Moderator: didi-ionita
Iesi la Lehliu de pe aut soarelui faci dreapta,treci prin satul Razvani apoi vine NUCET SI LUPSANU.Balta copilariei mele.FELICITARIzfcristian scrie:Localizarea baltii ?
Ne poti da niste detalii? Adancimi? Structuri? Capturi? Ce tip de substrat are?dynamo scrie:Iesi la Lehliu de pe aut soarelui faci dreapta,treci prin satul Razvani apoi vine NUCET SI LUPSANU.Balta copilariei mele.FELICITARIzfcristian scrie:Localizarea baltii ?![]()
![]()
REMUSGL scrie:Ne poti da niste detalii? Adancimi? Structuri? Capturi? Ce tip de substrat are?dynamo scrie:Iesi la Lehliu de pe aut soarelui faci dreapta,treci prin satul Razvani apoi vine NUCET SI LUPSANU.Balta copilariei mele.FELICITARIzfcristian scrie:Localizarea baltii ?![]()
![]()
Daca este de un concurs m-as baga si eu ... dar numai sa am cu cine...![]()
Multumesc
Mircea,in stanga sectorului C pana la Valea Seaca se mai afla o balta.Ai luat-o si pe aceea?Mircea Gheran scrie:Magic Bait (reprezentat de Mircea Gheran si Didi Ionita) in colaborare cu balta Greaca Cercani (George Mihaila) deschid oficial o NOUA balta de pescuit la crap, Lupsanu 1 (35 ha luciu apa, la ~60 de km de Bucuresti)!
Genes Florin scrie:ce mai coci in iarna asta??????