Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
O fi rasuflat, insa cat se poate de adevarat.cornelserbu scrie:apropo, de ce credea tampitul ala ca e mai serios daca citea o gramada de cifre la fel de tampite de pe maldarul ala de hartii?
intr-adevar, nici pe mine nu m-a convins niciunul, iar chestia ca iese ponta daca nu vin eu la vot mi se pare un slogan rasuflat...raman in continuare la vorbele lui mark twain
Corect, dar smecheriile se invata repede cand ai profesori buni: Basescu, Blaga, Videanu, Berceanu, Blejnar, Anastase si multi altiiViorel M scrie:cornelserbu scrie:domnilor, pe mine m-au convins...raul cel mai mic este inexistent![]()
![]()
![]()
Corect, Iohannis e prea moale ca sa fure. Ca o mai ciuguli si el putin, nesemnificativ comparativ cu Raul cel Mare.
Ponta m-a convins ca e hot ... Iohannis nu m-a convins de nimic ... daca as merge la vot ar trebui sa votez doar CONTRA lui Ponta ... unde mama ma-sii mai e libertatea mea de alegere, cand sunt obligat sa votez contra unuia ? De asta-mi pare rau, ca nu avem optiuni viabile de vot ... o tinem intr-una cu votul asta impotriva lui X-ulescu. Cand ma uit cine e in spatele lui Iohannis, chiar nu am nici o tragere de imima sa votez contra lui Ponta. Mie m-i se par ambele tabere la fel de "mafioate" !DumiD scrie:......Esti suficient de inteligent sa realizezi ca nevotandu-l pe Iohannis il girezi pe Ponta in conditiile astea....
Moartea romanilor:circul/comedia si a englezilor...drama.Dani Hentiu scrie:Deseara la singurul post 100% independent B1tv, avem The Hangover 2, abia astept sa vad cum da Ponta de pamant cu Iohannis in mansa a 2-a, imi fac serile frumoase baietasii astia doi
sper sa poti savura si urmatorii 5 ani daca iese ponta presedinde... :Dani Hentiu scrie:Deseara la singurul post 100% independent B1tv, avem The Hangover 2, abia astept sa vad cum da Ponta de pamant cu Iohannis in mansa a 2-a, imi fac serile frumoase baietasii astia doi