Habar n-am, eu acum l-am gasit pe net. Probabil ca e de ceva vreme, ce relevanta are?popescu59 scrie:Dl Mateianu Viorel daca tot ne-ati injectat ne puteti spune si din ce data este video ponta desfintat chiar de antena 3?
Este cumva cu 2 ani sau 3 ani in urma sau zilele trecute ?S-au nu se mai stie ?
Dorutule eu nu am nici o clona pe aici , nu mai vreau sa raspund rautatilor la adresa mea facute permanent de clonele de pe acest forum , clone care se stiu cine sunt .Problema este ca am reusit sa aflu si eu cine sunt aceste clone . Nu sunt decit cei care doresc trafic cit mai mare pe acest forum . Cine sa fie oare aceia ???
Pentru cei interesati , nu am votat NICIODATA de la revolutie si nu voi vota NICIODATA pina cind nu voi simti ca intradevar se vrea ceva mai bun pentru cetatean , sa votez ca sa le fac p....a mare unuia sau altuia ? NICIODATA.
Referitor la acest topic amintesc celor care m-au atacat aici ca le voi raspunde pe data de 17 Noe , numai daca se va adeveri din nou ce am spus eu .
Nu v-am urmarit postarile, sunteti improtriva lui Ponta sau impotriva lui Iohannis? Sau impotriva amandurora? Va intreb sincer, nu e nicio ironie.
Cat despre clone, cu atat mai mult nu stiu la ce va referiti, insa va rog sa renuntati la insinuari si sa spuneti exact cine e clona si cine credeti ca e in spatele ei si cu ce intentii.