@carmolistu:
prietene, hai sa-ti dau un feedback de la cineva nementionat in posturile tale, ca sa intelegi cam cum te vede lumea:
demonstrezi o stare absolut avansata de oligofrenie, scuzata probabil numai de catre o rezistenta redusa la substanta dupa care ti-ai luat numele.
pentru informarea ta generala, pork e un mare meserias, si mi-as paria setul de scule ca te baga sub masa la orice ora din zi si din noapte....
folosesti un ton si un limbaj de analfabet care nu se poate exprima coerent, si astfel recurge la expresii "saracie ordinara" sau "campionu' p___ii" din lipsa de imaginatie.
ca o concluzie generala, esti absolut jalnic.
Si,departe de tine sa fii devenit un factor de stres, crede-ma, esti induiosator de tampit ca sa contezi in ochii celor pe care ii mentionezi in ultimul tau post.
acum presupun ca si eu voi fi dat cap in cap cu cineva, ars de viu, tras in teapa, inecat pe balta, decapitat, spanzurat, impuscat cu trei focuri de pumnal trase de o sabie cu luneta etc etc etc (fac eu efortul cerebral sa-ti sugerez metode adecvate, ca sa te scutesc pe tine de consumul de materie cenusie, si asa prea putina in cazul de fata).