vio79s scrie:
Avand aceste informatii la indemana va las pe voi sa trageti concluziile vis-a-vis de coectitudinea mea sau a sus numitului Pall Bogdan. Cand un om iti spune inca de la inceput ca produsul are o problema il poti acuza de inselaciune????
da, pentru ca ai zis ca statia trebuie reconfigurata, care nu-i acelasi lucru cu trebuie reparata. ca bonus i-ai dat si un avertizor cu defect pe care ai vrut sa-l ascunzi cu bateriile facute cadou.
'Senzorii sunt impecabili, am remediat si problema statiei azi (avea nevoie de reconfigurare).' Daca produsul descris nu este in conformitate cu ce s-a descris sau problema nu a fost remediata, normal e sa se returneze banii. Daca nu, inseamna ca automat vanzatorul isi asuma defectele produsului si se numeste teapa.
Dupa interventia pe care a avut-o aici E CLAR CA VINZATORUL ESTE DE BUNA CREDINTA SI VA INAPOIA BANII CUMPARATORULUI pe cheltuiala acestuia .
Daca nu o va face rapid se adevereste ca este TEPAR .
Asteptam postarea cumparatorului in care ne va spune ca si-a primit banii inapoi si isi cere scuze .
Daca intradevar se va intampla asta...sa mi se returneze banii, eu imi retrag orice acuza si imi cer scuze pentru inconvenientul care i l-am produs! Fac eu cu adevarat cadou un set de baterii cadou iar senzorii ii va primi fara costuri de transport, avand in vedere ca am doi prieteni care vor fi pe Varlaam de duminica pana marti!
Pentru moment...am crezut ca acest individ are totusi o doza mica de constiinta in el...
Mai jos regasiti o conversatie pe mesaje a domnului cu mine:
VL "Acum sunt prins in campanie, dacă renuntati să mă acuzati pe nedrept vă returnez banii si setul rămâne cado!"
PB Nu am nevoie sa ramana niciun set la mine! Am doi amici care vor fi pe Varlaam de duminica pana marti. O sa le dau lor setul sa il aduca in Bucuresti si sa le dati banii inapoi! E cel mai corect asa! Daca se intampla asta, imi retrag orice fel de acuzatie! Si o fac tot in public!
VL "Dacă mă ameninţi- condiţionezi m-am gândit/ nu mai primeşti nimic!!"
PB Care e amenintarea?! Nu inteleg...
VL "PA !!"
PB Mult succes in campanie! Va intreb pentru ultima data... Va trimit saptamana viitoare setul si sa imi returnati banii sau nu?!
VL "Nu am timp de povestile tale, ai stricat umblând aiurea sau vrei să ii schimbi cu alt set stricat care il aveai inainte. Nu ţine, oricum săptămâna viitoare plec la Miami."
PB Daca asta crezi tu ca s-a intamplat...esti mai josnic decat am crezut! Voi posta in acest moment si aceste mesaje! Sedere placuta in Miami!