am stat dupa ce a dat primul tzignal si am urmarit cam unde vrea el sa bata ,dar vad ca se duce pe aratura rau de tot.Frumos si baieteste ar fi fost sa spuna direct ce ar vrea si cum ar vrea,nu sa se fofileze si sa ceara pareri.
Am declarat de la bun inceput cum au fost conditiile in care i-am facut propunerea si care erau atributiile fiecaruia.Acum ce sa inteleaga lumea ,ca am incercat eu sa-i dau arsura ,sau ca ce?
Urat mi-a fost toata viata de specii ca asta,jur!!!!!

ionut72
pescar de competitie

Re: RASPUNSURI PENTRU POPESCU59

Mesaj de ionut72 »

Eu, dupa topicul ala, n-am decat un raspuns pentru Nae: radio-santu' si barfa sunt pentru babe, nu pentru barbati! Cineva ti-a facut o propunere si nu v-ati inteles, foarte bine, mergi mai departe, aia e o chestie care sa ramana strict intre voi!

Nu cum ai procedat tu, s-o iei pe ocolite, sa-i intrebi pe ceilalti cum procedeaza in astfel de cazuri si, pana la urma, sa dai de inteles ca "un pescar de top" a vrut sa "te arda".

Formarea unei echipe nu e o intelegere cu reguli fixe, batute in cuie. Da' nu-i frumos ca, dupa, mai ales in cazul in care intelegerea nu s-a concretizat, sa incepi sa dai din casa...

Nae, dupa episodul asta, pune-ti singur o intrebare: de ce ar mai face, vreodata, cineva, echipa cu tine? Ca sa ajunga subiect de barfa pe forum?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dupa ce ai aruncat pastila ca sunt mai inapoiat decit fiul tau incerci sa o dregi , dar de la o gluma si pina sa ma faci mai inapoiat decit un copil este cale lunga mai Razvane . Am spus ca m-ai invitat sa particip cu tine la concurs FINDCA NU POT REALIZA PENTRU CE INVITI UN OM CARE IL CREZI UN INAPOIAT MAI CEVA DECIT FIUL TAU DE CITVA ANISORI sa ti se alature ? Daca ma considerai cum sustii in CATERINCA nu te agitai asa , nu am spus nimanui ca m-ai invitat la misto sau cu vre-un interes am spus ca nu inteleg daca ma crezi un dobitoc chiar si in CATERINCA cum ma poti invita sa fac parte din echipa ta .Nu erea mai corect sa il ei pe fiul tau care este mult mai inteligent decit mine ?
La tine CATERINCA nu are limite nici macar cind jignesti in CATERINCA . Sa fii sanatos sa te invirti toata viata ta numai printre oameni destepti ca tine si bine inteles ca fiul tau .
Interpretarile celor de mai sus nu ma intereseaza AM SPUS SI MA REPET CA NU INTELEG CUM POTI SA INVITI UN OM CARE IL CREZI MAI INAPOIAT DECIT FIUL TAU SA FACA ECHIPA CU TINE , si nu o mai ardeti la vrajeala cu birfa , asta e adevarul . Si inca ceva cum ii place lui la CATERINCA , de cind si pina cind Razvan este pescar de top ?? A cistigat un concurs si gata e Johann 2 ? Aha mai are de mincat mamaliga pe balat pina sa ajunga ce cred unii pe aici, iti place caterinca asta Razvane ? Si unde mai pui ca nici nu te-am facut ca esti mai inapoiat decit NEPOTUL MEU care este de virsta baiatului tau .
Lasa-o dracului asa , ai comis-o asta e , nu trebuie sa ceri scuze cum m-ai obligat tu pe miine acum citeva zile fata de un coleg al nostru .

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Am spus ca m-ai invitat sa particip cu tine la concurs FINDCA NU POT REALIZA PENTRU CE INVITI UN OM CARE IL CREZI UN INAPOIAT MAI CEVA DECIT FIUL TAU DE CITVA ANISORI
Poate la vremea respectiva avea alte opinii.... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Si inca ceva cum ii place lui la CATERINCA , de cind si pina cind Razvan este pescar de top ??
Nae, ca "de curand, un pescar de top, m-a invitat sa fac echipa cu el" sunt vorbele tale, nu ale altcuiva!

Acu' ce faci, te iei singur la caterinca?

P.S. Daca vrei sa iesi din groapa ... opreste-te din sapat!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Dupa ce ai aruncat pastila ca sunt mai inapoiat decit fiul tau incerci sa o dregi , dar de la o gluma si pina sa ma faci mai inapoiat decit un copil este cale lunga mai Razvane . Am spus ca m-ai invitat sa particip cu tine la concurs FINDCA NU POT REALIZA PENTRU CE INVITI UN OM CARE IL CREZI UN INAPOIAT MAI CEVA DECIT FIUL TAU DE CITVA ANISORI sa ti se alature ? Daca ma considerai cum sustii in CATERINCA nu te agitai asa , nu am spus nimanui ca m-ai invitat la misto sau cu vre-un interes am spus ca nu inteleg daca ma crezi un dobitoc chiar si in CATERINCA cum ma poti invita sa fac parte din echipa ta .Nu erea mai corect sa il ei pe fiul tau care este mult mai inteligent decit mine ?
La tine CATERINCA nu are limite nici macar cind jignesti in CATERINCA . Sa fii sanatos sa te invirti toata viata ta numai printre oameni destepti ca tine si bine inteles ca fiul tau .
Interpretarile celor de mai sus nu ma intereseaza AM SPUS SI MA REPET CA NU INTELEG CUM POTI SA INVITI UN OM CARE IL CREZI MAI INAPOIAT DECIT FIUL TAU SA FACA ECHIPA CU TINE , si nu o mai ardeti la vrajeala cu birfa , asta e adevarul . Si inca ceva cum ii place lui la CATERINCA , de cind si pina cind Razvan este pescar de top ?? A cistigat un concurs si gata e Johann 2 ? Aha mai are de mincat mamaliga pe balat pina sa ajunga ce cred unii pe aici, iti place caterinca asta Razvane ? Si unde mai pui ca nici nu te-am facut ca esti mai inapoiat decit NEPOTUL MEU care este de virsta baiatului tau .
Lasa-o dracului asa , ai comis-o asta e , nu trebuie sa ceri scuze cum m-ai obligat tu pe miine acum citeva zile fata de un coleg al nostru .
Frantule,este ptr ultima data cand iti raspund si incearca sa nu te mai bagi in seama cu mine,vad ca ai un caracter mai mult decat josnic si incepi sa arunci niste vorbe aiurea rau de tot.Afla ca nu ma consider un pescar de top ,insa invitatie la concurs ti-am facut.Tot o arzi ca te-am facut inapoiat si infantil.Vezi va daca vroiam sa te cardesc si sa-ti dau arsura,nu te luam asa,stai parcat :wink: iar daca iti place sa faci pe victima,cu mine nu iti merge absolut deloc.Am crezut ca esti mai haladit putin,dar din pacate esti frant pe genunchi.Nu cred ca ti-am dat reject la telefoane cand sunai sa vb cu mine,nu cred ca te-am lipsit de respect,nu cred ca am vorbit in basini niciodata.
Incearca si uita nr meu de telefon cum si eu am sa incerc sa nu ma mai bag in seama cu toate gastele.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nae pana la urma topicul ala l-ai facut ca sa iti reglezi conturile si sa-l bagi pe Razvan in gura lumii sau vroiai sa te documentezi la modul general?! Nici eu nu prea pricep, dincolo de glume. :roll:
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Te-ai dat la fund. Bravo. Stai acolo :wink: .
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornel.s scrie:Te-ai dat la fund. Bravo. Stai acolo :wink: .
A fost abrogata calomnia, gata ???!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mah Nea Gabi ne jucam cu vorbele atata pana uitam de unde provin. Da-le dreaq. Asea mi se taie cateodataaa!!!!!!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”