Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu am casa in Tuzla si vineri pe 17 nici bine nu am ajuns si unui prieten ia spart masina pe la 3 dimineatza dar el a lasat masina deschisa ca este smecherpharaoh scrie:E ok plaja Tuzla, dar aveti grija ce lasati in masina. Se mai dau spargeri.
Ce te faci daca de suparare iti inteapa cauciucurile, nu zic sa le si taie.Si uite asa au plecat aia cu un Marker negru si 3 perechi de ocelari)
)
Este super frumos. Conditile sunt belea,cu pisicina ,dusuri,wc-uri ....... tot ce trebuie.adidobre scrie:Incearca camping Zodiac din statiunea Jupiter. Conditii foarte bune de cazare , are si piscina. Cauta pe net ca au site si poti vedea si tarifele si poze cu locatia.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
salut eu sunt in aceasta perioada chiar linga Ena Camping la Lebada daca ai putin noroc poti gasi un pom sub care sa iti pui cortul destul de aproape de mare 10-20 m.razvi scrie:De principiu cred ca m-am hotarat. E un camping in Năvodari, Ena Camping se numește, unde nu ai super condiții, nici ca m-ar interesa, cica nu e asa aglomerat, tocmai din cauza asta, unde poti pune cortul destul de aproape de plaja(dar nu ai umbra). Daca aveti mai multe informații, astept.
Multam