Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
TI-AI LUAT PE DRACU SA TE IA NAEpopescu59 scrie:Daca ei masina cu motor de 1300 sa te gindesti incarcata cu toate materialele dupa o ploaie daca mai iesi de pe balta .s-au daca te duci la un drum pina la Brasov cam in cit timp ajungi cu 70-80 km la ora .
Urmeaza sfatul meu si vei vedea ca imi vei multumi , ca Loganul Mcv benzina, nu e masina mai buna pentru mers la peste . Ia in calcul ca este masina roamaneasca piese ieftine , intretinere la pret mic consum rezonabil etc. Si la 4000 ei si an foarte bun , masina care o ti o viata pentru pescuit .
Nu te mai lua dupa fite de masini , masinile de afara dupa 3 ani incepi sa crosetezi cite una cite una cad toate.
Daca ei masina cu motor de 1300 sa te gindesti incarcata cu toate materialele dupa o ploaie daca mai iesi de pe balta .s-au daca te duci la un drum pina la Brasov cam in cit timp ajungi cu 70-80 km la ora .
Urmeaza sfatul meu si vei vedea ca imi vei multumi , ca Loganul Mcv benzina, nu e masina mai buna pentru mers la peste . Ia in calcul ca este masina roamaneasca piese ieftine , intretinere la pret mic consum rezonabil etc. Si la 4000 ei si an foarte bun , masina care o ti o viata pentru pescuit .
Nu te mai lua dupa fite de masini , masinile de afara dupa 3 ani incepi sa crosetezi cite una cite una cad toate.