Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
totusi, lv, este o idee buna de care putem tine cont anul viitor!marin laurentiu scrie:salutare tuturor!!!
e prima mea postare pe acest forum ,asa ca nu dati prea tare![]()
o sa ma adresez lui vladut,ptr ca ne-am mai "vazut " si pe alte forumuri,dar oricine e binevenit sa-si dea cu parerea...deci:
vladut,ce zici de urmatoarea forma de...concurs: cc hobaia dar cu o etapa preliminara de calificari, eliminatorie!!!!
cum ar veni asta?? cam asa: echipe cat de multe poate suporta hobaia,cu o taxa de participare modica,sa zicem 5 milioane,dar...ATENTIE...FARA PREMII!!!!!! atit doar ca primele,sa zicem...50 echipe,vor participa la etapa finala unde vor achita alta taxa de participare ...sa zicem 10 milioane,iar fondurile stranse de la prima etapa se vor adauga fondurilor de la etapa a 2-a...
in acest mod ,cred eu,ca se va impaca si ...capra si varza.adica ,cat mai multi pescari isi vor putea juca sansa alaturi de campioni si isi vor vedea numele pe liste alaturi de baietii din elita(si crede-ma ca sant foarte multi care isi doresc asta...),iar pe de alta parte fondul de premii va fi suficient ptr niste premii atragatoare in faza finala...
e doar o propunere,acum...urmeaza sa-mi spuneti voi daca este viabila sau nu...