In primul rand, WOW, va multumesc mult pentru pareri, din pacate, bugetul meu pentru aceasta masina este de 3000-4000 EUR, chiar este STRICT masina pentru mers la peste si evident pentru depozitat sculele, in al doilea rand, masina la care m-am oprit este Fiat Doblo Maxi / 1300 cm3 Multijet / 75 CP / Van / 83.000 km / 3500 EUR.
Va multumesc frumos pentru timpul acordat si va doresc un 2014 plin de recorduri
Sa ma anunti cand o sa dea ulei pe toate gaurile si furtunele sau can o sa ramai fara servo !
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
Dar toti aveti masini special pt pescuit?
Eu cand mi-am schimbat masina in ultimele doua dati, odata acum 5-6 ani si anul trecut, primul criteriu de selectie a fost sa fie masina break.
Mai nou mi-am pus si portbagaj detasabil pe masina.
Am fost la un concurs in octombrie cu masina mega full: 1 cort comandor, 1 pat, 1 scaun mare, 2 saltele, 2 scaune mai mici, 10 lansete in huse individuale, 2 rodpoduri, 2 genti carry all, vreo 2 galeti cu tot felul de prostii, 1 masa, aragazul si vesela, plus vreo 15l de vin si 10l de apa si am mers 3 persoane.
Daca merg singur in masina, merg super lejer, nici nu rabatez banchetele.
Recomandarea mea, ceva mai ieftina este un portbagaj detasabil pe masina.
Fişiere ataşate
1404801_665658786787817_1272637877_o.jpg (78.83 KiB) Vizualizat de 1151 ori
Pretul pretul de ce nu il spuneti ???? Omu vrea ceva la 3-4000 de eu . Asa exemple de masini sunt destule dar hai dati o masina peste anul 2005 la 3-4000 eu .
Acum sa va vad , ca la masini de peste 5000 de eu vad ca se pricep toti .
Daca nu s-a retinut omul cauta masina PENTRU MERS LA PESCUIT intre 3000-4000 eu , dar cred ca nu vrea una din 1990 cu care sa ajunga la balta si sa ramina acolo.
popescu59 scrie:Pretul pretul de ce nu il spuneti ???? Omu vrea ceva la 3-4000 de eu . Asa exemple de masini sunt destule dar hai dati o masina peste anul 2005 la 3-4000 eu .
Acum sa va vad , ca la masini de peste 5000 de eu vad ca se pricep toti .
Daca nu s-a retinut omul cauta masina PENTRU MERS LA PESCUIT intre 3000-4000 eu , dar cred ca nu vrea una din 1990 cu care sa ajunga la balta si sa ramina acolo.
Nae' numai e pe vremea ta.. ))
Vezi ca Fiat Doblo 1.3 multijet are cineva la o firma unde cara apa plata din aia la bidoade de 20L pentru aparate si face CT mereu baga aproape 50 de bidoane .. si vezi ca nu merge cu 70...
Vezi ca masina este reusita.. mai ales pentru pescuit care nu are greutatea la apa..ce cara el..
Felicitari pentru alegere Adrian...
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.
Iarasi, ce n-ati inteles e ca Adi nu duce lipsa de masina ci vrea un junghi, cat mai pe "utilitar" sa nu-si mai bata capul si cu "atelierul", nici cu dusul la balta si nici cu intretinerea sa nu fie prea complicat.
Si eu cand mi-am luat ultima masina am zis sa fie suv pentru pescuit ca mai aveam o rabla. Dupa ce am ramas numai cu asta parca tot WV ala cu tractiune integrala l-as vrea mai mult. Numai ca orice masina mi-ai da, daca nu am inca una numai pentru pescuit tot o fac praf.
Cristian este corect ce spui tu nu mai este pe vremea mea dar avind 6 masini in curte poate ca ma recomanda sa dau un sfat .Am cerut cind dati un sfat sa puneti si pretul masini recomandate si daca se poate si anul , eu am recomadat o masina cu un an destul de bun si un pret pe masura nu ami spun ca intretinerea este la fel de ieftina , mai ales ca omul doreste ceva strict pentru a merge la pescuit .Renaul Kango disel am eu pentru magazine si nu recomand masina asta , si am recomandat pentru cei aproape 4000 eu care ii are Adi disponibili o masina pe care noi o avem in curte si de care fiul meu se foloseste strict pentru pescuit si pot spune ca este foarte multumit .Asta primavara am trecut si eu prin aceeasi etapa prin care trece Adi azi si dupa miulte si multe cautari la bugetul hotarit sa il alocam masini de pescuit am cumparat Loganul MCV benzina an 2008 pret 3200 eu. Asa sa dau exemple de masini care se duc spre 10.000 de eu sunt destule exemple dar nu cred ca se merita o astfel de investitie doar pentru 1-2 deplasari pe saptamina.
Asa ca Adi va hotari ce si cum eu doar avind si folosind o masina numai si numai la ce i-ar trebuii si lui l-am sfatuit sa aleaga .Eu unul nu am facut decit sa spun ca masina este destul de incapatoare( poti baga bagajele de pescuit pentru 2 pescari lejer ) ca este buna de an ca pretul este ok ca are si AC si cam atit .