TEST NADE - SA VA VAD!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Florin Pop
Puncte: 0

Mesaj de Florin Pop »

1.a
2.b
3.c
4.c
5.b
6.b
7.b
8.c
9.c
10.b

Parerea mea , sa vedem ......!
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vladut Mateianu scrie:Val, mai bine ai completa chestionarul mai intai , ca vad ca doar un curajos a aparut pana acum ! :cry: Si au citit 57 de oamenii postarea... :oops:
Hai putin curaj !

PS Raspunsul corect la chestionar , peste o saptamana. :wink:
Acum nu te supara ca nu scriem toti la chestionarul asta - doar nu suntem la scoala - plus ca sunt si citeva confuzii si citeva "mura in gura" in enunturi samd . Iti stau la dispozitie cu exemple si raspunsuri pe privat , lasa sa raspunda altii la intrebarile astea . :lol:

Exemplu - la intrebarea nr 2 - INGREDIENTELE NUTRITIVE FUNDAMENTALE............ sunt SOIA

la intrebarea nr. 8 - se reia raspunsul dat cu intrebarea nr. 2 ( referitor la soia )

Plus ca termenul de fundamental nu este bine definit - depinde de cit de "fund" - amental esti :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Acum nu te supara nici tu, dar daca nu vrei sa raspunzi(si nu te obliga nimeni !) macar nu face misto de cei care raspund.
Te-ai gandit vre-odata ca s-ar putea sa aiba mai multe raspunsuri corecte decat tine ? :D

@restul

PS Cine doreste sa raspunda la test, este binevenit.Comentariile le facem dupa afisarea rezultatelor, saptamana viitoare.

PS2 Intr-adevar, este un test destul de greu, multa lume evita sa dea raspunsul ca sa nu se faca de ras. Ii felicit insa pe cei care o fac, doar asa vom progresa. Cu curaj ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Eu ti-am raspuns pe privat pentru ca asa e mai bine . Asta ca fii fericit si sa ma poti nota :lol: :lol:
Nu fac misto de nimeni dar raspunsurile sunt grele si pentru ca intrebarile sunt puse strimb - ce inseamna fundamental ?
De exemplu pentru unii fundamental este sa pui soia in mix ( ca proteina fundamentala ) ; altii pun soia in mix ca ingredient de volum si isi aleg proteina din alte surse ( la fel cum e grisul ) .
La fel cu fainurile de peste - sunt unele de umplutura ( pentru volum si proteina ) si sunt altele care au si atractie si proteina .
Ce facem cu raspunsurile in cazul asta? Nu o mai lua si tu pe viteza si lasa lucrurile sa mearga , pentru ca e cert ca chestionarul nu e usor .

Asta ca sa nu mai vorbim de Liquid Link - la care te rog sa-mi dai o definitie pe privat ( si sa-mi spui ce este de fapt - nu sa-mi spui de ce , cind si pentru ce il folosesti , ca asta stiu si eu ) . Definitia lui cf. chestionarului asta e important :lol: :lol:

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

generalizam putin si repartizam fainurile pe partea de volum si nutritie,facand abstractie de coeficientul de atractie,aceasta ramanand in seama ...atractantilor.cel putin eu pe principiul asta am mers...oricum divergente de opinii vor exista,important este sa nu se cada in extrema...caterinca,iar in momentul in care va aparea si varianta" oficiala " de raspuns sa se explice acolo unde sant dubii...inca o data repet,mi se pare un subiect super constructiv,felicitari ptr idee...ar fi pacat sa nu fie tratat cu seriozitate.
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Val
Nu e un chestionar greu sau usor, e pur si simplu un chestionar. In afara de diferitele examene pe care le avem de dat in viata, unde chestionarele sunt importante, restul, de genul acesta, nu au alt rol decat a ne da noua insine masura cunostintelor. E o provocare pe care o intalnim la tot pasul prin reviste si de obicei nu ne refuzam prilejul de a ne autotesta, chiar daca nu ne pricepem prea bine la subiectul respectiv.
Acu' daca ar fi fost sa ma dau graure, puteam sa dau raspunsurile corecte 100/%, citind despre fiecare produs in parte direct de pe site-urile producatorilor si mai bagam si comentarii persiflante dar pe cine pacaleam? Bineinteles, daca eram expert in domeniu, ma amuzam de raspunsuri si atat, fara a le strica altora cheful. :cry: !
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

@Florentin , ai mare dreptate in tot ceea ce ai spus , din ce ne-a spus Vladut , au fost pe aici vreo 60 de "vizitatori" , dintre care 100% erau si pescari "grei" in ale crapului ......... dar nu au avut curajul "sa se faca de rusine" , asa ca nu si-au exprimat parerile !
@ Andrei , este un test ok si multi vor avea de invatat din el , pe viitor sa ne mai "bombardezi" cu asemenea teste !
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@val fundamentalgica

in teoria nadelor de crap exprimarea "ingrediente nutritive fundamentale" este consacrata si clara! punct.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@pt toata lumea
cand am sa anunt rezultatele am sa tin cont de primul raspuns, nu si de parantezele in care ati scris:"poate sa fie si c, in cazul...."

ps ma bucur ca v-am starnit interesul cu acest test!
The One Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

mama ce discutii poate naste un simplu test, la care chiar daca cineva raspunde gresit, asta nu inseamna ca e prost , poate mai putin informat eventual. testul isi va atinge scopul real in momentul in care la o eventuala repetare unor intrebari din componenta lui sa nu mai existe nici confuzii nici "perfuzii" nici alte dubii.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”