butelie scrie:Merci Stefan pentru raspunsul promt mai am o singura nelamurire referitoare la acest concurs amical si vreau sa aud si parerea celor care au participat referitor la acordarea premiilor :
Premiul pentru cantitate sa stiut de la bun inceput cum se acorda dar eu nu am fost de fata si cer si eu - domnului George si celor care au fost de fata un raspuns !!!???!!! - dc sa discutat cum se acorda premiul pentru captura ???? ( mai ales colegilor de pe ponton 8 care au precizat ca asa este regulamentar ) .
Stefan, cand am ajuns acolo tinind cont ca am fost pe penultimul stand premierea se finalizase si cand sa ridicat aceasta problema mi sa oferit un singur raspuns sec din partea domnului George ( care si el a fost de acord ca premiile sa nu se cumuleze ) citez " asa a hotarat de domnul Stefan ....".
nici eu nu am fost de acord cu ,captura sa se cumuleze cu cantitatea totala,dar ..singur nu am avut ce face,,,plus ca din 11 standuri catii cred ca am fost,la premiere cand eu am strans si am ajuns,3 deja plecasera acasa...eu am stat pana sa adus fisa si sa adunat....si am vazut ca am iesit pe II...
apoi am plecat.
Ca sa imbunatatim aceste AMICALE,si ca sa nu le consideram doar o BUNA solutie de a veni, a pescui ,si a LUA doar o suma FRUMUSICA de bani in 24 ore..trebuie un pic lucrat la regulament,chiar daca este concurs amical.Am scris mai sus cum as vedea eu premiile de la concurs...astfel nu ar mai lua o singura echipa TOT...si restul....Premierea locului 1 si 2 si a capturii(cu o taxa de 220 ron-taxa de loc de pescuit+suma de premiere locul 1,2 si captura x nr de echipe-care propun sa se ridice la 15 !!)
Mie unul imi plac concursurile acestea si voi mai venii la ele cu interes si cu placere,dar sa fie un pic mai "serioase"...si sa mai avem si pt ce lupta si restul echipelor....cum a scris si cineva mai sus...vine o echipa cu experienta in concursuri,o echipa profi,prinde 200 kg,ia si captura si restul echipelor ce fac??
Stefan , ar trebui sa mai "coafeze"putin aceste concursuri...
-sa se cantareasca la toti la fel -vad ca sa rezolvat la urmatorul concurs
-captura sa se scada din kg echipei ce a avut-o
-locul 2 sa se premieze
-sa nu se mai plece de pe balta ,mai ales in plin concurs(au plecat unii din cauza ca venea furtuna,ca nu au prins....etc...diverse motive...),lipsa de respect pentru cei ce raman pana la final...