Va rog sa ma sfatuiti ce sa aleg, Renault, Peugeot sau Fiat?

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Va rog sa ma sfatuiti ce sa aleg, Renault, Peugeot sau F

Mesaj de popescu59 »

Problema este simpla de tot dar vad ca ai lasat lumea in coada de peste . Spune la oameni de citi bani dispui si doresti sa investesti in aceasta masina. Asa cu 10.000 iti ei masina dar scopul este ieftin si bun , ti-am spus cu 3.000 de eu iti ei Logan MCV si esti sef si spatiu si 2 locuri si Ac pentru drum vara asa ca baga 3000 si de restu disponibili daca mai sunt mai ei ceva scule . Daca din cele de mai sus este varianta mai ieftina de 3000 de eu e ok dar nu cred .Asa sa ei masina sa iti cari prietenii la pescuit ca ei nu vor sa isi murdareasca masinile e altceva dai si 10000.

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

NU Peugeot Partner am aceasta masina,este de vanzare dar nu o recomand pentru pescuit,este foarte joasa iar incarcata o sa coboare si mai mult asta inseamna ca vei "lua" orice bolovan sau damb.

DA Mitsubishi L200 am aceasta masina si comentariile sunt de prisos.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Si pretu care e pretu ? Scump domne scump dincolo erea mai ieftin. :lol: :lol: Am mai spus cu 10.000 clar iti ei masina dar nu se merita mai mult de 2-3 mii pentru o masina folosita doar la pescuit .Puneti si pretu sa vada omu sa se poata orienta .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

WV Transporter cu tractiune integrala :wink: .
Urban culture.

adrianeftimie

Mesaj de adrianeftimie »

Buna seara,

In primul rand, WOW, va multumesc mult pentru pareri, din pacate, bugetul meu pentru aceasta masina este de 3000-4000 EUR, chiar este STRICT masina pentru mers la peste si evident pentru depozitat sculele, in al doilea rand, masina la care m-am oprit este Fiat Doblo Maxi / 1300 cm3 Multijet / 75 CP / Van / 83.000 km / 3500 EUR.

Va multumesc frumos pentru timpul acordat si va doresc un 2014 plin de recorduri :)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca ei masina cu motor de 1300 sa te gindesti incarcata cu toate materialele dupa o ploaie daca mai iesi de pe balta .s-au daca te duci la un drum pina la Brasov cam in cit timp ajungi cu 70-80 km la ora .
Urmeaza sfatul meu si vei vedea ca imi vei multumi , ca Loganul Mcv benzina, nu e masina mai buna pentru mers la peste . Ia in calcul ca este masina roamaneasca piese ieftine , intretinere la pret mic consum rezonabil etc. Si la 4000 ei si an foarte bun , masina care o ti o viata pentru pescuit .
Nu te mai lua dupa fite de masini , masinile de afara dupa 3 ani incepi sa crosetezi cite una cite una cad toate.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Daca ei masina cu motor de 1300 sa te gindesti incarcata cu toate materialele dupa o ploaie daca mai iesi de pe balta .s-au daca te duci la un drum pina la Brasov cam in cit timp ajungi cu 70-80 km la ora .
Urmeaza sfatul meu si vei vedea ca imi vei multumi , ca Loganul Mcv benzina, nu e masina mai buna pentru mers la peste . Ia in calcul ca este masina roamaneasca piese ieftine , intretinere la pret mic consum rezonabil etc. Si la 4000 ei si an foarte bun , masina care o ti o viata pentru pescuit .
Nu te mai lua dupa fite de masini , masinile de afara dupa 3 ani incepi sa crosetezi cite una cite una cad toate.
TI-AI LUAT PE DRACU SA TE IA NAE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Daca ei masina cu motor de 1300 sa te gindesti incarcata cu toate materialele dupa o ploaie daca mai iesi de pe balta .s-au daca te duci la un drum pina la Brasov cam in cit timp ajungi cu 70-80 km la ora .

Nae, e pentru prima data cand fac acesta afirmatie in ceea ce te priveste (si, de fapt, fata de orice alta persoana de pe site-ul asta): postul de mai sus e o masura a idiotiei. Atatea erori, prejudecati, "mituri" si aberatii intr-un singur post cu greu poti gasi!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Fereasca Dumnezeu de bubica manzului netratata... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Lucrez in domeniu de 12ani. Uita de frantuzesti si italienesti. TROMPETE! Masinile sunt de doua feluri Nemtesti si restul. Asa ca W Caddy sau un Opelas.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”