Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Domnule Mateianu , nu vreau sa intru in polemica cu Dumneavoastra ,eu Va apreciez ca pescar ,apreciez cea ce ati facut in carpfishing pe plan mondial , apreciez ca ati reprezentat Romania cu succes , ca Om ca Personalitate nu Va cunosc , in schimb stiu ca pe acest forum de foarte multe ori v-ati sucit - vezi cazul Floreasca- ati incercat si probabil ati reusit sa bagati rica intre pescari...am incercat sa Va inteleg..si totdeauna am ajuns la concluzia ca totul este o afacere- ca producator de nada ce sunteti -in afacere unii sunt in stare de orice , nu au prieteni , nu au Dumnezeu smd....cea ce este regretabil ca aici nu era locul , ca D-ul Vali Vesa sa faca afirmatia pe care a facut , nu ma asteptam ca altcineva sa-l sustina ....este regretabil ca Domnul Nitu este tratat astfel...eu il cunosc de foarte multi ani - de prin 79-80- nu am avut niciodata , nici un moment in care sa ma indoiesc de caracterul lui de OM , un om foarte respectat in orasul nostru , un om care a ajutat pe foarte multi .... desi a avut foarte multe succese pe linie profesionala...a ramas acelasi om modest..respectuos ...cinstit..si mai ales respectat...si Va rog sa nu uitati , CA AFACEREA ESTE AFACERE SI PENTRU EL....!!!!! SANATATE SI FIR INTIINS...!!!!Vladut Mateianu scrie:@ceangau
Daca chiar vrei sa afli si parerea mea, afla ca Vali a scris exact adevarul. Daca ai fi fost aproape de lumea concursurilor, ai fi observat si tu anumite ''aspecte''...... Asa, de acasa, lumea pare roz !![]()
Si, ca sa nu intelegi gresit, afla ca si eu il consider un mare pescar. Dar nu pot sa uit ca anul trecut ii invata pe altii cum sa bata ROMANIA la CM.........![]()
Si poate o sa afli si ce a facut la Cetariu...tot ptr. bani.....
Domnul Vali Vesa are o mare problemabogkba scrie:MARE PESCAR...MARE CARACTER...Ce a facut la Cetariu dl Vesa?A vandut nada regulamentar,FIIND PRODUCATOR DE NADA!!
barbumarius scrie:
2- Nitu nu pt ca a vandut nada este acuzat ci pt ca a facut noncombat(nu a mai pescuit mai deloc iar cand a facut-o a dat in alta parte decat pe patul de nada pe care de altfel il vanduse la pelicani cu nada cu tot.
Barbule ,toata nada cumparata de la Nitu a fost 2,500 pentru care am platit 1.300.000.,nada care a fost impartita tuturor celor 3 echipe in mod egal .
Cum numesti tu non-combat daca el in dimineata urmatoare cantareste 12 crapi iar pelicanul 4![]()
Cum putea sa se mute din patul de nada daca standurile au fost delimitate si cum puteau pelicanii sa pescuiasca pe patul lui de nada ,cumva i-au lasat arbitrii![]()
![]()
3-L-a batut Dumnezeu atunci cand a iesit din CN la el "acasa"(pe Bunget) fara sa prinda vreun peste.
prea mica pedeapsa pentru asa de multe blesteme,plus ca dupa aia l-a rasplatit cu varf si indesat prin castigarea fara drept de apel a inca 4-5 concursuri ,bagandu-i in buzunar o caruta de bani .SAU POATE ASA RASPLATESTE DUMNEZEU PACATELE![]()
![]()
4-Toti cei care erau la sediul fermei unde era tabara organizatorilor pot sa va confirme aceste lucruri(in spatele standului lui Nitu) si chiar ii rog sa o faca pt a incheia aceste discutii.
pot confirma ca Nitu dupa jumatatea concursului a pescuit in afara standului delimitat![]()
pot canfirma ca pelicanii au pescuit in standul lui Nitu![]()
![]()
![]()
Hai sa fim seriosi si sa gandim la rece ,ca daca voi prindeati peste acum nu mai puteati da vina pe pasarile calatoare,sau daca nu a-ti prins de vina sunt doar gandurile de pacat ..... ,asa .........neprinzand suficient .............las-o ca te faci de bacanie![]()
![]()
![]()
.....Asta inseamna ca toate VALORILE care au plecat in lume ...in diferite , sa zicem ramuri sportive-si nunumai-...si au concurat sau au pregatit alte echipe decat -cele romanesti- si la un moment dat au fost obligate sa se confrunte....sunt de condamnat...sper ca nu....pana la urma surplusul de valoare se exporta....!!!!! cred ca se poate inchide topicul ...SANATATE SI FIR INTINS !!!!!Vladut Mateianu scrie:@ceangau alexandru
ceea ce nu intelegi este faptul ca fiecare poate avea o optiune proprie asupra vietii (a pescuitului, a caracterelor, etc). de aceea, mai apar discutii contradictorii. asta nu inseamna ca cineva are ceva cu tine, polemica face parte din viata noastra cotidiana.
si ca sa inchei, afla ca eu tin foarte mult la pescarul nitu, am invatat foarte multe de la el.....
dar, consider ca antrenand lotul greciei a gresit. punct.
Marius pe tata Nitu nu l-a batut Dumnezeu pt ca la Bunget a pescuit o singura data (poate tu ai pescuit de mai multe oribarbumarius scrie:1- Vali nu va poate raspunde pt. ca este in concediu.
2- Nitu nu pt ca a vandut nada este acuzat ci pt ca a facut noncombat(nu a mai pescuit mai deloc iar cand a facut-o a dat in alta parte decat pe patul de nada pe care de altfel il vanduse la pelicani cu nada cu tot.
3-L-a batut Dumnezeu atunci cand a iesit din CN la el "acasa"(pe Bunget) fara sa prinda vreu peste.
4-Toti cei care erau la sediul fermei unde era tabara organizatorilor pot sa va confirme aceste lucruri(in spatele standului lui Nitu) si chiar ii rog sa o faca pt a incheia aceste discutii.
@ Victor Oana
Nu are nici o legatura daca vreti faptul ca nu ne-am calificat noi cu noncombatul lui Nitu.A mai spus-o si Vali si spun si eu inca o data, am pescuit prost si nu am fost organizati ca si lot.
PS -CONCLUZIE-
Nitu este un mare pescar dar caracterul arata ce este in stare sa faca omul pt. bani.Nu vreau sa spun mai multe din respect pt. varsta omului Nitu.